7. Hafta hamileyim karnım belim ağrıyor endişe içindeyim :(

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba arkadaşlar 7. Haftaya girdim bugüne kadar ağrım olmamıştı şimdi belimin sağ tarafı ve sağ taraf karnım kasığımda vuran ağrı var normal mi daha doktora gitmedim haftaya randevum :(

Merhaba arkadaşlar 7. Haftaya girdim bugüne kadar ağrım olmamıştı şimdi belimin sağ tarafı ve sağ taraf karnım kasığımda vuran ağrı var normal mi daha doktora gitmedim haftaya randevum :KK43:
Merhaba cnm bnde 7 haftalık hamile olmam gerekirken ultrasyonda 5 haftalık görünüyor aynı zamanda hamileyiz herlde:) merak etme eğer çok kötü yerinde duramıyorsan sıkıntı yok bn adetim yaklaştığı haftası çok kötü bi şekilde adet olacakmış gibi bel ağrısı çektim 1 hafta sürdü sonra karnıma da ara ara kramplar girdi şuan hazımsızlık ve ara sıra bel ağrısı dışında bi sorun yok bunlar gayet normal içini ferah tut

Merhaba arkadaşlar 7. Haftaya girdim bugüne kadar ağrım olmamıştı şimdi belimin sağ tarafı ve sağ taraf karnım kasığımda vuran ağrı var normal mi daha doktora gitmedim haftaya randevum :KK43:
Daha küçük normaldir, bebek yerleşiyor o haftalarda benimde çok ağrım olmustu

Benim sat 20 mayıs 6 haftam bugün bitti 7 ye girdim aile hekimine gitmiştim geçen hafta beta için demistiki 2,3 hafta sonra kadın doğuma git onun için bekliyorum daha hiç görmedim :(

Kızlar bir sürü şey okudum dış gebelik boş gebelik vs kötü etkilendim belki ondan iyi hissetmiyorum normalde böyle ağrım olsa onemsemem ama hamile olunca insan havadan nem kapıyor iste

Canım sen yarın için randevu al bnve git bi muayene ol için rahat olsun hem yani 7 haftalık olacakmışsın bnce zamanı bi bak yani kontrol amaçlı sonra zaten doktorun ne derse odur ama bnve sıkıntı yoktur daha yeni olduğun in normaldir

Back
X