• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtisi

yasmeinb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar regglime 7 gün var mide bulantım koku hassasiyetim hafif kasik ağrım gelip gidiyor meme uçlarında hassaiyetim var dün test yaptım negatif çıktı doktorda regl geçmesini bekle dedi böyle hamilelik belirtisi yaşayan varmi

Son düzenleme:
Daha 7 gün varmış döllenme bile doğru düzgün olmamıştır mide bulantısı öyle hemen başlayan bir şey değil 7. Haftalara doğru başlıyor 10. Haftalarda pik yapıyor hadi oldu diyelim, olsa bile öyle hemen ÇOK midem bulanıyor durumları olmaz. Psikolojiktir. En az iki gün kala idrar testi yapın en erken de regl günü kan verin

Psikolojik aynısını bende yaşamıştım afedersiniz midem ağzıma ağzıma geliyordu halbuki o zamanlar değerlendireli üzerinden 3 gün falan geçmişti imkansız yani 3 gün içinde tutunup yerleşmesine tamamen psikolojik

Psikolojik aynısını bende yaşamıştım afedersiniz midem ağzıma ağzıma geliyordu halbuki o zamanlar değerlendireli üzerinden 3 gün falan geçmişti imkansız yani 3 gün içinde tutunup yerleşmesine tamamen psikolojkk
Anladım sizi daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim belirtilerim aynı bunun gibiydi merak etim böyle geçiren varmı diye diğer kimyasal gebeligimde de testim negatif çıkıp kanda 142 çıkmıştı

Kızlar regglime 7 gün var mide bulantım koku hassasiyetim hafif kasik ağrım gelip gidiyor meme uçlarında hassaiyetim var dün test yaptım negatif çıktı doktorda regl geçmesini bekle dedi böyle hamilelik belirtisi yaşayan varmi
Umut vermek gibi olmasın ama benimde reglime 7 gün kala böyle şeyler başıma geldi. Ben midemi üşüttüğümü felan düşündüm hatta. Reglime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı, tekrar 4 gün kala yeniledim pozitif gördüm. Ben regl bitiminden hemen sonraki gün hamile kalmışım o yüzden bu kadar erken gösterdi kendini. Sen gene de regl gününü bekle istersen canım . Bence erken öğrenmekde bir stres çünkü . Hu sefer de beta yükselecek mi diye stres yapıyorsun çünkü :) hayırlı haberler alırsın umarım

Umut vermek gibi olmasın ama benimde reglime 7 gün kala böyle şeyler başıma geldi. Ben midemi üşüttüğümü felan düşündüm hatta. Reglime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı, tekrar 4 gün kala yeniledim pozitif gördüm. Ben regl bitiminden hemen sonraki gün hamile kalmışım o yüzden bu kadar erken gösterdi kendini. Sen gene de regl gününü bekle istersen canım . Bence erken öğrenmekde bir stres çünkü . Hu sefer de beta yükselecek mi diye stres yapıyorsun çünkü :) hayırlı haberler alırsın umarım
Ay sonunda doğru düzgün anlayışli bı yorum gördüm ya teşekkür ederim deli muamelesi gördum burda ya😘😂

Ay sonunda doğru düzgün anlayışli bı yorum gördüm ya teşekkür ederim deli muamelesi gördum burda ya😘😂
Estağfurullah, bir yandan haklılar çünkü gerçekten gebeliği aşırı düşündükçe psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyoruz, hamile kalmadan önce ki aylarda bende bunu bol bol deneyimledim evet oldu dediğim aylarda sonuç hüsrandı mesela :) Ama benim başıma gelenler böyleydi belki 1000de 1 olan bişey ama olabiliyormuş bunu anladım:) umarım güzel haberler alırsın ama dediğim gibi yüne de tavsiyem regl gününde kan vermen olacaktır boşa kendini strese sokup testlere para harcama :)

Estağfurullah, bir yandan haklılar çünkü gerçekten gebeliği aşırı düşündükçe psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşıyoruz, hamile kalmadan önce ki aylarda bende bunu bol bol deneyimledim evet oldu dediğim aylarda sonuç hüsrandı mesela :) Ama benim başıma gelenler böyleydi belki 1000de 1 olan bişey ama olabiliyormuş bunu anladım:) umarım güzel haberler alırsın ama dediğim gibi yüne de tavsiyem regl gününde kan vermen olacaktır boşa kendini strese sokup testlere para harcama :)
Öyle yapicam bakalım hayırlısı olsun

Benim de bulantı beklenen adet tarihinden erken başlamıştı. Herkesin bünyesi farklı. Bel ağrısı ve meme hassasiyetim de erken başladı. Erken gebelik testi alırsanız 4 gün sonra falan sabah idrarı ile sonuç alırsınız.
Bence hamilesiniz, bu kadar belirti psikolojik olamaz :)

Benim de bulantı beklenen adet tarihinden erken başlamıştı. Herkesin bünyesi farklı. Bel ağrısı ve meme hassasiyetim de erken başladı. Erken gebelik testi alırsanız 4 gün sonra falan sabah idrarı ile sonuç alırsınız.
Bence hamilesiniz, bu kadar belirti psikolojik olamaz :)
Değilmi canım benim ya😂

Hic inadirici değildi 🤣🤣🤣🤣
Yaaa biz kızlarla en ufak belirtiden öyle diyoruz da grupta ondan dedim bir arkadaşla böyle dalga geve gece hamile.kaldi bu ay totem gibi düşün 😂

Yaaa biz kızlarla en ufak belirtiden öyle diyoruz da grupta ondan dedim bir arkadaşla böyle dalga geve gece hamile.kaldi bu ay totem gibi düşüo
O zaman bende dalgaya alicam artık 😂

Back
X