7 haftalık hamileyim, çok bulantım var.

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
7 haftalık hamileyim, yaklaşık 2 gün önce başladı bulantım ama tam başladı. afedersiniz ama, sarı sarı kusuyorum artık midemde bişey kalmadı. sarı sarı asit kusuyorum..
çok yoruldum daha 2 günde.. hareketdahi etmicem konuşmucam o zaman iyi, ama ayağa kalksam konuşsam hareket etsem hemen midem ağzıma geliyor..
var mı böyle bulantı yaşayan.. neler yapıyorsunuz?

ahhh çok çektim
hiçbir şey fayda etmedi
sadece meyve ve çorbayla besleniyordum
su içsem kusuyordum
mideni fazla sıvıyla doldurma
13. haftada kesildi benim
inşallah senin de kesilir hamileliğin en kötü kısmı bulantılar

bende çok çektim vallahi hala da az da olsa arada yaşıyorum..yapacak bir şey yok inan çok inatçı bişey hiç bir tedavi fayda etmior..serum,hap,yemek, meyve vs..1-2 aya geçer inş dua et cnm..

çok geçmiş olsun ben de çok çektim bulantıdan ayva çok iyi geliyor mideyi dolduruyor. onun dışındakiler ise klasik olarak herkesin bildiği çubuk kraker beyaz leblebi grissini ekmek içi... dramamine diye bi bulantı ilacı var gebeler kullanabiliyor ondan günde bir tane aldım . üç tablete kadar alabiliyorsun.faydası olur umarım....

7 haftalık hamileyim, yaklaşık 2 gün önce başladı bulantım ama tam başladı. afedersiniz ama, sarı sarı kusuyorum artık midemde bişey kalmadı. sarı sarı asit kusuyorum..
çok yoruldum daha 2 günde.. hareketdahi etmicem konuşmucam o zaman iyi, ama ayağa kalksam konuşsam hareket etsem hemen midem ağzıma geliyor..
var mı böyle bulantı yaşayan.. neler yapıyorsunuz?

ayy canım aynı durumdayız bende 7 haftalık hamileyim ve benimde 3-4 gündür falan mide bulantılarım başladı hemde felaket. yataktan çıkamıyorum. aynen dediğin gibi sadece sarı sarı kusuyorum bebişimde beslenemiyor. bugün mandalina yedim o sanki biraz rahatlattı gibi ama hala elim ağzımda geziyorum. berbat bişey bu allah hepimize kolaylık versin

Uyandıgında yataktan kalkmadan once tuzlu kraker ye cnm. Benım kuzenım oyle yapıyordu. Onun da mıdesı agzındaydı hep gecmıs olsun :70:

Canlarım yaa:(bende 8.haftadayım mutfağa girip yemek yapamıyorum,sabahları kalkıp işe gelmek o kadar zor oluyor ki ama çalışmam lazım.ne yapıcam bilemiyorum.2 dk. önce çıkardım afedersiniz . Kokulara çok fazla duyarlı olduğumuzdan sanırım oluyo.hele de biri sigara içip yanımdan geçsin ahhalım yok böyle bir kokuu yok...:49:

Ben de 6. haftanın içindeyim. bugüne kadar bulanmamıştı ama bugün sabahtan çok bulandı işe gidemedim bir de halsizlik vardı çok kafamı kaldıramadım. Bana da limonlu maden suyu iyi geliyor midemi rahatlatıyor.
Ben de aşırı halsizlik ve sürekli uyuma isteği yaşıyorum. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Sabah kalkıp işe gitmek çok zor geliyor. Ama işte ben de çalışmak zorundayım. Hamilelik ve içinde benden ve eşimden bir parça taşımak çok güzel bir duygu ama zorlukları da var işte. Sizler nasıl mücadele ediyorsunuz hem iş, hem ev, hem hamilelik ve zorlukları.

benim 4 haftalıkkken başladı canım şuan 9. haftamdayım ama malesef günden güne daha berbat oluyorum perşembe kontrolüm var hiç birşey fayda etmiyor

benimde cok bulanıyo ben daha 6 7 haftalıkgım ama miğdem cok bulanıyor insanı mutsuz ediyor bu durum

Back
X