7 haftalık gebelikte Antibiyotik kullanımı

mgislkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
15
13
1
31
Arkadaşlar 7 haftalık gebeyim ilk bebeğim kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Çok dikkat etmeme rağmen grip balgamlı öksürük ve çok aşırı boğaz ağrısı yaşıyorum gittiğim kadın doğum acil doktoru Rovamycine adında bir antibiyotik verdi kendi doktorumda onayladı ama çok korkuyorum kullanmaya bi zararı olur mu bu ağrılar yüzünden de ağlıyorum artık hayattan soğuttu beni yardım edin lütfen

Doktorun verdiyse hamile oldugunu bilerek vermistir. Kullanmamazlik etme. Kullanmaman daha kotu olabilir.

Evet bilerek verdi 2 doktora sordum içebilirsin dedi ama işte çok tedirginim

Tedirgin olma. Olacak olanlar olur zaten. Tabi ki ideal olan hic ilaca muhtac kalmamak ama bazen elimizde olmuyor. Hamilelikte bircok kisi antibiyotik kullanmak zorunda kaliyor. Mesela ben de idrar yolu enfeksiyonu yuzunden kullaniyorum.

Sizin az kalmış sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Benim korkum daha çok küçük diye

Sizin az kalmış sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Siz ne zaman kullanmaya başladınız ? Benim korkum daha çok küçük diye
Ben simdi kullaniyorum ve daha once 8 aylikken kullandim. Haklisin bebegin kucuk ama zarari faydasindan cok olan seyi doktorlar onermez korkma. Icin rahat etmiyorsa baska bir doktora da sorabilirsin. Asil kullanmazsak olusacak hasar bebege daha cok zarar verir.

Geçmiş olsun bende 6 haftalık gebeyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydüm sürekli kusma ateş vardı damardan 7 gün iki farklı antibiyotik aldım. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı .

Ben simdi kullaniyorum ve daha once 8 aylikken kullandim. Haklisin bebegin kucuk ama zarari faydasindan cok olan seyi doktorlar onermez korkma. Icin rahat etmiyorsa baska bir doktora da sorabilirsin. Asil kullanmazsak olusacak hasar bebege daha cok zarar verir.
Kullanmaya başladım az önce artık hayırlısı çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun bende 6 haftalık gebeyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok kötüydüm sürekli kusma ateş vardı damardan 7 gün iki farklı antibiyotik aldım. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı .
Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın maşallah.inşallah benim de sorun olmaz sağlıkla kucağıma alırım içime rahatlattınız teşekkür ederim az önce ilk ilacı içtim

Back
X