İnşallah olur en yakın zamanda sende kürtajını benim gibi mi oldun peki ? bana önce fitil verdi 2,5 saat sonra kürtaj oldum vakumla aldığını söyledi kürtajdan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı 1 ay mı korundun sadece bana doktor 3 ay korunun dedi...Aynı durumu yaşadım bende 9+6 haftalıktan kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ben. Kürtajdan sonra bir ay korundum ben geçen ay denememize rağmen olmadı. Bakalım bu ay olacak mı
o kadar haklısın ki hiçbir şey acımı hafifletmiyor aklımdan da 1 saniye çıkmıyor rabbime sığınıyorum...Yani sayfalarca yazsam bile acinizi hafifletmeyecek biliyorum. Ama bu durumu yasayan cok insan var. Bu bir sinav. Rabbim bazen varlikla bazen yoklukla imttihan ediyor. Bolca dua ediniz mevlam buyuktur
Benim kanamam olduğu için hemen kürtaja aldılar. Lokal oldum ben büyük enkektörle aldılar çok kötüydü çok acı çektim. Devlette oldum belki özelde olsaydım bu kadar acı çekmezdim. Bana doktorum iki adet geçir ondan sonra başla dedi denemelere. Ama ben bir adetimi geçirdikten sonra başladım ama olmadı. Bakalım 20 temmuz 3. Adetim inş hamile kalırım.İnşallah olur en yakın zamanda sende kürtajını benim gibi mi oldun peki ? bana önce fitil verdi 2,5 saat sonra kürtaj oldum vakumla aldığını söyledi kürtajdan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı 1 ay mı korundun sadece bana doktor 3 ay korunun dedi...
İnşallah olur en yakın zamanda sende kürtajını benim gibi mi oldun peki ? bana önce fitil verdi 2,5 saat sonra kürtaj oldum vakumla aldığını söyledi kürtajdan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı 1 ay mı korundun sadece bana doktor 3 ay korunun dedi...
Yazdıklarını okurken yine ağlıyorum zaten durmuyor göz yaşlarımı durduramıyorum inşallah en kısa zaman da sağlıkla bir bebeğin olur ne diyeyim ki cümle bile kurmakta zorlanıyorum allahım yardımcımız olsun ben 3 ay korunup öyle deneyeceğim...İlk zamanlar psikolojikmen çok kötü zamanlar geçirdim eşimin yüzüne bakınca gözyaşlarımı tutamıyorum. Size yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Ama baktım ki hem ailemi hem eşimi çok üzüyorum. Ben ağlayınca onlarda benimle üzülüyor. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim en kısa zamanda acımızı sağlıklı bir evlat vererek hafifletir inş
Amin aminnnbende 5 haftalıkken öğrendim, kalp atışı için gittim görmediler , bekledim yine de bir umut doktorlar yanılıyor diye sonra kanamam gelmişti 9.hafta da kürtaj olmuştumAllah bir daha yaşatmasın
Yumurtalamanı nasıl takip ediyorsunBenimde 4 mayısta aldılar canımı...68 gün oldu hala gözüm yaşlı geçecek diyorlar ama hiç geçmedi bende içim yanıyor..aynalara bakıyorum karnım hep aynı hiç büyümüyor içim sökülüyor kalbim duruyor sanki..ama umudumu kaybetmiycem ben olacak tekar yaşıycam ben canımın acısını ancak başka bi yvru hafifletebilir...ben bu ay denemeye başladım doktor bir adet görmen yeterli dedi..bu oy olmadı hasta oldum ama yumurtlama zamanımı çok denk geçirememiştik zaten çok ta umudum yoktu..umarım bu ay o mucizevi içimde hissederim bi nebze iyi olurum...lütfen kendini bırakma bi an önce iyleşmye çalış...rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...
Akıntımı takip ediyorum cnım..adetim biter bitmez sürekli tuvaltte akıntımı kontrol ettim o akıntı sümük kıvamına geldiği an yumurtlama dönemine girmişssin demek..bir kaç gün ilişki olmalı...benim karar verdiğim ay hemen tuttu tam gününe denk getirdim...inş bu seferde öyle olur..Yumurtalamanı nasıl takip ediyorsun
Akıntımı takip ediyorum cnım..adetim biter bitmez sürekli tuvaltte akıntımı kontrol ettim o akıntı sümük kıvamına geldiği an yumurtlama dönemine girmişssin demek..bir kaç gün ilişki olmalı...benim karar verdiğim ay hemen tuttu tam gününe denk getirdim...inş bu seferde öyle olur..
[/QUOTTuaf ama benim kürtajdan önce akıntım olurdu. Ama kürtajdan sonra hiç o sümük kovanına gelen akıntılarım olmadı. Kendi kendime acaba yumurtlamadım mı die düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?