inşallah geçer normalde de oluyordu kasık ağrım ama şuan ki daha şiddetli olunca biraz korkuyorumKanama vs yoksa normal sayılır dinlenince geçiyorsa korkma derler vücut dinlenmek istiyor demek demişti doktorum ama takibi elden bırakma bol bol uzan rahat et geçer zamanla
Bende de çok vardı özellikle ayakta kaldığımda ama uzanınca geçiyordu bende dinlendim bol bol ev işleri bile yapamadım bi süreİ
inşallah geçer normalde de oluyordu kasık ağrım ama şuan ki daha şiddetli olunca biraz korkuyorum
Ya ev işi olarak bende yapmıyorum ama bu gün çalıştığım yerde fazla ayakta kaldım bide kabızlık var bunlar sebep olur mu acaba diye düşünüyorum inşallah bişey yoktur herşey yolundadırBende de çok vardı özellikle ayakta kaldığımda ama uzanınca geçiyordu bende dinlendim bol bol ev işleri bile yapamadım bi süre
Evet ayakta kaldığın için olmuşturYa ev işi olarak bende yapmıyorum ama bu gün çalıştığım yerde fazla ayakta kaldım bide kabızlık var bunlar sebep olur mu acaba diye düşünüyorum inşallah bişey yoktur herşey yolundadır
Teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet ayakta kaldığın için olmuştur
Merhaba , ben de 7+2 yim bugün benim de bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla var çekilme batma gibi dinleniyorum geçiyo sonra yine oluyor ben de merake diyorum normal miMerhaba 7+4 haftalık hamileyim bu gün kasıklarımda normalde olduğundan daha fazla bi gerilme çekme ve batma hissi oldu aşşağı doğru çekiliyor gibi ağrı oluyor oturunca azalıyor uzanınca geçiyor ayaktayken ve yürürken artıyor kanamam yada lekelenmem yok Allaha şükür bu durumu yaşayan veya duyan oldu mu normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ya ben dayanamadım dün biraz kahverengi lekelenmem de oldu düşük riskim de olduğu için acile gittim normal ağrılar bunlar ayakta çok kalmamaya çalış dedi muayene de etti kalp atışını da gördüm rahim büyüyor genişliyor dedi içiniz rahat olsun yaniMerhaba , ben de 7+2 yim bugün benim de bel ağrısı ve kasık ağrısı çok fazla var çekilme batma gibi dinleniyorum geçiyo sonra yine oluyor ben de merake diyorum normal miumarım iyi bişeydir
Benimde şuan aynı dün başladı ayaktayken sağ kasığımda içten içe bi zonklama gibi hafif ağrı var normal diyorlarMerhaba 7+4 haftalık hamileyim bu gün kasıklarımda normalde olduğundan daha fazla bi gerilme çekme ve batma hissi oldu aşşağı doğru çekiliyor gibi ağrı oluyor oturunca azalıyor uzanınca geçiyor ayaktayken ve yürürken artıyor kanamam yada lekelenmem yok Allaha şükür bu durumu yaşayan veya duyan oldu mu normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz ?
Evet evet normalmiş 9 haftaadayız şuan azaldı ama hala oluyor bana daBenimde şuan aynı dün başladı ayaktayken sağ kasığımda içten içe bi zonklama gibi hafif ağrı var normal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?