7 haftalık hamileyim ilişkiden sonra kasık ağrım olmaya başladı

Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim doktorum ilişki yasagı koymadı ,ilişkiden sonra kasık agrılarım olmaya başladı bi bilgisi olan varmi ,acaba bebege birseymi oldu ?
Rahim genişlediği için o haftalar ağrı normal. Ben de gaz sancısını karıştırıp çok korkmuştum. Bebeğe bir şey olacak diye kendimizi dinlemekten oluyor. Doktor yasak koymadıysa ve ağrın gittikçe şiddetlenmiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum.

Cok sukur bugun gecti agrim

Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim doktorum ilişki yasagı koymadı ,ilişkiden sonra kasık agrılarım olmaya başladı bi bilgisi olan varmi ,acaba bebege birseymi oldu ?
Zaten ilk iki ay yoğun kasik agrilari oluyor kanama yoksa sıkıntı yoktur bence korkmayın biz de doktorun bir uyarısi olmadığı halde üç ayı doldurana kadar ilişkiye girmemistik sizde girmeyin

Zaten ilk iki ay yoğun kasik agrilari oluyor kanama yoksa sıkıntı yoktur bence korkmayın biz de doktorun bir uyarısi olmadığı halde üç ayı doldurana kadar ilişkiye girmemistik sizde girmeyin
Doktor bana iliski serbest demisti normalde agrim fazla yoktu iliskiden sonra sadece sag kasigimda olmustu

Doktor bana iliski serbest demisti normalde agrim fazla yoktu iliskiden sonra sadece sag kasigimda olmustu
Dediğim gibi zaten ilk iki ay yerleşme sancıları cekiyosun zaten ister istemez ilişkiden sonra belki fazla sancilanmis olabilirsiniz kanama olmadığı taktirde bir sıkıntı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…