7 Haftalık Hamilelikte Belirti Değişimi – Sizde de Oldu mu?

Merhabalar,nasılsınız? Umarım iyisinizdir..Ben tüp bebek sonrası hamileyim. 5+6 haftalık ve dün göğüs hassasiyyetim azalmışdı. Şu an gece ve aniden kalkıp göğüslerimi kontrol ettim, hassasiyyetin tamamı kayb olmuş. Çok korkuyorum 🥹 Daha keseyi bile görmedim, pazar gününe randevum var ve çok korkuyorum.Kramp ve kanama tarzı birşey yok.Sizce bir şey olmuşmudur?Daha önce bir kaybım var da😞
merhaba bende bugün 5+6'yım. benimde öncesinde bir kaybım var. tamamen kaybolmadı ama bende de göğüs hassasiyeti azaldı. bunun sebebinin vücudun beta hormonuna alışması ile ilgili olduğunu okumuştum. Sakin kalalımm, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız <3

16 Ekim de adet oldum benim hesaplama göre 8+3 hamile olduğumu 17 Kasım da evde test yaptım öle öğrendim doktor muayenesi sinde 7+4 günlük hamilelim ve boğaz ağrısı var yutkunurken açıyor nefes almakta zorlanıyorm iştah deseniz hiç yok sabahlar zor oluyor yemek dahi yiyemiyorum girip geçirdiniz mi nasıl iyileşme süreci oldu meyve dışında bişe yiyemek ne garip sizde durumlar nedir acaba deprem bölgesinden selam olsun sizlere güzel anneler rabbim sağ salim kucağınzaa almayı nasip etsin inşallah

merhaba bende bugün 5+6'yım. benimde öncesinde bir kaybım var. tamamen kaybolmadı ama bende de göğüs hassasiyeti azaldı. bunun sebebinin vücudun beta hormonuna alışması ile ilgili olduğunu okumuştum. Sakin kalalımm, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız <3
Çok şükür bebek çok iyiymiş😊Gerçektende normalmiş.Doktorum hormonal dalgalanmalardan bazen ola biliyor dedi.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız😊

Çok şükür bebek çok iyiymiş😊Gerçektende normalmiş.Doktorum hormonal dalgalanmalardan bazen ola biliyor dedi.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız😊
Çok mutlu oldum. Hormonların ele geçirdiği bir dönem gerçekten ama acı çekerken bile hamdolsun diyorum 🌸

Back
X