7 haftalık bebek düşük olurmu

Seda5565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
355
154
53
37
Iyı akşamlar konumu goren cvp yazarsa sevınırım 6 tı haftalık gebelikte oluşan kesenın ve bebegın goruntusu oldugu halde 7 nci haftada bebek ölmüş yada kan pıhtısı şeklını almiş denmesi gercekten o gebelıgi sonlandırmak için yeterlimi yoksa tekrardan kalp atısı varmı diye kontrol istenmelımı başına boyle bişey gelipte olumlu olmus olan varmıdır

Sizinkiyle aynımı bilemem ama Yengemde oldu 6 haftalık hamileydi ve değerleri ilk günden itibaren çok düzensiz yükseliyordu 6 haftada dış gebelik dediler bi ilaçla düşük yaptırdılar. Olumlu cevap duymak istrmişsiniz ama malesef başımıza gelen buydu. Sizin içiniz rahat etmiyorsa farklı bi doktora gidin inşallah olumlu sonuç alırsınız. Her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Iyı akşamlar konumu goren cvp yazarsa sevınırım 6 tı haftalık gebelikte oluşan kesenın ve bebegın goruntusu oldugu halde 7 nci haftada bebek ölmüş yada kan pıhtısı şeklını almiş denmesi gercekten o gebelıgi sonlandırmak için yeterlimi yoksa tekrardan kalp atısı varmı diye kontrol istenmelımı başına boyle bişey gelipte olumlu olmus olan varmıdır
Başka doktora da muayne olsaniz içiniz rahat eder. Kanamaniz var mı ? Lekelenme falan

Yok aksıne sonuçlar düzenlı gıttı benım degıl kızkardesım için sordum

Yok kız kardesım olan bır defa sadece leke gormus sonrası yok
Başka bi doktora muayne olsun bence burada denk gelmiştim bir kaç defa 8. Hafta da kalp atışını duyana falan yanlis bilgi vermekte istemem kese de sıkıntı varsa kanama olurdu diye tahmin ediyorum inşallah bı sıkıntı olmaz ama başka doktora mutlaka muayene olsun bence

Ya keseyı herseyı gorduk kollar baş ve kuyruk oyuntusu oluşmuş bunda bıle doktor emın degılim demişti

8. Haftada düşük yaptım ben de. Kalp atışı durmuştu olabiliyor yani , 7 haftalık düşük de olabilir tabiki. Ha inşallah değildir orası ayrı

Öncelikle geçmiş olsun. Başka bir doktora daha gittiniz mi biraz daha bekleseniz sorun olmaz gibi . Hiç olmasa 2 hafta daha bekleyin ve mutlaka başka bir doktora da görünün. Bazen doktorlarda yanlış bilgiler verebiliyor

Back
X