7.günüm allahım umarım tutmuşlardır

benimde yedinci gunum iki embro kondu hassas testlerden yaptim bugun digital negatif cikti sakin idrar testi yapma dayan kan testine cok morel bozucu:(( Allah yuzumuzu guldursun Insallah.

canım üzülme test gününe kadar beklemek lazım bi belirtin falan yokmu benim yok ilk başta vardı şimdi yok hayırlısı bakalım

basim ayaga kalkinca ve yorulunca cok donuyor ama bu transfer gununden bu yana var sadece artiyor, transfer gununde basladigina gore belirti degildir ilaclardandir diye dusunuyorum. regle olucak gb karnim ve goguslerim agriyor. bu kadar hormonla gercekten belirti mi ilaclarin yan etkisi mi anlamak zor bence. ama regle agrilarim cok ciddi boyutta:((

benim bugun 10cu gunum, sanki adet baslayacak agrilarim var, gogusleri sis ve agriyorlar, ates basiyor...artik bilemiyorum,...bu benim 4 denemem ve her zaman degisik degisik kendimi hissediyorum)

kzlar topikle ilgim olmamasına rağmen(henüz bebek istemiyoruz) , bi uğrayıp dualarınızın kabul olmasını dilemek istedim...
umarım hepiniz muradınıza kavuşursunuz

arkadaslar ALLAH gönlünüze göre varsin inş.. hayırlı haberlerinizi verin inş.....sorun neydi kızlar bnm fsh yüksekk...kaç fsh la tüp yaptırdınız yardım ederseniz sevinirim....

beklemek ne zormus meger transferden sonra bes gun gecti de artik gecmiyor gunler:(( sonu guzel olsa her seye deger, Allah emeklerimizi bosa cikarmasin saglikli hamilelikler nasip etsin Insallah.

missçapraz senle aynı gün test ypıcaz benimde bugun 7.günüm inşallah güzel haber alırız ama benim bütün adet belirtilerim var pek umudum yok oyüzden herdakka wcye gidip bakıyorum kırmızılar geldimi diye hayırlısı olsun hakkımızda

Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin...İnşallah hepiniz hamişsinizdir....
Dualarım sizlerle...

kıslar inş bizlere müjdeli haberler verirsiniz canlarım... dualrımız sizlerle.... benimde kısmetse 1 hafta sonra transferim var herşyin hayırlısı bakalım.... ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

canım allah herkese nasip etsin sinem sen nerde yaptırmıştın evet aynıymış inşallah mutlu haberi vermek bizlerede nasip olur

missçapraz senle aynı gün test ypıcaz benimde bugun 7.günüm inşallah güzel haber alırız ama benim bütün adet belirtilerim var pek umudum yok oyüzden herdakka wcye gidip bakıyorum kırmızılar geldimi diye hayırlısı olsun hakkımızda

haile kadinlar regleleri yaklasinca inan regle agrisi yasarlar ilk ay ben bir kez dogal hamile kalmistim inan pedle gezdim o kadar regle agrim vardi. benimde yedinci gunum ve benimde regle agrilarim hemde iki gundur cok fazla var ama buna uzulmuyorum cunku hamileligimde de aynen boyle ayni gunlerde baslamislardi bununla kendini sakin uzme formda da hamile kalan herkes ayni agrilardan bahsetti:)
ucumuzde yarin sekizinci gundeyiz ve ucumuzde cok negatif dusunuyoruz hadi kizlar toparlanalim belki de hamileyiz ucumuzde :nazar: :enbuyukkk:

haile kadinlar regleleri yaklasinca inan regle agrisi yasarlar ilk ay ben bir kez dogal hamile kalmistim inan pedle gezdim o kadar regle agrim vardi. benimde yedinci gunum ve benimde regle agrilarim hemde iki gundur cok fazla var ama buna uzulmuyorum cunku hamileligimde de aynen boyle ayni gunlerde baslamislardi bununla kendini sakin uzme formda da hamile kalan herkes ayni agrilardan bahsetti:)
ucumuzde yarin sekizinci gundeyiz ve ucumuzde cok negatif dusunuyoruz hadi kizlar toparlanalim belki de hamileyiz ucumuzde :nazar: :enbuyukkk:

Merhaba arkadaslar, lutfen pozitif dusunun ve test gununuze kadar evde tahlil yapmayin sadece morelinizi bozmus olursunuz, dua edin allahtan hakkinizda hayirlisini isteyin, Insallah ucunuzde hamilesiniz, ben takip etcem burda ve inaniyorumki ucunuzde pozitif sonuc alcaksiniz, bunun icin sozde olumlu dusununku, olumlu olsun...Hadi allah yardimciniz olsun insallah...

kızlar ben salı günü test yapmayı düşünüyorum siz nezaman yapcaksınız doktor bana perşembe dedi ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben pazartesi bitiyor iğnem salı günü test yapıcam ona göre tekrar alıcam iğnelerimi yoksa boşuna almış olmayım diyorum zaten çıkar herhalde ben diğer hamileliğimdede 10.gün ve 11. gün yaptım inşallah hepimiz güzel haber alıcazz sırayla hamişimmm diye yazıcaz inşallah

kizlar sekizinci gunku idrar testim pozitifffffffffffffff:)))sukurler olsun digital iyi bir test ve en az 25 betahcg lazim dun negatifti bugun pozitif ve ustunde "1 ya da 2 hafta" diye bile dogruyu yazdi bence dogru yani:))))
darisi basiniza tabii umarim saglikli bir gebeliktir Rabbim kucagima almayi nasip eder Insallah.
benim kan testim de persembe 12.gun yani ama ben de sali kan testine gidecegim:)

cnm çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah ilk güzel haberi sen verdin bakalım bizim ne olcak

kizlar lutfen morelinizi yuksek tutun ben de cok umutsuzdum gerci dilimi isirayim daha kan testim yapilmadi.:))
lutfen olumsuz dusunmeyin benim gb bos yere, bakin regle agrim coktu hala da oyle onceden de yazdim hamileliktede cok oluyor bu. kendinize iyi bakin bol su icin, burdan hepimiz guzel haberlerimizi yazacagiz Insallah.:nazar:

Back
X