7 haftalık kasık ağrısı

pikapi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
390
79
28
29
Merhaba 7+4 haftalık hamileyim bu gün kasıklarımda normalde olduğundan daha fazla bi gerilme çekme ve batma hissi oldu aşşağı doğru çekiliyor gibi ağrı oluyor oturunca azalıyor uzanınca geçiyor ayaktayken ve yürürken artıyor kanamam yada lekelenmem yok Allaha şükür bu durumu yaşayan veya duyan oldu mu normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz ?

Kanama vs yoksa normal sayılır dinlenince geçiyorsa korkma derler vücut dinlenmek istiyor demek demişti doktorum ama takibi elden bırakma bol bol uzan rahat et geçer zamanla

İ
Kanama vs yoksa normal sayılır dinlenince geçiyorsa korkma derler vücut dinlenmek istiyor demek demişti doktorum ama takibi elden bırakma bol bol uzan rahat et geçer zamanla
inşallah geçer normalde de oluyordu kasık ağrım ama şuan ki daha şiddetli olunca biraz korkuyorum

İ

inşallah geçer normalde de oluyordu kasık ağrım ama şuan ki daha şiddetli olunca biraz korkuyorum
Bende de çok vardı özellikle ayakta kaldığımda ama uzanınca geçiyordu bende dinlendim bol bol ev işleri bile yapamadım bi süre

Çok aşırı şiddetlenirse yani dinlenince de geçmezse doktora görün tabiki

Bende de çok vardı özellikle ayakta kaldığımda ama uzanınca geçiyordu bende dinlendim bol bol ev işleri bile yapamadım bi süre
Ya ev işi olarak bende yapmıyorum ama bu gün çalıştığım yerde fazla ayakta kaldım bide kabızlık var bunlar sebep olur mu acaba diye düşünüyorum inşallah bişey yoktur herşey yolundadır

Ya ev işi olarak bende yapmıyorum ama bu gün çalıştığım yerde fazla ayakta kaldım bide kabızlık var bunlar sebep olur mu acaba diye düşünüyorum inşallah bişey yoktur herşey yolundadır
Evet ayakta kaldığın için olmuştur

Merhaba , ben de 7+2 yim bugün benim de bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla var çekilme batma gibi dinleniyorum geçiyo sonra yine oluyor ben de merake diyorum normal mi umarım iyi bişeydir

Merhaba , ben de 7+2 yim bugün benim de bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla var çekilme batma gibi dinleniyorum geçiyo sonra yine oluyor ben de merake diyorum normal mi umarım iyi bişeydir
Ya ben dayanamadım dün biraz kahverengi lekelenmem de oldu düşük riskim de olduğu için acile gittim normal ağrılar bunlar ayakta çok kalmamaya çalış dedi muayene de etti kalp atışını da gördüm rahim büyüyor genişliyor dedi içiniz rahat olsun yani

Benimde şuan aynı dün başladı ayaktayken sağ kasığımda içten içe bi zonklama gibi hafif ağrı var normal diyorlar

Bana dün başladı biraz tedirgin oldum açıkçası doktora sormayı düşündüm ama siz de şuan içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…