Yumurtlama döneminden sonra başlayan hamilelik belirtileri

Merhaba kızlar,
Son regli başlangıç tarihim 19 Temmuz.
Yumurtlama 2-3 Ağustos tarihinde gördüm. Ovulasyon testleriyle d takip ettim.
Yumurtlama dönemimden 2 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı göğüs uçlarımda.
Şu an reglime 7 gün kaldı.
2 gündür de kasık ve bel ağrılarım mevcut.
Dünde vajinama sanki iğne batıyormuş hissi yaşadım.
Bugün dünden daha fazla bel ve kasık ağrım var. Çift taraflı ağrıyor dün sağ tarafım ağrıyordu bugün sol tarafa geçti.
Böyle yanma hissi ve sızı da mevcut.
Benim gibi olupta hamileliğini öğrenen var mı, yardımlarınızı bekliyorum🌸
Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak sık idrara çıkma var ve afedersin otururken damlayan sulu beyaz akıntım var. bende asla yumurtlama sonrası gosgus sizlamasi devam etmez, adete 1 hafta kala kasık ve alt karinda sızlama ağrı olmaz. Adet günü sokulunce ağrı olur biraz. İlk defa böyle oldu. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum çünkü tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik oldu sadece. yumurtlama takip etmedim.
Sizin bat ne zaman?

Merhaba aynı belirtileri yaşıyorum ek olarak sık idrara çıkma var ve afedersin otururken damlayan sulu beyaz akıntım var. bende asla yumurtlama sonrası gosgus sizlamasi devam etmez, adete 1 hafta kala kasık ve alt karinda sızlama ağrı olmaz. Adet günü sokulunce ağrı olur biraz. İlk defa böyle oldu. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum çünkü tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik oldu sadece. yumurtlama takip etmedim.
Sizin bat ne zaman?
Merhabalar 🌸 inşallah hayırlısıyla o istediğimiz sonucu alırız. Benim 5 gün kaldı. Bugün daha fazla göğüs ağrısı ve sızısıyla uyandım. Bende sık idrara çıkıyorum 2 gündür bakalım bugün nasıl olacak. Bide az önce tesadüfen göbek çizgimin oluştuğunu fark ettim neyin nesidir bunlarla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum daha önceden olmadığıma eminim ama 🥰

Back
X