7 haftalık gebe olanlar

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Benim 7+1 bebeğim şuan. Düne kadar halsizlik, azıcık açlıkta titreme vardı bugün hiçbiri yok. Yine dün midem kötüydü sanki boğazıma diziliyordu her şey bugün o da yok. Bi şey olmamıştır di mi? Kontrolüm 2 hafta sonra. Doktor bebeği gördü, kalp atışı da var dedi ama dinletmedi. Dinletmesi gerekmez miydi?

dinlemek bebek için zararlıymış onun için dinletmemiştir belirtiler bi gelir bi gider üzmeyin kendinizi :)

Cnm merhaba bende 7 haftaligim bugun benimde oyle oluo cnm bi gün kasıklarima agri giriyo bigun hc bsey yokmus gbi bigün mutsuzum bigun asiri mutluyum hormonlardan.:)

Cnm merhaba bende 7 haftaligim bugun benimde oyle oluo cnm bi gün kasıklarima agri giriyo bigun hc bsey yokmus gbi bigün mutsuzum bigun asiri mutluyum hormonlardan.:)

Oh iyi o zaman çok tedirginim nasıl bitecek bu haftalar bilmiyorum. Siz kalp atışını dinlediniz mi?

Oh iyi o zaman çok tedirginim nasıl bitecek bu haftalar bilmiyorum. Siz kalp atışını dinlediniz mi?
Yok cnm ya sorma 1 ay raporluymus doktorum henuz ne keseyi ne kalp atisini duyamadim

Kizlar benim 7 bitmedi, 6+1 bugün.3-4 gündür birşey yiyemiyorum mide bulantısı ağızda kötü tat midenin bir tuhaf olması ile nasıl başa çıkabilirim. Herşey tatsiz herşey itici. Çözümü olan var mı

Çok şükür öyle bir sıkıntım olmadı. Sizin de 1 aya geçer inş.

bende 6+5 deyım mıdemde yanma hafıf bulantı.. ama hergun olmuyor bır gun varsa bır gun yok onun dışında cok sık ıdrara çıkıyorum. yalnız az once oturduğum yerden kalkarken kısa surelı bır sancım oldu normal mıdır kızlar endıselendım bır an

Bunlar gebelik alametleri normal yani. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Gazlı baharatlı acı şeyler yememlisiniz. Uzun süre aç kalmamalisiniz ara öğünler yapmalısınız. Siz artık gebesiniz hormonlarınız vücudunuza etki ediyor böyle şeyler normal dinlenin bence

Sakın bana birsey olmaz deyip agir kaldirmayin uzun süre dinlenmeden temizlik yapmayin ayaklarinizi uzatmaya dinlenmeye zaman ayırın ben bunlari yapmadigim için iç kanama yaşadım

degısık bır sey hıssettıgım an kaybedıcem dıye odum kopuyo daha once ıkı kaybım oldu o yüzden cok korkuyorum sukur bıraz hafıfledı gıbı kanamada yok ama korkuyor ınsan

Bende bugn 7 haftalık hamileyim dün doktara gittiğimde düşük riskin var dedi bana progestan verdi ve iç çamaşırı asla kuru kalmıyır kan değil ama sürekli ıslak bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…