slm kızlar 9 ay bekleyişten sonra aldım bu güzel haberi...geçen hafta bebişimizin kalp atışını duyduk..eşimle gözyaşlarımıza hakim olamadık...mucizeydi bizim için.....6.6 mm boyumuz.inşallah hep sağlıkla devam eder.........
sizlerle konuşup ilirlemelerimiziyapılan testleri paylaşmak isterim.....
Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. ınşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız. Mutlu, huzurlu ve sorunsuz bir hamilelik süreci geçiririz. Benim 2 yaş 3 aylık bir oğlum var. Mide bulantılarım oluyor günboyu. Geçenlerde idrar tahlili yaptırdım ve keton görüldü.Keton nomal değerleri 0-5 arasında iken benim 10'du. Bu ilk aylarda açlık nedeniyle olabilirmiş. Bebeklerimiz için hayata tutunmalı ve zorla da olsa birşeyler yemeye çalışmalıyız.
bende 7 haftalık hamıleyımm 6 ay oldu evlenelı ama sankı bana cok uzun gıbı geldı bı bebek sahıbı olmayı allahım nasıp ettı yoklugunu aratırmadı.tek yumurtalıgım oldugu ıcın umudumu kesmıstım ama allahım cok buyuk herseyın zamanını bılıyo kaynatamın öldüğü gunun ertesı gunu ogrendık hamıle oldugumu allahım ısteyen herkese versın yoklugunu aratmasınn..daha henuz kalp atıslarını duymadım 15 gun sonra gel dedı doktorumm cok sanslıyım harıka bı doktorum varr
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bende 8 hafta 3 günlük hamileyim.Mide bulantıları dışında herhangibir problem yok.Herkese sağlıklı günler
merhaba bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta cumartesi günü kalp atışını duydum çok güzeldi tarifsiz bir duygu allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi korusun tamamına erdirsin sağ salim
bende bugün 7 hafta bir günlüğüm ama henüz kalb atışlarını duymadık doktorum 2 hafta sonra gelmemi söyledi umarım bende sizin gibi kalb atışlarını duyarım
Merhaba; bugün itibariyle tam 8+0 haftalık 2. çocuğuma hamileyim. Doktoruma göre 6,5 haftalık. 3 gün önce doktora gittiğimizde normal bir kese var ama görünen bir bebek olmadığını söyledi. 1 hafta bekleyelim geç döllenmeden dolayı gözükmeyebilir panik yapmayalım dedi ki bu mümkün mü...vakit geçmiyor...siz kaç haftalık bebeğinizi görmüştünüz? kalp atışını duymuştunuz??