7 haftalık ultrason sonuçları

çok çok geçmiş olsun. inşallah bi dahaki sefere sağ salim kucağına alırsın. Allah ın takdiri sonuçta herşeyde bir hayır vardır. benim şu an 5 haftalık bebeğim ama aslında adet tarihime göre 7. hafta. geç döllenme var demişti doktor. 6 haftalık olması lazım geç döllenmeye göre ama 5 haftalık dedi bugün. kafam bayaa karışık yani. bu arada bende ovulasyon testi ile gebe kaldım çok işe yarıyo.devam et.

Y ben bu ovulasyon testinden bi şey anlamadım :((Fotoğrafı ekliyorum yumurtlamamışım değil mi?
Dün ve bugün yine yaptım hala silik çizgi..Ki benim adetlerimde gecikme olmaz hiç

Gebeliğini tebrik ederim inşallahhh sorunsuz tamamlarsın.Her hafta gittiğinde bebek ve kese orantılı şekilde büyüyorsa ve kalp atışında sorun yoksa minik olsun dert etme :) ilerleyen zamanlarda açığı kapatır

Eklentiler

• test.webp
    test.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 632
Y ben bu ovulasyon testinden bi şey anlamadım :KK43:(Fotoğrafı ekliyorum yumurtlamamışım değil mi?
Dün ve bugün yine yaptım hala silik çizgi..Ki benim adetlerimde gecikme olmaz hiç

Gebeliğini tebrik ederim inşallahhh sorunsuz tamamlarsın.Her hafta gittiğinde bebek ve kese orantılı şekilde büyüyorsa ve kalp atışında sorun yoksa minik olsun dert etme :) ilerleyen zamanlarda açığı kapatır

12.gün iyi gibi ama geç döllenme olabilir seninde. sen bence bir hafta daha yap o testlerden. yumurtlama günü acaip koyu oluyo çizgi

Çok çok teşekkür ederim
ilk düşükte maalesef detaylı bakmıyorlar,Tıp'ba göre bu çok olağan..Doktorum "her gebelik maalesef sağlıkla sonuna kadar devam etmiyor,doğaya da aykırı bu ve 3 gebeden birinde görülüyor"dedi..bu tamamen bebeğin genetiğiyle alakalı yolunda gitmeyen,devrelerden birinin probleminden kaynaklanır dedi..

ilk adetimi oldum 2hafta evvel.Ovülasyon testiyle takipteyim ama yumurtlamamış görünüyorum,tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı umuyorum

Sen nasılsın?
Benim de ilk gebeliğim bu şekilde oldu malesef :KK43: ama çok üzülmedim çünkü doktorun dediği gibi o Bebek sağlıksız olduğu için düştü Canım hayata tutunması mümkün değildi. Şimdi ikinciye hamileyim doktor her şey yolunda demesine rağmen çok korkuyorum. Rabbim sağlıklı bebişler verecektir elbet güçlü ol Canım 3 ay sonra yeniden uğraşmaya başlarsın genelde düşükten sonra gebe kalması kolay derler.

Kızlar ailelere ve diğer kisilere ne zaman acikladiniz . Yorumlari okuyunca 12 haftadan önce söylemeyi düşünmüyorum

Benim de ilk gebeliğim bu şekilde oldu malesef :KK43: ama çok üzülmedim çünkü doktorun dediği gibi o Bebek sağlıksız olduğu için düştü Canım hayata tutunması mümkün değildi. Şimdi ikinciye hamileyim doktor her şey yolunda demesine rağmen çok korkuyorum. Rabbim sağlıklı bebişler verecektir elbet güçlü ol Canım 3 ay sonra yeniden uğraşmaya başlarsın genelde düşükten sonra gebe kalması kolay derler.

Merhaba canim

Cok haklisin..rabbime hamdolsun hamileyim tekrar be hersey yolunda gorunuyor su an

S

Soyleme ben hamile kalirsam soylemeyi dusunmuyorum iki hamilelikle sak diye soyledik husrana ugradim
Anne ve babalarımıza hemen söyledik biz ama arkadaş çevremize 2 buçuk aylıkken söyledik. Anne babaların bilmeye Hakkı var diye düşünüyorum ben o yüzden söyledim onlarda dua etti sağolsun..

Anne ve babalarımıza hemen söyledik biz ama arkadaş çevremize 2 buçuk aylıkken söyledik. Anne babaların bilmeye Hakkı var diye düşünüyorum ben o yüzden söyledim onlarda dua etti sağolsun..
Tabiki haklari var ama iki defadir uzuldukleri icin bu sefer biraz tam emin olup oyle soyliycem tam sevinelim

Tabiki haklari var ama iki defadir uzuldukleri icin bu sefer biraz tam emin olup oyle soyliycem tam sevinelim
İnşallah bunda hiç bir şey olmaz sağ salim kucağına alırsın. Ben de hep korkuyorum doktora gidene kadar stres yapıyorum acaba iyi mi bir şey olmuş olabilir mi diye. Hiç bir şey almıyorum her an kaybetme korkum olduğu için. Şu an birbirimizi çok iyi anlıyoruz...

Çok sevindim ben de şu an hamileyim çok şükür ki :) inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız :)
İnşallahh şu an tek duam bu o kadar korkuyorum ki ona bişi olacak diye sağlıklı bebeklere kolay kolay bişi olmazmış inşallah bizim bebişlerimiz de sağlıklıdır sorunsuz doğarlar Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

İnşallahh şu an tek duam bu o kadar korkuyorum ki ona bişi olacak diye sağlıklı bebeklere kolay kolay bişi olmazmış inşallah bizim bebişlerimiz de sağlıklıdır sorunsuz doğarlar Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
Amin canim insallah sagsaglim kuzuna kavusursun kac aylik oldu

Pazaryesi 6+1 ya da 6+3 olucam.kalp atışı duyulur mu acaba?
6 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.o yüzden tedirginim biraz.

Merhaba bende 7+1gunluk hamileydim doktora gittim bebeğim 1santim .06 milim dedi sizce nasıldır

Back
X