• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Hafta kalp atışı vardı 8. Hafta kayboldu

brckm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
10 Şubat'ta transfer oldum. Her şey normal seyrinde ilerledi. Kese gözlemlendi. 8 Mart ta hafif kanamam oldu doktoruma gittim. Kalp atışını duyduk. Tedbiren bir gece hastanede yattım. Sıvı takviyesi ve kontroller yapıldı. Her şeyin yolunda olduğu söylendi ve 16 martta (SAT 8w) kalp atışını tekrar dinlemek için beklemeye başladık. Beklenen gün geldi sevinçle hastaneye gittik. Ama kesenin boş olduğu görüldü. Kalp atışı duyamadık. Kese 16mm. Doktorum bebek gelişmemiş dedi. Kürtaj olacağım. Bu mümkün olabilir mi. Daha önce karşılaşan var mı.
Kürtaj ı duyunca bir doktora daha görünmek istedim. Devlet hastanesine gittim. Durumu anlattım. Ultrasonla bakıldı. Her şeyin normal olduğu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Sat 8 hafta ama kese 6 hafta civarında seyrediyor. Boş gebelik için 25mm olması gerektiği söylendi.
Bir hafta önce kalp atışı duyulup şimdi kesenin boş olması normal bir durum mu.

yerinizde olsam bir umut devlet hastanesinin dedigi gibi 10 gün beklerdim. tehlikeli olsa o doktor bekle demezdi.
umarim pıtpıt atişlari duyarsiniz bayramdan sonra

yerinizde olsam bir umut devlet hastanesinin dedigi gibi 10 gün beklerdim. tehlikeli olsa o doktor bekle demezdi.
umarim pıtpıt atişlari duyarsiniz bayramdan sonra
İnşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

10 Şubat'ta transfer oldum. Her şey normal seyrinde ilerledi. Kese gözlemlendi. 8 Mart ta hafif kanamam oldu doktoruma gittim. Kalp atışını duyduk. Tedbiren bir gece hastanede yattım. Sıvı takviyesi ve kontroller yapıldı. Her şeyin yolunda olduğu söylendi ve 16 martta (SAT 8w) kalp atışını tekrar dinlemek için beklemeye başladık. Beklenen gün geldi sevinçle hastaneye gittik. Ama kesenin boş olduğu görüldü. Kalp atışı duyamadık. Kese 16mm. Doktorum bebek gelişmemiş dedi. Kürtaj olacağım. Bu mümkün olabilir mi. Daha önce karşılaşan var mı.
Kürtaj ı duyunca bir doktora daha görünmek istedim. Devlet hastanesine gittim. Durumu anlattım. Ultrasonla bakıldı. Her şeyin normal olduğu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Sat 8 hafta ama kese 6 hafta civarında seyrediyor. Boş gebelik için 25mm olması gerektiği söylendi.
Bir hafta önce kalp atışı duyulup şimdi kesenin boş olması normal bir durum mu.
ah malesef benımde aynısı basıma geldi bende bekledim 2 farklı doktora daha gittim malesef tekrar duyulamadı ama inşallah senın öyle olmaz

bende özelde aynı şeyinyaşadım devlette bekleyelim dediler bekledik 8 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım inşallah hakkınzda hayırlısı olur

21 şubatta 2 kez transfer oldum tuttu 5+1 ken kese görüldü yolk sac da görüldü bayramdan sonra 26 martta kalp atışı için gittim 7 haftalık olması gerekiyordu ama 1 hafta geriden geliyor dedi kalbi attı ama sesi duymadık.
Beta değerimde çok hızlı artma olmadı ilk testim 104. 2 değerim 196. 3 değerim 250 di 4 değerim 1138.40 geldi.
Haftaya tekrar gitcem doktorum ya devam yada biter dedi. Böyle durum yaşayan oldumu hiç ?

Benimde şimdi çıktım kalp sesi duyulmadı 2.de böyle olan varmı 2gun sonra tekrar bakılacak duyulmazsa kürtaja alincam o kadar da sevinmiştim moralman çöktüm

Back
X