Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım olmamıstır cnm sağ sağlim gelir bebişin inş
ama daha küçük birşey olmaz bencee![]()
bebişin evleniceğin kişidense boşverr olan olmuş,hamile kalmadan önce düşünseydin bazı şeyleri...tsk canim ins ama diyer sorunum da su ben 2 sene once esimden bosandim ve ocakda cok sevdim biriyle evlencem fakat su an kafam karisik seviyorum ama ya simdi diyorum insanlar kinarmi iki sene olmus hemen cocuk yapti evlendi derlermi gercek bunalima girmeye basladim hamile oldugumu ogrendimden beri
bebişin evleniceğin kişidense boşverr olan olmuş,hamile kalmadan önce düşünseydin bazı şeyleri...
Bu kadar katı olmamalısın bence, sonuçta herkes özgür, dileyen dilediği şekilde birlikte olabilir sevdiğiyle.
Sana gelince arkadaşım, elalemi umursama, bitmiş gitmiş hatta üzerinden 2 sene geçmiş, sen niye hala o tarafı düşünüyorsun ki, eski eşinin senin hala yasını mı tuttuğunu düşünüyorsun? Hayır, o çoktaaan yolunu almıştır biriyle, o yüzden tıka kulaklarını millete, millet elbette konuşacak, çok sever insanlar zaten biri birşey yapsın da arkasından konuşayım demeyi, kimseyi duyma, yeni evleneceğin insanı da mutsuz edersin hem de bu yüzden kavga edersiniz, tartışma yaşarsınız, bırak takma kafanı böyle şeylere. Allah bebişinle eşinle bir ömür mutluluk verir inşallah.
tsk canim ins ama diyer sorunum da su ben 2 sene once esimden bosandim ve ocakda cok sevdim biriyle evlencem fakat su an kafam karisik seviyorum ama ya simdi diyorum insanlar kinarmi iki sene olmus hemen cocuk yapti evlendi derlermi gercek bunalima girmeye basladim hamile oldugumu ogrendimden beri
bebişin evleniceğin kişidense boşverr olan olmuş,hamile kalmadan önce düşünseydin bazı şeyleri...
haklisin kiyicam benim derdim ayrildigimda esi esimden cok iftiralara ugradim korkdum haklimi cikicalar diye ama artik umurumda deyil bebeyim dogurcam snucta sevdiyim birinden ve 2 hafta sona dugunum varBir arkadaşımın başına aynısı geldi canım, evlenmeden hamile kaldı ve evliliğine de çok az vardı. Kimseye söyleyemedi, insanların tepkisinden korktu ve üzülerek bebeği aldırdı. Ben o zaman çok söyledim yapma diye ama dinlemedi. Sonra evlendiler şimdi 3 yada 4 senelik evli ve çocuğu olmuyor. Bir sürü tedavi denediler ama olmadı, herhalde kürtajdan kaynaklanan bir sorun oldu diyorum ben. Yani o bebeğe sakın kıyma, kim ne derse desin doğur. Evlendikten sonra zaten kimse bir şey söyleyemez merak etme, olmadı erken doğdu dersiniz kim bilecek.
cok tsk arkadas insallah allah sana da en kisa zamanda verir guzel bi evlat uzel yorumun icnde cok tesekur ederimbu zamanda hala boyle dusunceler var .herkse kendınden sorumlu kımse kımseye yapmadan once dusunecektın deme hakkına sahıp degıl.kınıyorsan yorum da yazma .
sana gelınce arkadasım ıkı haptan bısı olmaz.zaten bu ay evlenıyorsunuz hemen oldu dersınız ne olmuskı.evlendıgıne gore sevmıssın kı evlenmıssın.ve sevdıgın kısıyle olan en guzel seyde guzel bır evlat.bız aylardr ugrasıyoruz ama yok.hıc bırseyı dusunme ve hamılelgının tadını cıkar canım.o cok ozel bır duygu.![]()
haklisin kiyicam benim derdim ayrildigimda esi esimden cok iftiralara ugradim korkdum haklimi cikicalar diye ama artik umurumda deyil bebeyim dogurcam snucta sevdiyim birinden ve 2 hafta sona dugunum var
dogru hic boyle dusunmedim sizce 2sene icinde baskasiyla evlenip cocuk yapmak ayipmi erkenmiErken doğdu dersiniz canım, kimse ispat edemez. Hatta evlenince ilk ayda hemen hamile kaldığını söyle. Hamileyken de kilosu çok iyi gidiyor, hızlı gelişiyor gibi şeyler söylersin, dr. erken doğabilir dedi dersin. Böylece daha ikna edici olursun. Sonuçta evleniyorsun kimse kötü düşünmez korkma. Düşünen de zaten seni sevmeyen insandır bırak onlarda ne düşünürse düşünsün.