• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminden sonra başlayan hamilelik belirtileri

Daha yeni başında herhalde yerleşmiş olsaydı muhakkak keseyi görürdü 🥰🥰 takipte kalın biraz daha beklemek lazım demek ki
Şuan varsa bile keseyi göremem dedi. Ama beta HCG testide istemedi adetine 3-4 gün var varsa bile çıkmaz bekle gecikirse gel dedi. Nasıl çıkmaz kanda ya millet erken gebelik testiyle bile ogreniyor

Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor . Hamile olduğum ay sürekli regl olcam sandım. O yüzden hele ki yumurtlamadan hemen sonra belirti ortaya çıkar mı çıksa da kesin hamileliktendir diyebilir miyim bilmiyorum 🤷‍♀️
Ama umarım hamilesinizdir ben yumurtlamadan sonraki 10. Günde kanda öğrendim gebeliğimi . Varsa çıkıyor 🌸
Betanız kaçtı ilk öğrendiğiniz de bende dayanamayıp erken kan verdim, 1.9 çıktı bi umut günümün geçmesini bekliyorum göğüste ağrı sozı hissetmiyorum ama gaz, bele iğne batması ve kasıkta da var kimyasal gebelik geçirdim bi kaç ay önce benim için de dua edin lütfen🙏🙏💓

Bende yazayım hemen biraz fazla tecrübeliyim bu arada. 2 tane çocuğum var 2 çocuktan sonrada üçüncü çocugu İstediğimiz de 1 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim. 3 sene içinde. Neyse sana belirtilerimden bahsedeyim. Tüm hamilleliklerim ilişki sonrası günde anladım. İlişkiden sonraki gün gögüslerim ağrımaya ve şişmeye başladı. Özellikle göğüs ucuma vuran ince sızılar. (Adet olacağım zamanlarda adete 5 gün kala şişer ve ağrır ama göğüs ucuna vurmaz.) Sonrasında hafif karın ağrılarım adet olacakmış gibi tatlı tatlı ağrılarım olur. Ama şunuda belirteyim. Kimyasal gebelilklerimde adet sancısı gibi sancı çekmedim. Zaten adet günüm geldikten birkaç gün sonra normal adet gibi atıldı.
Bu ay yine aynı belirtileri yaşadım. Ve idrar testlerime göre hamileyim. Belirtilerim erken olduğu için ilişkiden 7 gün sonra erken gebelik testtim pozitifti. Gün gün yaptığım testler koyulaşmaya başladı. Ve unutmadan bu hamileliğimde bel ağrımda oldu. Haftaya cuma randevu aldım inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur.
İnaşşalah sende hamilesindir canım. Biraz uzun oldu kusura bakma.
Tecrübenize dayanarak bende sormak istiyorum.25 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.pcos vardı bende bu ay doktorum sol yumurtalığımda 2 tane 19 mm büyüklüğünde yumurtam olduğunu ve herşeyin güzel gittiğini bi sıkıntı olmadığını söyledi.Şuan adetime 9 gün var 2-3 gündür kasık ağrım var sol taraftaki daha büyük olmasına rağmen sağ tarafımda neden ağrı daha fazla acaba.Ayrıca belime de vuruyor ara ara.Test yapıyorum 2 gündür negatif sizce ne olabilir

Tecrübenize dayanarak bende sormak istiyorum.25 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.pcos vardı bende bu ay doktorum sol yumurtalığımda 2 tane 19 mm büyüklüğünde yumurtam olduğunu ve herşeyin güzel gittiğini bi sıkıntı olmadığını söyledi.Şuan adetime 9 gün var 2-3 gündür kasık ağrım var sol taraftaki daha büyük olmasına rağmen sağ tarafımda neden ağrı daha fazla acaba.Ayrıca belime de vuruyor ara ara.Test yapıyorum 2 gündür negatif sizce ne olabilir
Test için çok erken hangisinin catlayıp tutulduğunu bilemezsin. 5 gün önce ilişkiyi kacırmadıysan hamile olabililirsin. Test için 5 gün daha bekle. İnternetten 10 lu laboquick Test al güvenilir. 2 günde bir yaparsın

Merhabalar 🌸 inşallah hayırlısıyla o istediğimiz sonucu alırız. Benim 5 gün kaldı. Bugün daha fazla göğüs ağrısı ve sızısıyla uyandım. Bende sık idrara çıkıyorum 2 gündür bakalım bugün nasıl olacak. Bide az önce tesadüfen göbek çizgimin oluştuğunu fark ettim neyin nesidir bunlarla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum daha önceden olmadığıma eminim ama 🥰
Merhaba. Sonuç ne oldu acaba var mı gebelik?

Merhaba kızlar,
Son regli başlangıç tarihim 19 Temmuz.
Yumurtlama 2-3 Ağustos tarihinde gördüm. Ovulasyon testleriyle d takip ettim.
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı göğüs uçlarımda.
Şu an reglime 7 gün kaldı.
2 gündür de kasık ve bel ağrılarım mevcut.
Dünde vajinama sanki iğne batıyormuş hissi yaşadım.
Bugün dünden daha fazla bel ve kasık ağrım var. Çift taraflı ağrıyor dün sağ tarafım ağrıyordu bugün sol tarafa geçti.
Böyle yanma hissi ve sızı da mevcut.
Benim gibi olupta hamileliğini öğrenen var mı, yardımlarınızı bekliyorum🌸
Yumurtlama günümde başlayan göğüs ağrısı ve akıntım vardı akıntım azaldı ama göğüs ağrım hiç geçmedi evde test yaptım yumurtlamanın 10 gününde silik çizgi vardı bekleyip 12 günü bı test daha yaptım koyulasmisti kan verdim 70 çıktı şimdi salı gününü bekliyorum tekrar kan verecem ilk resim yumurtlamadan 10 gün sonra ikinci resim 12 gün v kan değeri 70 ve göğüs ağrım hala geçmedi

Eklentiler

• 1000178878.webp
    1000178878.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 135
  • 1000179516.webp
    1000179516.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 137
Yumurtlama günümde başlayan göğüs ağrısı ve akıntım vardı akıntım azaldı ama göğüs ağrım hiç geçmedi evde test yaptım yumurtlamanın 10 gününde silik çizgi vardı bekleyip 12 günü bı test daha yaptım koyulasmisti kan verdim 70 çıktı şimdi salı gününü bekliyorum tekrar kan verecem ilk resim yumurtlamadan 10 gün sonra ikinci resim 12 gün v kan değeri 70 ve göğüs ağrım hala geçmedi
Merhaba göğüs ağırısı tam olarak nasıl oluyor ilk defa yaşıyorum acaba okuduğumdan mı diyorum ama resmen namaz kılarken secdeye giderken bile ağırı oluyor anlamadım

Back
X