7. haftadayim ama cok zor geciyor normalmii:((( yardimmm

lucifer...

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
45
2
286
Diğer
Merhaba arkadaslar, bu ikinci hamileligim 1. yi farkinda olmadan ilac kullandigim icin aldirmak zorunda kalmistim. Adetime 7 gun kala hamile oldugumu ogrendim adetime 3 gun kala doktora gittim beta 200 du. Dr la diger randevum 1 hafta sonra. Benim sorum su ki bu sefer asiri dercede zor geciyor. Yataktan cikamiyorum goguslerimin agrisi inanilmaz bi boyuta ulasti.oyle nazli biride degilimdir, bunyem zayifta degildir grip bile olmam.Karnin sismez diyeceksiniz ama cok belirgin sekilde sisti.ellerim ayaklarim bile sis simdiden. Mide bulantim hemen hemen yok ama siddetli bas agrisi, asiri dercede halsizlik var.yurtdisindayim ve burdaki dr lardan randevu almak soru sormak cok zor. Sikintili bi durum olabilirmi acaba???

ben de bir hamilelik gecirdim ve gogus agrisindan ben de kivraniyordum, ustune yatamiyordum bir yere degince goguslerim bagiriyordum, uclari inanlmaz sizliyordu. hepsi hormonel degisikliklere bagli hamilelige ozgu seyler anlattiklarin, bence icini ferah tut ve kendini sIkIntiya sokma, normal bir surec geciriyorsun bence.

tabi doktor kontrolune gitmissindir herhalde
zaten yakinda yine gitmen gerekn zaman
en guzeli bir sekilde ayarlayip kisa zamanda gitmen sanirim canim:34:

Canım hayırlı olsun.Göğüslerde hassasiyet oluyor ve bu tabi kadından kadına değişir ama bir süre de devam ediyor.Özellikle adet döngüsü günlerine denk geldiğinde hem kasıklarında hem göğüslerinde ağrı hissetmen normal.Halsizlikse genelde üç aydan sonra ,bazen dört aydan son bulur.Sakın yakınma tadını çıkar.12. haftadan sonra hepsi azalıyor ve sonra hamile olduğunu bile unutuyorsun.Ondan sonra da bebeğin hareketlenir.İnşallah sağlıklı mutlu bir gebelik geçirirsin.

korma canım oluyor öyle ben 14+5 haftalığım hala yataktan çıkamıyorum tabi akşamları çünkü çalışıyorum o kadar uykulu oluyorum ki halsiz hep yatmak geliyor içimden sanki taş taşıdım vücudum öyle ağır geliyor gögüslerim ağrımıyor ama ilk zamanlar dokunamıyordum elin ayaklarının şişmesini anlamadım onlar için çok erken fazla tuzlu yeme vücut ödem yapar bide daha karnın çıkmaz o gaz yada kendi göbeğin varsa o kafanı rahat tut

Merhaba arkadaslar, bu ikinci hamileligim 1. yi farkinda olmadan ilac kullandigim icin aldirmak zorunda kalmistim. Adetime 7 gun kala hamile oldugumu ogrendim adetime 3 gun kala doktora gittim beta 200 du. Dr la diger randevum 1 hafta sonra. Benim sorum su ki bu sefer asiri dercede zor geciyor. Yataktan cikamiyorum goguslerimin agrisi inanilmaz bi boyuta ulasti.oyle nazli biride degilimdir, bunyem zayifta degildir grip bile olmam.Karnin sismez diyeceksiniz ama cok belirgin sekilde sisti.ellerim ayaklarim bile sis simdiden. Mide bulantim hemen hemen yok ama siddetli bas agrisi, asiri dercede halsizlik var.yurtdisindayim ve burdaki dr lardan randevu almak soru sormak cok zor. Sikintili bi durum olabilirmi acaba???

Ne ilaci kullandin da aldiridin ilk bebegini cok merak ettim, cünkü bende dün hamile oldugumu ögrendim fakat bende 1 ay önce dis dr unda röntgen cekildim igne yedim, ayrica cok kez bu ara ibuprfen gibi bazi haplar ictim.
Dün test den sonra dr umu aradim bir sorun olmaz dedi umarim öyledir :(

Benim ilk hamileliğim ve aynı sorunları yaşadım şimdi iim ama son aylarda sanırım şikayetlerim artacak ..

Benimde hamileliklerim çok berbat geçiyor herşeyden tiksiniyorum mide bulantısı halsizlik göğüslerimin ağrısı ve baş ağrısı beni süründürüyo...yokmu bi çaresi bu şikayetlerin:5:

Merhaba,

Benimde çok fazla göğüs ağrım olmuştu. Hatta sütyen takmak bile işgence idi ve birde üstüne sürekli kusuyordum. Ama 3 ayla birlikte bıçak gibi kesildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah yardımcınız olsun. Benim de 7. ve 8. haftalarım çok zor geçmişti hatta hastanelik oldum serum tedavisi uygulandı ama serumdan sonra daha ii oldum. mide bulantım devam etti 16. haftaya kadar ama sonra azaldı . şimdi gayet iiyim çok şükür arada mide yanmam oluyo ona da çok şükür diyorum kızım kendini hatırlatıyo annesine:)

ben de 7+4 günlük hamileyim daha önce bir kaybım var onda hiç belirtim yoktu hep uyuyordum ama bunda midem bulanıyor yanma oluyor ve dün akşam ilk kez kustum:((son iki gündür de göğüslerim ağrıyor ve baya şiştiler.Her şeye rağmen güzel şeyler Allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim.Çok sevindim walla ilk kez burada bir tokatlıyla karşılaştım:)

hmmm ben de:) tokatlı mısınız yoksa sadece görev icabı mı reşadiyedesiniz. dr işini nasıl hallediyorsunuz merkkeze mi geliyorsunuz malum bayağı uzak merkeze.Çok sevindim karşılaşmamıza buarada:)

hmmm ben de:) tokatlı mısınız yoksa sadece görev icabı mı reşadiyedesiniz. dr işini nasıl hallediyorsunuz merkkeze mi geliyorsunuz malum bayağı uzak merkeze.Çok sevindim karşılaşmamıza buarada:)

yok canım görev icabı geldim reşadiyeye.Doktor için merkeze geliyorum canım medicale geliyorum çok şükür memnunumda.Uzak ama en azından içim rahat dönüyorum.Reşadiyede sağlık imkanları kısıtlı tatlım basit bir kan tahlilinde bile yalan yanlış sonuçlar çıkıyor.Walla ben de sevindim karşılaşmamıza:))

yok canım görev icabı geldim reşadiyeye.Doktor için merkeze geliyorum canım medicale geliyorum çok şükür memnunumda.Uzak ama en azından içim rahat dönüyorum.Reşadiyede sağlık imkanları kısıtlı tatlım basit bir kan tahlilinde bile yalan yanlış sonuçlar çıkıyor.Walla ben de sevindim karşılaşmamıza:))

mehmet beye mi geliyorsun yoksa kendileri benim de dr um olurda:)

maalesef olabılıyor sonucta suan vucudunuzda yabancı bır madde var ve vucut buna kendını hazırlamaya calısyor her hamılelık aynı olmuyor ben uzun zaman dusuk tehdıtıyle gecırdım hamıleıgmı oda ayrı bır sıkıntıydı sabretmek gerek

Back
X