7 Kat Artan Beta Hcg normal mi?

kubra375

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
18
Merhabalar reglime 1 gün kala kan testi verdim 10 dpo da 9 şubatta ve beta hcg 8 çıkmıştı. 11 şubatta tekrar verdim 62 çıkmış. 7 kattan fazla artmış. Bu normal mi? Benzer durumları yaşayan var mı acaba? Olumlu ya da olumsuz birşey işaret ediyor mu?

Ben bu zamana kadar maximum iki kez kan verdim ve hep iki katı arttı ortalama. Ama olumsuz bir durum olabileceğini düşünmüyorum

Teşekkür ederim doktoruma ulaştım artış süper bizim için 2 3 7 önemli değil dedi

Benimde ilk betam 15 di sonra 6 kat artıp 98 e yükselmişti,somraki günlerde normal artış hızında devam etti. Erkwn gebelik döneminde hızlı artıyormuş sonrasında nırmal düzende iletliyormuş. O yüzden bir sıkıntı yok maşallah diyelim

Merhaba ben de reglime 3 gun kala verdim 7.2 cıktı sonraki gun yani dun verdim 16.3 cıktı sizce nasıl var mıdır gebelik daha once kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum bugun daha bakmadım yarın tekrarlıcam inşallah beta hcgyi

Benim 30 dan 4 gün sonra 470 ye sıçramıştı öyle bi artış doktor da şok oldu ama bu ilk başlarda sık görülür bebek sağlıklı bir şekilde tutunuyor demek ki demişti bugün de keseyi görünce tekrar kan istemedi, sizin sonradan durumunuz ne oldu

2 hatta 4 günde bir verin kan sürekli strese girmeyin daha cok yeni belli ki, 2 kat ya da daha fazla düzenli artış varsa sorun yoktur

Ben 6 hafta oldum meğer ikizmiş iki kontroldür iki kese görüyoruz. Birinde bebeği gördük diğerinde de yolku ama bebeği henüz göremedik. Ben kilolu hamile kaldığım için beni çok korkuttu ama şu an kendimi Motive etme aşamasındayım

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bence kendinizi hiç strese sokmayın ben de çok stres yaptım ancak şimdi dönüp bakıyorum aslında değerler iki bebek içinmiş ve ona rağmen düşükmüş. Çünkü iki günde bir 8 62 197 470 840 1680 şeklinde ilerlemişti tek bebek için iyi ama ikiz için düşük ama çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik

Merhaba cok teşekkür ederim hanımlar yanıtlarınız için yarın yeniden vercem en son salı gunu verdim eger duzgun artmıssa ptesiyi beklemeye çalışacagım biraz lekelenmem var progestan alıorum korkum o yonde belirtileriniz var mı hanımlar yaa :/ benim 2.gebeliğim olcak fakat düşüğüm oldu bitane gecen yıl aynı bu zamanlardı

Degerler iki bebek içinmil ona ragmen düşükmüş dediniz ya onu anlayamadım diğer bebişte gorunur inşallah genelde bitanesi gec gelior zaten Ben de sizleri tebrik ederm hayırla saglıcakla doğururuz inşallah surec cok guzel gecer Allahım aminnn dua edelim birbirimize kızlar ismen dua istiorum nolur benim için mucize bu

2 hatta 4 günde bir verin kan sürekli strese girmeyin daha cok yeni belli ki, 2 kat ya da daha fazla düzenli artış varsa sorun yoktur
Haklısınız bi düşüpüm var ve şuan hafif lekelenmem var korkuyorum o yuzden belki de vermek istiorum ama yarın inşallah vercem en son dun salı gunu verdim bi de persembe vercem kendimi tutabilsem ptesiye kadar vermicem direkt kontrole giderim yarın tam sat a gore 4 haftalık oluyor 30 ocak son adet tarihim kızlar kac oluyor yani

Reglin kacıncı gunu öğrendiniz ben suan 27.gunumdeyim yarın 28 olcak inşallah normalde 27-28 gunde bir regl olurum

Belirtileriniz bişi var mı heyecanlıyım kızlar

Belirtileriniz bişi var mı heyecanlıyım kızlar
Benim pek belirtim yok sadece cok nadiren göğüs hassasiyeti oluyor geçiyor bi de cok şişkinlik oluyor akşamları. Benim doktorum ilk betaya baktı sonra 4 gün sonra tekrar baktı, 4 gün sonra tekrar çağırdı yani bugün de keseyi gördük artık kana gerek yok 10 gün sonra gel dedi, araya vakit girmesi bence iyi oluyor yoksa her iki güne bir kan yükseldi mi düştü mü stresi oluyor İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız happy mom uygulaması var ordan takip edebilirsiniz gününüzü

Reglin kacıncı gunu öğrendiniz ben suan 27.gunumdeyim yarın 28 olcak inşallah normalde 27-28 gunde bir regl olurum
Ben regle 5 gün kala öğrendim 30 beta ile çok silik bir çizgi ve yerleşme kanaması ile benim de 28 gün döngüm 25 ocak son adet tarihimdi şu an 4+4 oldu

Ayyy maşallah konu başlığını görünce içimden 7 kat mı aaa ikiz mi acaba diye geçirmiştim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini de

Ben regle 5 gün kala öğrendim 30 beta ile çok silik bir çizgi ve yerleşme kanaması ile benim de 28 gün döngüm 25 ocak son adet tarihimdi şu an 4+4 oldu
Yaa benim de 30 ocak son adet gunuminşallah devam eder benim de yaa Allahım nolur nasip tutunsun bebişim oraya yrın gidip vercem daha inşallah beklerim dediğiniz gibi

`