• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalik hamileyim,,.ama bi aksilik var yardim arkadaslar

öncelikle mrb sat 4 temmuz. daha önce 2 düşük yaptım. bu 3, gebeliğim ağustosun 5.de kanda baktırdım 80 çıktı 4 gün sonra 556 ve son baktırdığımdan 3 gün sonrada 2846 çıktı yükseliş normal mi sizce? doktorum izinde olduğu için konuşamadık henüz:CüvCüv:

CADIARZU canim ben hic anlamiyorum bu sonuclardan,benimkisi cok farkli! yani almanyada ve Türkiyede cok farkli! INSALLAH gebesindir :nazar:

canım bende pko hatasıyım ve benimde geç döllendi sat 26 haziran ama usg ye göre bebişim 6. haftada bugunden itibaren ve vajinalde duyf,duk kalp atısını başka bir dr boş gebelik dediği için kendi dr um ben rahatlayım diye gösterdi sağolsun ve kalp atısını duydugumuzda 5+ 6 idi benimde boş gebelik diyen dr nasıl hesapladıysa anlamadım raporda 8 haftalık demiş ısrarla sat 26 .06 dememe rağmen üüzlme zaten ben adetten sonra 15 -20 günler en ideal günlerimdi o hesaba göre baya küçük yani melekelrimiz cmm

canım bende pko hatasıyım ve benimde geç döllendi sat 26 haziran ama usg ye göre bebişim 6. haftada bugunden itibaren ve vajinalde duyf,duk kalp atısını başka bir dr boş gebelik dediği için kendi dr um ben rahatlayım diye gösterdi sağolsun ve kalp atısını duydugumuzda 5+ 6 idi benimde boş gebelik diyen dr nasıl hesapladıysa anlamadım raporda 8 haftalık demiş ısrarla sat 26 .06 dememe rağmen üüzlme zaten ben adetten sonra 15 -20 günler en ideal günlerimdi o hesaba göre baya küçük yani melekelrimiz cmm

aynen canim su an 8 haftami doldurdum cok sükür! her sey yolunda,pitpitlarini duymadim henüz ama gördüm! doktorum herseyin yolunda oldugunu söyledi! cok sükür hersey yolunda,mide bulantilarim var,ee o da olsun artik,bebegim saglikli dogsunda tek ben raziyim!

gecen sene yazmisim o zamanlar anneyi ne cok korkutmus benim sipam :1::1::1::1::1:
cok sükür sapa saglam saglikli kucagimda melegim benim...

pardon canim biseyler yazmistim ama tarihe bakmaya unutmusum))))) Allah anali babali buyutsun

Son düzenleme:
Progestan kullanman lazım doktor vermedimi. Benimde aynı kahverengi leke gelmisdi. Progestan kullniyorum

Back
X