Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende dün gittim 7+2 10 mm dedi kalbini duyduk .
Seninde normal Gayet güzel hiç takılma deri
Teşekkür ederim cevabınız için Allah dizinde sagliklica kucağınıza almayi nasıl etsinCanım bende dün gittim 7+2 10 mm dedi kalbini duyduk .
Seninde normal Gayet güzel hiç takılma derim
Doktorum olumsuz bişey demedi 3 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti.Doktorunuz normal demedi mi?
7+6 da 15mm canım benimHerkese merhaba, 7 hafta 1 günlük hamileyim.kalp atışını duyduk.
Bugn ultrasonda bebek 6.5 mm çıktı. Sizce normal mi ? Sizin ki bu haftada kaç mm ydi ? Herkese şimdiden teşekkür ederim
Benimimde ilk defa kusma geçen gün oldu. Ufak ufak bulantılar vardı. Normalde acikan bı insan değilim ama sürekli bişey yeme isteği ve midemi bastırma isteği duyuyorumPeki kızlar belirtileriniz neler benim ara ara olan sabah bulantısi ve bazen kusma gün içinde halsizsim normal olarak ve tansiyon sorunum var yükseliyor
Belirtilerim kaybolunca korkuyorum bir şey oldu diye siz de de oluyot mu ben mi cok evhamlıyım![]()
Teşekkür ederim. Bu hafta içinde tekrar randevmz var inşallah her şey yolundadır7+6 da 15mm canım benim
Anne baba boy uzunluğuylada alakalı canım kafana takılacak bi durum değil sağlıklı olsun yeter gönlünce olsun herseyTeşekkür ederim. Bu hafta içinde tekrar randevmz var inşallah her şey yolundadır![]()