Gebeliğe Hazırlık 7 Haftalık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cerenbirmasall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
11
9
1
24
Merhaba tekrardan 🥰 burada beni cesaretlendiren ablalarıma teşekkür ederim.. bu gün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, 2 sene çabamızın sonucuu 🥹
Kalp atışını duydum fotoğrafını aldım yarın verilmesi gereken kan testlerini vereceğim. Ama birden aklıma kötü şeyler düştü ya düşük yaparsam? karnıma ağrı girdi düşük mü yapıyorum? ya bişey olursa? diye düşünmekten kendimi yedim o da bu akşam başladı :( ara ara sancı gibi bişey giriyor ama karın ağrısı devam ediyor ölücem korkudan, ben çok pimpirik insanım doktorum her gün gelme kovarım valla dedi :)) yaşadıklarınızı benimle paylaşabilir misiniz? Annem de ilk gebeliğinde düşük yaptığı için korkuyorum gen cekmistir diye😭😭😭

Eklentiler

• 2E4D8E45-2760-4BD9-8B5B-762300B5594F.webp
    2E4D8E45-2760-4BD9-8B5B-762300B5594F.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 269
Merhaba tekrardan 🥰 burada beni cesaretlendiren ablalarıma teşekkür ederim.. bu gün 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim, 2 sene çabamızın sonucuu 🥹
Kalp atışını duydum fotoğrafını aldım yarın verilmesi gereken kan testlerini vereceğim. Ama birden aklıma kötü şeyler düştü ya düşük yaparsam? karnıma ağrı girdi düşük mü yapıyorum? ya bişey olursa? diye düşünmekten kendimi yedim o da bu akşam başladı :KK43: ara ara sancı gibi bişey giriyor ama karın ağrısı devam ediyor ölücem korkudan, ben çok pimpirik insanım doktorum her gün gelme kovarım valla dedi :)) yaşadıklarınızı benimle paylaşabilir misiniz? Annem de ilk gebeliğinde düşük yaptığı için korkuyorum gen cekmistir diye😭😭😭
Annenizin düşük yapması sizin de yapacağınız anlamına gelmez 🥰Hamileliğinizin tadını çıkarın stresli olmanız size daha kötü sonuçlarla dönebilir Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🤲

Back
X