7 gün adet gecikmesi

melissa-35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
59
1
1
28
Kızlar 24 martta adet oldum 29 martta adetim bitti nisanın 25 de adet olmam gerekiyordu fakat 24 Nisan‘da koyu kahve Çamur gibi bir akıntım olsu fakat daha sonra hiçbir şey olmadı 1.02 gün gecikti diye düşündüm fakat hala adet olmadım mayısa girdik idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor bu durumu yaşayanlar var mı varsa destek olabilir mi hastaneye de gidemiyorum randevuya yetişemediğiden dolayı ceza Yemişim ya acile gitsem bakarlar mı bilmiyorum bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim çünkü artık merak ediyorum normal mı bu durum

Acile gidebilirsn

Acilden bakılıyorsa gidiyim yani en azından bi baksalar iyi olur çünkü hamile de değilim bu yüzden bu kadar gecikmesi tuhaf geldi
Adetim gecikti test yaptırmak istiyorum dersin Doktor'un yanına girince de anlatırsın durumunu belki geç dollenmedir gebede olabilirsin

Keşke ama olsa ama adetim 5 geç geciktiğinde yaptım çıkmadı şimdi ge kadar çıkmaz mıydı bugün 7 gün oldu
Adetim gecikti test yaptırmak istiyorum dersin Doktor'un yanına girince de anlatırsın durumunu belki geç dollenmedir gebede olabilirs

Keşke ama olsa ama adetim 5 geç geciktiğinde yaptım çıkmadı şimdi ge kadar çıkmaz mıydı bugün 7 gün oldu
Valla bilmiyorum ki kan testi net sonuç verir geç döllenme olduysa eğer çıkmaya bilir o yüzden en iyisi kanla netleştirmek

Kusura bakmayn mesajınızı yeni gördüm üzüldüm de açıkçası ben vardır diye ümit etmiştim hayırlısı tabi madem gebelik yok kesin bi kadın doğuma git belki başka sorunun vardır
Cezam var ayın 14 kadar gidemiyorum muhtemelen o zaman beklerim artık

Yaa bu kötü olmuş çok geçmiş olsun belki kendiliğinden sökülür bekle bakalm
Yani çok tuhaf ya ne adet oluyorum ne gebeyim muhtelemelen adet söktürücü verir
Kist felanmi var acaba ona kesn baktır bebekte istyosun belli belki engel oluyodur
zaten normalde her ay gidiyorum bütün testlerim yapıldı rahim filmine kadar bebek olmasını engellicek hiç bi durumum yok normalde adet olsaydım kısırlık bölümünde tedavi gördüğüm için hap kullanmaya başlıcaktım ama adet olmadığım için gidemedim de

Allah' yardımcın olsun bacim inşallah en kısa zamanda bir sürpriz olurda allah evini şenlendirir hiç bi şeye gerek kalmadan kucağın bianda bebekle dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…