7. Gün bant öncesi ilk hali şimdiki hali ( resimli)

kanatsizangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
136
50
53
Kızlar burnumu merak ediyodunuz yorumlarınızı bekliyorum :) yüzüm burnum çok şiş 7. Günüm bant öncesi şipşak çektim hemen kapalı ameliyat olduğum için dikiş derdim de olmadı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 850
  • image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 860
Son düzenleme:
Gayet güzel gözüküyor, umarım siz de memnunsunuzdur. Genel olarak nasılsınız ? Ağrı sızı, morluklar vs. ?
Ben beğendim sadece yeni yüzüme alışamadım yadırgadım ama çok normalmiş ilk açılma şoku :)
Ağrım hiç olmadı, morluğumda yok denecek kadar azdı alçlıyken ama alçı çıkınca burun kenarımda biraz morluk varmış o çıktı ama kapatıcı ile kapatılır. Şişliğim görüldüğü gibi biraz var ama bu işin başı sabır daha 7. Günüm

canim hic sisligin yok bence ben cok begendim benim 4 aylik burnum bundan daha sis gule gule kullan vala
Ben beğendim sadece yeni yüzüme alışamadım yadırgadım ama çok normalmiş ilk açılma şoku :)
Ağrım hiç olmadı, morluğumda yok denecek kadar azdı alçlıyken ama alçı çıkınca burun kenarımda biraz morluk varmış o çıktı ama kapatıcı ile kapatılır. Şişliğim görüldüğü gibi biraz var ama bu işin başı sabır daha 7. Günüm

Saol canım benim umarım bir an önce iner burnun :(
saol cnm insallah bulent beyden randevu aldm simdi anca subat ayi musait olabilirms ondan oncesine saglik danismanlarina randevu aldim emre ilhana randevu aldim oda nisan ayina offf nese zaten ozamana kadar süremide doldurmus olurum en azindan

Gözün aydın alçılar çıkmış :)
İnsan çok heycan yapıyor dimi alçının altında ya istediğim gibi burun yoksa ya şöyleyse ya böyleyse diye bin tane senaryo kuruyor insan :)
Yani en azından ben öyleydim :))))
Şu an ki halini sevdiysen iler ki haline bayılacaksın ben öyle düşünüyorum :)
Şiş hali bile çok şiş durmuyor öndende hoş daha ne olsun ki :)

Gözün aydın alçılar çıkmış :)
İnsan çok heycan yapıyor dimi alçının altında ya istediğim gibi burun yoksa ya şöyleyse ya böyleyse diye bin tane senaryo kuruyor insan :)
Yani en azından ben öyleydim :))))
Şu an ki halini sevdiysen iler ki haline bayılacaksın ben öyle düşünüyorum :)
Şiş hali bile çok şiş durmuyor öndende hoş daha ne olsun ki :)
Saol canım kendimi yadırgadım sadece hatta doktora dedim sanki yüz nakli yapmışsınız kendimi tanıyamıyorum :))

Hayirli olsun cok guzel olmus.bende alcim ciktigimda aynada cok yadirgadim kendimi benimki sis tabiki normal burnum sivri ucluydu simdiki yuvarlak olunca baya garipsedim umarim sisliklerim indiginde onceki burun ucum orjinalligini kaybetmemistir.Ama seninki zaten guzel kucuk bir burunmus sanslisin

Hayirli olsun cok guzel olmus.bende alcim ciktigimda aynada cok yadirgadim kendimi benimki sis tabiki normal burnum sivri ucluydu simdiki yuvarlak olunca baya garipsedim umarim sisliklerim indiginde onceki burun ucum orjinalligini kaybetmemistir.Ama seninki zaten guzel kucuk bir burunmus sanslisin
Canım benim saol inşallah mutlu oluruz pazartesi tam açılınca yine fotograf atıcam ama şişliklerim günden güne iniyor o halinden çok farklı. Orda alçı izi var ilk şişlik var eminim sende ondan yadırgamışsındır.

Kızlar artık bantım da çıktı şişliklerim birazda olsa indi bu da 14. Günüm tek sorunum burnumda bantlardan kaynaklı sivilcelenme oldu onu da doktor alkollü tonikle temizlersen geçer dedi. Sizce nasıl ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 211
Kızlar artık bantım da çıktı şişliklerim birazda olsa indi bu da 14. Günüm tek sorunum burnumda bantlardan kaynaklı sivilcelenme oldu onu da doktor alkollü tonikle temizlersen geçer dedi. Sizce nasıl ?

Bu burun doktorların tanımında doğal burun canım ve evet gayette muntazam ve güzel duruyor ve doğal duruyor.Bence güzel olmuş eminim ki yüzünede yakışmıştır.
Güzel burun demek kavisli burun demek değildir ki dimi yani .
Ayrıca o sivilcelenmeler bendede oldu ve siyah noktalarımda elleyince ele daha sert geliyor. Ben sivilcelere sivilce kremi sürerek yok ettim diyebilirim siyah noktaları ise 2 gündür bantlarla geçirmeye çalışıyorum ama yüzümü çok sıcak suda yaa buharda tutmaya çekindiğimden siyah noktalardan kurtulma süreci daha uzun sürecek sanırım :)

Bu burun doktorların tanımında doğal burun canım ve evet gayette muntazam ve güzel duruyor ve doğal duruyor.Bence güzel olmuş eminim ki yüzünede yakışmıştır.
Güzel burun demek kavisli burun demek değildir ki dimi yani .
Ayrıca o sivilcelenmeler bendede oldu ve siyah noktalarımda elleyince ele daha sert geliyor. Ben sivilcelere sivilce kremi sürerek yok ettim diyebilirim siyah noktaları ise 2 gündür bantlarla geçirmeye çalışıyorum ama yüzümü çok sıcak suda yaa buharda tutmaya çekindiğimden siyah noktalardan kurtulma süreci daha uzun sürecek sanırım :)
Teşekkür ederim canım :) kullandığın kremi de söylermisin bana

Back
X