• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

evet canim cok pratik zahmetsiz:87:, habersiz gelen misafirler icin birebir :64::64:

MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup mikrodalgada 600 wda, tam 7 dk pisirelim ,cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN

:56::56::56::56::56:canim tarif bu, kolay gelsin, umarim begenirsin :34::34::34::34:

Son düzenleme:
$BILD1469.webp $BILD1472.webp $BILD1478.webp $BILD1471.webp $BILD1474.webp

Soğuk fırına mı atıyorsunuz bir de benim fırın en fazla 250 derece bu 600 w kaç dereceye takabül ediyor??

teşekkürler canım normal fırında normal bir kek olarak uzunca pişmesinde fayda vra bu durumda:)
yok yok canim okadarda uzun pismiyor ,ordada bi 15 dk hazir oluyor ,bi arkadasimda yapmistik beraber ,cok cabuk hazir olmustu.....afiyet olsun :56::56::56:

Benim bu tarz tarif denemelerim hep başarısız olmuştur, ancak bunu kesin deneyeceğim, bu kadar insan beğendiğine göre tarif çok iyi demekki.

Muhakkak deneyip yazarım buraya, tarifi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler :))

Benim gibilerin çok ihtiyacı var :80:

Benim bu tarz tarif denemelerim hep başarısız olmuştur, ancak bunu kesin deneyeceğim, bu kadar insan beğendiğine göre tarif çok iyi demekki.

Muhakkak deneyip yazarım buraya, tarifi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler :))

Benim gibilerin çok ihtiyacı var :80:
ben tesekkür ederim canim,umarim begenirsin, merakla bekliyorum

Mikrodalgada mı yapıyoruz bunu?
evet canim mikrodalgada 7 dk.da hazir

Back
X