10 Şubat'ta transfer oldum. Her şey normal seyrinde ilerledi. Kese gözlemlendi. 8 Mart ta hafif kanamam oldu doktoruma gittim. Kalp atışını duyduk. Tedbiren bir gece hastanede yattım. Sıvı takviyesi ve kontroller yapıldı. Her şeyin yolunda olduğu söylendi ve 16 martta (SAT 8w) kalp atışını tekrar dinlemek için beklemeye başladık. Beklenen gün geldi sevinçle hastaneye gittik. Ama kesenin boş olduğu görüldü. Kalp atışı duyamadık. Kese 16mm. Doktorum bebek gelişmemiş dedi. Kürtaj olacağım. Bu mümkün olabilir mi. Daha önce karşılaşan var mı.
Kürtaj ı duyunca bir doktora daha görünmek istedim. Devlet hastanesine gittim. Durumu anlattım. Ultrasonla bakıldı. Her şeyin normal olduğu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Sat 8 hafta ama kese 6 hafta civarında seyrediyor. Boş gebelik için 25mm olması gerektiği söylendi.
Bir hafta önce kalp atışı duyulup şimdi kesenin boş olması normal bir durum mu.
Kürtaj ı duyunca bir doktora daha görünmek istedim. Devlet hastanesine gittim. Durumu anlattım. Ultrasonla bakıldı. Her şeyin normal olduğu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Sat 8 hafta ama kese 6 hafta civarında seyrediyor. Boş gebelik için 25mm olması gerektiği söylendi.
Bir hafta önce kalp atışı duyulup şimdi kesenin boş olması normal bir durum mu.