7. haftadayim ancak 5.5 haftalik

virvur78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
54
11
18
35
İstanbul
Arkadaslar bana yardimci olun lutfen,gecen hafta doktara gittim yedi haftalik hamile olmama ragmen bebek 5.5 haftalik gozukuyordu. Kalp atisi alamadi. Birazda kanamam oldu doktor progestan verdi kanamam durdu. Arkadaslar benim gibi olup ta bebegi saglikla dunyaya gelen var mi?:-(

Tatlim gec dollenme olmus olabilir
5.5 haftalik gebelikte sadce kese olur kalp atsii 6 .5 haftalikken gozukuyor ortalama
Gecen hafta gitmissin bu haftada gittin mi?

Yarin kontrolum var. Oncesinde yumurtlama tarihimde kontrol ediliyordu. En son 21 kasimda ovulasyon gordu doktor sonra hamile oldugumu ogrendim. Burada iki hafta geriden gelen gelen arkadaslar gordum ama yinede pimpirikleniyorum. Bi de oncesinde gelisim durmasindan dolati 10. Haftada kurtaj olmak zorunda kalmistim:-(

Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihim 25 Kasım buna göre 6 haftalık hamile olman gerekirken ultrasonda 5 haftalık çıktı doktorum haftaya kontrole gelmemi söyledi ama ben endişeleniyorum bir şey olursa diye çünkü Temmuz'da aynı şekilde bi düşük yaptım

Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihim 25 Kasım buna göre 6 haftalık hamile olman gerekirken ultrasonda 5 haftalık çıktı doktorum haftaya kontrole gelmemi söyledi ama ben endişeleniyorum bir şey olursa diye çünkü Temmuz'da aynı şekilde bi düşük yaptım

Canim ben de tam 7 bucuk haftalik hamileyim son adet tarihime goz onunde bulundurursak ama doktor 6 haftalik iki gun once. Kalp atisini da aldik. Ama kucuk. Gec dollenme dedi. Lekelenmem vardi. Progestan verdi. Hala kullaniyorum gecmiyo. Kisiden kisiye degisiyo hamilelik bebekler. Allah hayirli etsin insallah

Back
X