7 Ocak 2021 Mars boğa burcunda - Burçlara etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.681
2.660

tumblr_plx3c7sBly1wdnxxyo1_1280.jpg


7 Ocak 2021 itibari ile Mars gezegeni Boğa burcuna geçiş yapıyor. Peki, Mars burçlar kuşağında ne anlama gelir; hayatta kalma, dayanıklılık ve hareket enerjisini temsil eden gezegenin gölge yönü, dayatma, cüretkârlık ve rekabettir. Mars prensibi doğru kullanıldığında stresle başa çıkabilme, gerginlikler karşısında ezilmeme, konumumuzu muhafaza etmemizi güçlendirir. Bencillik ve kazalarla da ilişkili olan Mars, hayatta kalma arzumuzu ve irademizi tanımlar. Mars, Koç burcunun temsilci gezegenidir. Oğlak burcunun yirmi sekiz derecesinde yücelir. Yaklaşık iki ay bir burç da kalır ve hangi gezegenle temasa geçerse onu aktive eder ve o konuları hızlandırır.

28 Haziran 2020 tarihinde başlayan, 2021 Ocak ayına kadar Koç burcunda transit ve retro yapan Mars, bize çok zorlu bir sene yaşattı. Özellikle 9 Eylül 14 Kasım arası retro zamanı neredeyse hepimizin canına okudu. Şimdi geçmiş konulara yani şu oldu, bu bittiye değinmeyeceğim. Geçti gitti diyelim ve önümüze gelen tabelada ne yazıyor onu okuyalım. 7 Ocak’ la birlikte Boğa burcuna geçecek olan Mars gezegeni başta tarım, maddi kaynaklarla ilgili krizli bir döneme girileceğini ön görüyor. 5 Mart’ a kadar sürecek olan etkili transitte 20-21 Ocak’ a dikkat diyor. Şubat sonuna doğru daha rahat şartlara geçilecek olan dönemi işaret etse de krizin tam olarak etkisinin geçmesi 20 Nisan’ ı buluyor.

Mars’ın yakan etkisi başta Boğa burçları olmak üzere bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli zor iki ayın geldiğini haber veriyor.

5 Mart’ a kadar olan dönemde;

Koç burçları; para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşayacaklar,
İkizler burcu; psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerini yönetmek adına krizli şartlarla uğraşacaklar,
Yengeç burçları; sosyal alan ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler olacak,
Aslanlar; iş kariyer alanı ile ilgili harekete geçiyorsunuz,
Başaklar; şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı,
Teraziler; ortak gelir, ödemeler sizi uğraştıracak,
Akrepler; ortaklıklara dikkat krizli ilişkiler zorlayabilir.
Yaylar; angarya işler ve sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
Oğlaklar, çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanda zorlanıyorsunuz.
Kovalar; ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.
Balıklar; iletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz.



Toplumsal olarak Psikolojik koşullar Mayıs ayı ile değişiyor.




Banu Boz
 
mars boğa (1).jpg


Gökyüzünün savaş ve enerji gezegeni Mars Boğa burcuna geçiyor. 7 Ocak tarihinden itibaren motivasyonumuz, enerjimiz artık başka konulara akmaya başlıyor olacak.

.⚡ Mars Boğa burcunda rahat ettiği bir konumda değil ve zararda çalışır. Yöneticisi olduğu Koç burcundayken enerjisini çok rahat ortaya koydu ancak Satürn, Plüton ve Jüpiter ile aralarında ki gergin açı kısıtlayıcı ve zararlı etkileri ortaya çıkardı. Koç burcu enerjisiyle hepimiz biraz gözü kara bir enerjiye girdik aslında. Kısıtlanmak,engellenmek pek hoşumuza gitmedi. İçinizdeki enerji dönem dönem öfkeyle kendini gösterdi. Her birimiz farklı konularda yorulduk ve enerji harcadık. Şimdi ise enerjimizin akacağı ve mücadele edeceğimiz konular değişiyor olacak.

.⚡5-6 Ocak tarihlerinde ekstra dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum . Mars 29 derecede olacak. İçimizdeki öfkeyi ve gergin enerjiyi yönetmek çok önemli olacak. Mücadele ettiğimiz konuların meyvesini toplayacağımız zamanlar olacak. Bu yüzden çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Kazalar,tartışmalar ve öfke patlamaları yaşanabilir.
.⚡ Boğa burcu enerjisiyle çok çalışmak ve üretmek için enerjimizi harcayacağımız. Maddi konular ve konforumuz çok önemli olacak. Hepimiz haritamizdaki yerleşimine göre daha inatçı ve azimli bir enerjiye bürüneceğiz. Konfor alanlarımızı korumak adına mücadele edeceğiz.
.⚡ Estetik konular bu süreçte artış gösterebilir yada kendimizle ilgili ve dış görüntümüzle ilgili değişimler yapmak isteyebiliriz. Mars cerrahi operasyonları da ilgilendirdiği için bu konularla ilgili enerji harcayabiliriz.
.⚡ Temel motivasyonumuz çalışmak,çalışmak ve çalışmak olacak :)


Sabit nitelikteki burçlar zorlanabilir. Toprak grubu burçlar ise daha olumlu enerjiler altında olacaklar. Oğlak ve Başak burçları ve bu burçlarda gezegen yerleşimleri olanlar daha olumlu ve ılımlı enerjiler altında olacaklar. Boğa burcunda gezegen yerleşimleri olanlar ise haritalarındaki açıya bağlı olarak etki alacaklar. 💫




Mars Boğa transitinin burçlara özel etkisine gelecek olursak;


.⚡ Yükselen Koç ; Mars para ve kazançlar alanınızda seyahat etmeye başlayacak. Maddi konforunuz için çok çalışacaksınız. Kazançlarınızı artırmanın başka yollarını arayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi yapılandırmak adına kazançlarınız önemli olacak.

.⚡ Yükselen Boğa: Tam tepenizde bir Mars var sevgili Boğalar. Hayatınızla ilgili tam bir konfor alanı oluşturmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ve genel sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken konular olabilir. Hayata karşı duruşunuz ve bakış açınız değişmeli gökyüzü. Doğuştan gelen yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

.⚡ Yükselen İkizler; Mars Boğa transiti sizi biraz yorabilir sevgili İkizler . Enerjinizin içe akacağı bir süreç başlıyor sizin için. Ne için savaşacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınız ve rüyalarınız çok hareketli olabilir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

.⚡Yükselen Yengeç; Hedefleriniz ve hayalleriniz için mücadele zamanı başlıyor Sevgili Yengeçler. Planlarınız ve gelecek odaklı projeleriniz için çok çalışacaksınız. Sosyal grup çalışmaları ve kalabalıklara hitap etmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

.⚡ Yükselen Aslan ; Sevgili Aslanlar kariyeriniz ve toplum önümdeki statünüz için çok çalışacak ve emek vereceksiniz. Dönem dönem otorite figürleri ve patron konumundaki kişilerle aranızda çekişmeler yaşanabilir. Ancak kariyerinizde konfor alanınızı korumak isteyeceksiniz.

.⚡Yükselen Başak ; Eğitim hayatı devam eden başak burçları yüksek öğrenim ve akademik konularda çok emek verecekler. Bunun yanı sıra yeni eğitimler ve ticari girişimler gündeme gelebilir. Sorumlulukları ve işlerinden dolayı eğitim süreçleri biraz yorucu olabilir.

⚡ Yükselen Terazi ; Mars ortak kazançlar ve psikolojik dönüşüm alanınızda transit etmeye başlayacak. Dışardan gelecek olan kazançlar konusunda hareketlilikler oluşabilir. Metafizik, ökült konulara girişiminiz olabilir. Psikolojik olarak kendinizi korumak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

⚡Yükselen Akrep : Evlilik ve ilişki alanınızda transit eden bir Mars serüveniyle karşı karşıyasınız. Bekarlar uzun süreli ilişkilerini evliliğe taşımak adın harekete geçebilirler. Evli olanlar ise inişli çıkışlı durumlar yaşayabilirler. Uranüsünde burda olduğunu unutmayın Sevgili Akrepler. Ani gelişmeler yaşamaya açık bir süreçtesiniz . Taşınma ve yer değişikliği konularında da harekete geçebilirsiniz.

⚡ Yükselen Yay; Çok çalışacaksınız Sevgili Yaylar. Temponuz artıyor. Bu süreçte iş ve çalışma konuları ile ilgili hareketlilikler başlayabilir. İş değiştirebilir veya yeni bir işe başlayabilirsiniz. Spor ve diyet adına da girişimler söz konusu olabilir. Hem çalışırım hem fit olurum diyeceksiniz.:)

⚡Yükselen Oğlak ; Aşk,flörtler ve çocuklar konusunda enerji harcayacağınız bir süreç başlıyor Sevgili Oğlaklar. Aşk hayatınızda iniş çıkışlar söz konusu olabilir ancak sabretmeyi de bileceksiniz . Çocuğu olanlar çocukları ile ilgili biraz zorlanabilirler. Bekar olanlar ise güven veren bir ilişkiye adım atabilirler.

⚡ Yükselen Kova ; Ev, yuva aile konularında hareketli bir süreç sizleri bekliyor Sevgili Kova burçları. Taşınmak,ev almak-satmak adına hareketli bir dönem sizleri bekliyor olacak. Bu süreçte ebeveynlerinizin sağlığıda önemli olacak. Ev içi kazalara da dikkat etmenizi tavsiye ederim.

⚡ Yükselen Balık; Girişimlerinizden yana hareketli bir süreç başlıyor Sevgili Balıklar. Bu girişimleri yaparken sabırlı ve azimli bir şekilde ilerleyeceksiniz. Bu süreçte yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkileriniz inişli çıkışlı olabilir. Aynı zamanda araç almak-satmakla ilgili de enerjiler devrede olacak. Dikkat etmeniz gereken konu ise trafikte hız yapmamak ve kurallara uymak olacak.🙏






.
.Astrolog ve Tarot Okuyucusu Canan Keşoğlu
 

tumblr_plnrr14bGN1wdnxxyo1_1280.jpg

✔07 OCAK 2021 de Savaş ve agresyon, öfke ve buyurganlığı içinde barındıran MARS gezegeni; Venüsün yönetiminde olan Boğa burcuna geçiş yapacak. Boğa burcu Venüs yönetiminde olmasından dolayı naiflik, huzur ve maddi güvenceyi arar dolayısıyla Mars gibi huzursuzluğu, sabırsızlığı temsil eden bir gezenin yönetimindeyken Huzursuzluk, güvensizlik gibi etkilere maruz kalacaktır! Anlaşıldığı üzere Mars Boğa burcunda rahat etmeyecektir! Boğanın aradığı maddi güvence, konfor alanındaki sabit kalma talebi, sabrı karşılanmadığı için Tahammülsüzlük ve hatta kıskançlık ve inat etme halleri gözle görülür şekilde önümüze serilecektir! Boğa zodyakta ki en ağır hareket etme eğiliminde olan burçtur, hızlı, cesur, girişken Marsın doğasına uydumu hiç! Tabiki hayır😎dolayısıyla ağır hareket etmek, daha sakin olmak en azından olumsuz da olsa sabretmeyi öğrenmesi gerekenler için faydalı olabilir

❤ Mars boğa da biraz pasif agresif bir yapı vardır
💣sabrından dolayı içinde tutar tutar tutarrr ama hiç olmadık yerde olmadık kişilere patlaması o nu zor durumda bırakır
💣siz siz olun kime nerde ne zaman patlayacağınızı iyi ayarlayın
👍hiç olmazsa boşa gitmesin😋
Zevke, keyfe, estetik konularına fazlaca kafa yorabiliriz, fikirsel inatlar görülebilir! Mars boğadayken en olumsuz yanı; inatçı, sabit fikirli, fazlaca sahiplenmek ve kıskançlık gibi durumlara düşme ihtimallerinin yüksek oluşudur
💣 bu süreçte hani derler ya At gözlüğü takmış! Hahh işte tam da bunu yapmamaya ve sizin doğru sandıklarınızın belki de yanlış olabilme ihtimalinin de olacağını düşünün👍👍


astroyeniay

 
kk bıçak (1).jpg


Mars Boğa Burcunda!
“7 Ocak/4 Mart 2021 “


Mars= kuru/sıcak ,egomuzun yönelimleri, hayatta kalabilme gücümüz, fiziksel dayanıklılık,canlılık,efor,ateş,bağışıklık/vücudun savunma sistemi,kas gücü,savaş,rekabet,mücadele ve sonuçta Klasik Astroloji’de kötücül de bir gezegen!
Neden kötücül?
Savaşçı,mücadele ettiren,kan ve ateşi seven bir enerji! Mars olmasa savaş da olmazdı! Görevi bu!
Boğa Burcu= Venüs’ün yani Afrodit’in huzurlu tahtı! Keyif,sanat,güzellik,maddi konular,konfor ve güvenlik arayışı fazla,elementi toprak,niteliği sabit,aradığı = huzur ve maddi olarak konforlu bir hayat!
🌺
Sonuç olarak;
Mars Boğa Burcuyla uyumsuz bir doğada! Mars Venüs’ün tahtında huzuru bozan, maddi konuları krize sokan,harcatan! Sabrı/sabretmeyi zorlaştıran,patlatan,toprağı hareketlendiren,konforu bozucu bir halde olacaktır!

⚠️harcamalarınızı dengeleyin! Şu iki ay en mühim soru şu ; İHTİYAÇ MI? İSTEK Mİ? İstekler hayati değilse ertelenebilir!
⚠️mutlu bir yuvanız varsa gereksiz hırs ve sabırsızlıkla bozmayın!
⚠️boyun/boğaz/tiroitlerle ilgili sorunlar artar dikkat!
⚠️yemek yerken kendinizi kaybetmeyin! Boğaz bölgesini yormayın! boğaza takılma vs sonucu sorunlar artar! Beslenmenize dikkat edin!
⚠️şu soru da önemli! GERÇEKTEN AÇ MIYIM YOKSA CANIM DAYAK MI İSTİYOR? Şaka şaka! Yani yemeğe,zevke,uykuya fazla düşmeyin ama kendinizi bunlardan mahrum da bırakmayın!




KOÇLAR; maddi konularda mücadele,aşırı harcamalar!

BOĞALAR; hayat artık sizin için 4 Mart’a kadar = savaş &mücadele! Kilo vermek için iyidir!
İKİZLER; düşmanlara,gizli iş/ilişkilere,sağlığa dikkat!
YENGEÇLER; arkadaşlarla savAşlar,ayıklama zamanı!
ASLANLAR; kariyer kurma,yönetme mücadelesi! Patronlarla çatışmalar!
BAŞAKLAR; uluslararası iş/ilişkilerde,seyahat,eğitim/hukuk konularında mücadele!
TERAZİLER; masraflar/parasal konularda mücadele, ameliyatlar/tedaviler!
AKREPLER; ilişkilerde mücadele, dikkat!
YAYLAR; sağlıkta/işte dikkat!
OĞLAKLAR; aşkta ve çocuklarla ilgili konularda mücadele!
KOVALAR; aile/ev/emlak konularında mücadele!

BALIKLAR; kardeşler,yakın çevre ve akrabalarla ilgili konularda mücadele! İletişim/iletişim cihazları ve üsluba dikkat!



Ah ah! 20 Ocak/20 Şubat arası... selamet ve serin olsun dilerim...





Mine Ölmez
 
kk bıçak (2).jpg

Mars Boğa Burcuna geçiyor, etkileri neler?​

Mars 28 Hazirandan itibaren Koç burcunda hareket etmekte idi, bu alanda bir de geri hareket yaptığından uzunca bir süre bu alanda kaldı. Cesaretin, girişimlerin ve aksiyonun gezegeni Mars bu alanda bizi daha cesaretli ve gözükara bir hale getirdi.

7 Ocak’ta hemen gece yarısını geçtikten sonra sonunda Mars artık burç değiştiriyor ve Boğa burcuna geçiyor. Mars Koç burcunda çok daha rahattı, ne de olsa kendi alanında idi ve istediği gibi hareket etti. Aslında şu anda Venüs yönetimindeki bir burcun alanında ve başkalarının kurallarına tabii durumda.

Mars geçtiği burcun moduna bürünecek, Boğa burcu daha temkinli, iyi düşünüp hareket eden, bazen harekete geçmekte zorlanan ve hatta bazen fazlaca düşünüp harekete geçmekten vazgeçen bir burçtur.. Borsa, finans, yatırımlar, toprakla ilgili konularla da alakalı olduğundan bu konularda hayatımıza bir hareket getirecek.

Şimdi artık uzun vadeli düşünme ve uzun vadeli yatırımlar yapma zamanı. Hayatınızda sabit olduğunuz, harekete geçmekte zorlandığınız alanlara yeniden bakma zamanı… Konumuz maddiyatla ve dünyevi konularla çok alakalı olacak ama bu hareket çokta kolay etkilerle gelmeyecek ne yazık ki. Sebebi de uzunca bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ve Mars’ın temas edecek olması.

Mars 7 Ocakta bu geçişi yaptıktan sonra aslında Uranüs ile yakınlaşmaya başlıyor olacak, bu tırmanmaya başlayan bir enerjiyi anlatacak ve çıkış noktası 15 – 21 Ocak arasında olacak. (21 Ocak özellikle dikkatli olmak gereken bir gün) Bu ikiliye bugünlerde gaz veren bir de Jüpiter etkisi olacağından bu günler patlamalar yaşamamaya dikkat etmek gereken günler olacak. İçinizde biriktirdiğiniz enerjiler, bugün artık çıkma noktasına gelebilir. Mars 4 Martta Boğa burcundan çıkarak İkizler burcuna geçiş yapacak… Şimdi burçlara göre bu etkinin yansıyacağı alana bakalım;

Koç & Yükselen Koç: Parasal konularda hem girişimler ve hareket aktif olacak, hem de gergin etkiler devrede olacak.

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin hayatınıza bol hareket getirecek bu etki, uzun süredir sabrettiğiniz konularda patlamalarda yaşatabilir, dikkatli olun.

İkizler & Yükselen İkizler: Sizden saklanan konular, bilinçaltınıza ittiğiniz korkular, sizden habersiz yapılan bazı işlerden haberdar olma bu dönemde mümkün.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Hayallerinize ve umut ettiğiniz şeylere odaklanmak ve bu yolda adımlar atmak için harika bir dönem. Sadece sosyal çevrenizden birileri ile gergin durumlar oluşabilir.

Aslan & Yükselen Aslan: Kariyeriniz, işiniz, ön plana çıktığınız konularda bir mücadele ve kendinizi gösterme isteği olacak. Yine kariyeriniz ile ilgili konularda bazı gergin etkilerde devrede…

Başak & Yükselen Başak: Uzaklardan gelecek haberler, tanıtım, internet üzerinden yapılan işler alanında bir hareket. Seyahatler, inançlar ve bazı hukuksal mücadeleler devrede olacak.

Terazi & Yükselen Terazi: Parasal konular sizin için ön planda olacak. Oratk para, finans, ortaklı yapılan işler ve ailenin parası konuları aktif.

Akrep & Yükselen Akrep: İkili ilişkiler, evlilik konuları ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili durumlar ön planda, gergin dönemlere dikkat!

Yay & Yükselen Yay: Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacka bu etki hızlı gelişmeleri anlatacak, sağlığınıza bu dönemde dikkat edin.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Aşk, çocuklarla ilgili konular, proje bazında veya hobi gibi yapılan işler devrede olacak.

Kova & Yükselen Kova: Aileniz, eviniz, yatırımlarla ilgili konular devrede olacak. Aile içinde bazı konular gündeme gelebilir.

Balık & Yükselen Balık: İletişim alanınız çok aktif olacak, yine kardeşler, yakın akrabalarla ilgili konularda aynı şekilde… Bu alanlardaki gergin dönemlere dikkat edin…



Güliz Kına
 
kk bıçak (7).jpg

Mars artık koç burcundan ayrılıyor ve boğa burcuna geçiş yapıyor!

Göz ardı ettiğiniz veya aceleye getirdiğiniz konular, şimdi ensenize yapışıyor olabilir.


Etrafında kimseyi bulamamak zor ama insanın içinde kimseyi bulamaması daha zordur. Söylenecek sözleriniz var ve bunları nasıl tutacağınızı bilmiyorsunuz.
Bir insanın yaşamının anlamı kendindeki 'ben' fikrini aştığı yerde oluşuyor. Tüm mesele garip bir şekilde burada çözülüyor. Durup düşünüp aslında size söylenen fikre değil ama size dayatılan şeye sinirlendiğinizi görebilirsiniz. İnsan sürekli hayatını daha anlamlı kılmaya çalışıyor. Fedakârlık yapmadan hayatınıza anlam katamazsınız. Kendi ayarlarınızı iyi yapın. Yeni bir düzen içine giriyorsunuz. Bunu farkedin ve tadını çıkarın.



Aygül Aydın
 
💥Mars gezegeni oldukça uzun bir aradan sonra 7 ocak tarihinde koç burcundan çıkarak boğa burcuna geçiş yapıyor.
💥Koçtayken görülen aceleciliğimiz, sabırsızlığımız kendini biraz daha sebat etmeye yönelik işlere bırakıyor.
Mars boğa burcunda zararlı olsada sabır gerektiren işler için iyi bir konum denilebilir. Maddi dünya ile ilgilidir. Ve güvenliği ön plandadır. Güvenliğini tehdit eden herhangi bir durum karşısında öfkesini daha çok bastırmaya yöneliktir. Fakat bastırılmanın sonucu büyük bir patlama ile yıkımlar yaşatabilir.
💥Marsın boğaya geçtiği ilk günler merkür ile yapacağı kare açı ile agresif tavırlar, inatçılık havası hakim olabilir.
💥Ardından sırası ile satürn ve jupiter ile de kare açı yapacağından gerginlik, abartılı tepkiler, kontrolsüz öfke ve kaza belaya karşı temkinli olmak gerekir.
💥18-20 ocak tarihlerinde ise uranüsle kavuşacak. Bu iki gezegenin kavuşumu güçlü bir enerji açığa çıkartır ve bir çok ani kazalara açık etki vereceğinden trafikte, yolculuklarda, yolda yürürken hatta evinizde bile bir takım işlerle uğraşırken ekstra dikkat etmekte fayda var.
💥4 mart tarihine kadar boğa burcunda kalacak olan mars tensel zevklerede düşkün olduğundan enerjimizi birazda oraya yönlendirebilir.




AstroYeliz
 


07 OCAK- 4 MART ARASI MARS BOĞA BURCUNA GEÇİYOR


SAVAŞ VE MÜCADELE GEZEGENİ MARS BOĞA BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR. DÜNYA DA PEK ÇOK KAZA, FELAKET VE KIRILMAYI YAŞADIK. ŞİMDİ DE BİZE MADDİ KAZANÇLARIMIZ VE GÜVENCEMİZ KONUSUNDA KRİZLER YARATABİLİR. BU TARİHTEN İTİBAREN BİZİ FİNANSAL KRİZLERLE SALLAYABİLİR, KENDİSİ PEK DE RAHAT ETTİĞİ BİR EVDE OLMAYACAK. ÖZELLİKLE 28 OCAK TA GERÇEKLEŞECEK OLAN DOLUNAY İLE SERT AÇILARI VAR.

21-28 OCAK TARİHLERİNDE FİNANSAL KONULAR DA RİSKLİ HAREKETLERDEN KAÇINMANIZI TAVSİYE EDERİM.
AYNI TARİHLERDE SATÜRN VE URANÜS ARASINDA DA SERT BİR AÇI OLUŞACAK.
MAALESEF HER BURÇ FARKLI KONUDA SIKINTI YAŞAYABİLİR BU KONUDA.

MARS BOĞA BURCUNA GEÇİNCE BOĞAZ, BOYUN, TİROİT PROBLEMLERİNE DİKKAT ETMELİYİZ.


Cevher Soydan
 
tumblr_pgs1kkcr2i1qgm6fno1_400.jpg



Mars uzun süredir seyrine devam ettiği Koç burcundan çıkmak üzere.

Toprak elementi, sabit burç olan boğa transitine 7 Ocak gecesi geçiş yapacak. Mars savaşma ve mücadele gücümüz fakat Boğa sabit bir burç olduğundan burada pek rahat etmeyecektir. Gücünü yeterince kullanamayacağı içinde enerjisini bize yansıtmak için ani agrasyonlar verebilir hayatımıza.

Uranüs’de malum boğa burcunda olduğundan ,hareketli günler bizleri bekliyor.Burç değiştirmesinin hemen ardından önce Merkür ile sonra Satürn ve Jüpiter ile sert açılarda olacak.

8 Ocak, 11 Ocak ,27 Ocak bu anlamda zor geçişler ve stresli günler olabilir. Burada “kraldan çok kralcı “ olmamak, sinsice gizliden yürütülen işler varsa son vermek. Can yakıcı hamle yapmak isteyen varsa bir kere daha düşünmesi gerekecek.

Aslında senin zannettiğin şeyler ne kadar senin ?
Hayatta rotan hangi yönde ?
Klavuzun kim?
Madde dünyasında neler için hırs yaptın?
Kimin canını yakmak için kimlerle ortaklık ettin?


Bu gibi bir çok sorunun cevabı Mars Boğa transitinde cevabını bulacak gibi. Global anlamda finansal konularda bazı stresli durumlar. Bazı şirketlerde yaşanan krizler ortaya çıkabilir.

Ocak ve Şubat ayları, 2020 yılından kalan tortuları temizleyecek ve geride görülmemiş hiç bir hesap bırakmayacak gibi. Gezegenler rotalarını oluşturdu.

Ya sen ? Kendin için,geleceğin için,daha iyi olman için neler yaptın ?

Gelecek güzel günlere sevgiyle ❤️




Sibel Mygl
 
tumblr_eba08f93d937f63f34b66564e4961211_35e029da_1280.jpg



✴ MARS Boğa burcuna♉ 7 Ocak günü başlayıp 4 Mart tarihine kadar burada kalacak.
✴ Mars boğa burcundayken zararlı durumdadır.Çünkü boğa sakin,temkinli, huzur arayışı,risk alamama ve degişiklikten hoşlanmayan ..Mars ise, savaşan,risk alan,güç kullanarak elde etmek isteyen,tabiki ister istemez kişinin hızı düşer,yavaşlar ve harekete geçmesini zorlaştırır.
✴ Bir taraftan sabırlı,istikrarlı diğer taraftan hızlı harekete geçme,agresyon ve sabırsız olabiliriz.Kişi enerjisini kolay kolay boşaltamaz,bazen içinde biriktiren enerjileri uzun süre sakladıkları için biranda öfke patlaması yaşanabilir.
✴ Mars boğada insanlar; rahatına önem veren,tembeliği severken diğer yanımızda çok çalışmak,yorulmak nedir bilmeyen,kişisel ihtiyaçları elde etmek için maddesel olanakların çoğalmasıyla sağlanacağına inanır.Sonuç olarak çalışır ve elde ederler.
✴ Cinsel yönden güçlü olan,sahip olma isteğiniz bazen kıskançlık durumu her an patlamaya hazır biri olması, sevdiğiniz insanı zor duruma sokabiliyor.Bu 2 ay içinde bu konular yaşanabilir,özgürlük ve bağımsızlığa düşkünlük,cesur,fazla risk alabilen, yüksek özgüven,ilişkilerde yeni girişimler içinde olmak,enerjimiz yüksek,yaratıcı olabiliriz,bazen ruh halimizin değişkenligi, çabuk sinirlenen,gergin tartışmalı konuşmalar,aile ve yakın çevremizdeki insanlarla iletişimizde duygusal problemler yaşanabilir, biraz daha sabit düşünceler ve kırıcı olmamaya dikkat edelim

Ameliyatlar,parasal sorunları çözmek,para kazanmak,üretmek, rekabet,finans ile ilgili konular gündemde olabilir, Mars ister istemez bunlarla ilgili kriz ve problemler yaşatabilir.

👩 Mars bogada olan kadınlar...Ona güven veren,maddi durumu iyi olan kişilere çekilebilirler.
👨 Mars boğada erkekler...Herşeyi kontrol altına tutma,kısıtlayıcı yapısı kişileri çekerler.Bu insanlar maddi durumu güce ulaşmadan ve güvenceye almadan evlenmeyebilirler.

Kalbinizden sevgi eksik olmasınn.❣

Astrolog ASYA
 
mars.jpg


Mars boğa: Korku büyük ama cesaret daha büyük…


Mars gezegeni son derecelerde geziniyor…Son 6 aydır koç burcunda kalıp hepimizi çılgın mücadeleler ve çılgın öfkeler içerisine çekti. Herkes patlamaya hazır bir bomba misali…

İşler kaygı dolu ve yüksek dozda fırtınalı ilerliyor gibi gelebilir. Sanki içinizde bir şeyler kopuyor ama bu kopan şey çok sessiz. Rüyada başınıza gelen bir olay sırasında atamadığınız çığlık gibi…

Bağırırsınız ve sesiniz çıkmaz…

7 Ocak Mars Boğa burcuna giriyor!

“İnsan istediği her şeyi yapmakta özgürdür ama hiçbir insanın yaptıklarının bedelinden istediği meyveyi alma özgürlüğü yoktur.”


Mutsuzluk insanın kendi yaptıklarına gereğinden fazla bağlanmasından kaynaklanır. Beklentiler ve arzular çektiğiniz acının en temel unsurlarıdır.

Yaşam kesintisiz bir akıştır.

Parça parça olduğumuz bir sistemin içinde aslında yaşam çok bütün giden bir akışa sahiptir. Ölüm bir son değildir. Aslına bakarsanız ölüm yalnızca bir akıştan diğerine geçiş gibi düşünülebilir. Aslında gerçek olan hayata geçiş… Ektiklerimizi biçeceğimiz bir geçiş…

Ne ektiysek onu biçeriz. Eylemlerimizin sonuçlarından kaçmamızın hiçbir yolu yoktur. İyi ya da kötü olsun yaptıklarımızın kalıntıları borç ya da kazanç olarak bize döner. İyi olun ve iyi kalın. Bu en değerli şey olacak hayatınızda…

Mars boğa geçişi içinde Uranüs gezegeni ile temas edecek. Bu durum ektiklerinizi ve haksızlıklarınızı size gösterebilir. Özellikle daha maddesel konularda bunu deneyimleyebilirsiniz.





Aygül Aydın
Hürriyet
 
6 aydır tüm dünyayı ve bizleri Koç’taki yolculuğunda gerim gerim geren Mars şimdi Boğa burcuna geçiyor.💫

Burada daha temkinli ve daha içe dönük bir mücadele haritası başlıyor bizler için.💫

Özellikle Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının güç kazanıp Aslan ve Akrep’lerin biraz zorlanacağı zamanlar.✨



Kaynak: heralogy
 
kk bıçak (6).jpg

💫 MARS ^^ BOGA ^^ BURCUNDA ...

7 Ocak 2021 saat 01:27 itibariyle
^^ Mars Boğa ^^ burcunda hareket ediyor olacak.Taki 4 Mart 2021 saat 06:29 a kadar devam edecek.

Mars ,öncü ,lider,mücadeleci,hırslı,savaşcı,cesur,cesaretli,gözü kara ,aceleci ,sabırsız,korkusuz bir burçtur.

Boğa burcu ise,sabit,sabırlı,güvenilir,rahatına düşkün,sadık,lükse düşkün,giyinip kuşanmaktan zevk alan,para harçamayı seven ,işini takip eden,tarım,toprakla ilgilenmekten büyük bir keyif alan burç olarak tanımlanır.

Mars Boğa burcunda zararlı konumda çalışır.Kendi içgudüsel performansını boğa da gösteremez.Bu da onu huzursuz eder.

Mars boğa burcunda hareket etmesiyle birlikte,maddi açıdan zorlanabiliriz.Hesaplarımızı,harcamalarımızı kontrol altına alamayabiliriz.
Finansal anlamda parayla,ödemelerle ilgili hareketlenmeler gündemimizde olacaktır.

Toprakta ise, hareketlenmeler ,dalgalanmalar ,toprak kaymaları,depremler olurken,bizler de bu durumda tedirgen olabiliriz
.(Toprak altında biriken enerji açığa çıkmak için fırsat kollayacaktır.)

Hayatımızda tutunduğumuz ,vazgeçmek istemediğimiz her ne var ise, bizler alışkanlıklarımızdan vazgeçmemek için mücadele edeceğiz.

Masraflarımızdan,kendi kişisel zevkimizden mahrum kalmamak için de inatla aynı kalabilmek için savaşacağız.

Yaşam koşullarımızın değişmesini istemeyeceğiz.
Bazen bunun için ağresif tutumlar sergiler,kendimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz.

Ayrıca; aranızda boğaz ,bademcik ,boyun bölgesinden ameliyat olacaklarınız var ise, Mars Boğa bunun için en uygun zamanlardır.
Ayrıca enfeksiyonlara ,hastalıklara da açık zamanlardır .
Hassas olanlar lütfen dikkat etsinler.

Birlikteliklerde ise, karşımızdaki kişiye pek nazik davranmadığımız gibi onu kırar ,sert tutumuz karşısında incitebiliriz.

Bütün bunları dikkate alarak kendimizi dizginleyebilmeliyiz.
Marsın o aceleci tavrı yerine, Boğanın ayaklarını yere sağlam bastığı tavrını takınarak , temkinli olmayı başarabilmeliyiz.
👑

Sevgi ve Saygılarımla
Astrolog Berçem Ulutaş
 
kk bıçak (5).jpg


Son altı aydır kendi evinde olan Mars iki gün içinde sevgilisinin evine yerleşmeye gidecek iki ay kadar orada,çok memnun olur mu bilinmez ama oradayken altı aydır neler yaptığıyla ilgili konuşacak gibi. Sevgilisinin iki evi var biri boğa tarzında diğeri terazi.

İşle ilgili kendiyle ilgili başlattıkları hareketlendirdiği mücadelesini verdiği neler varsa boğa geçişinde onları sağlamlaştıracak , boğa tarzı gereği evine geleni rahat ettirmek isteyecek sakinleştirecek ve kendi dediğinde inat ederse buna izin vermeyecektir. Boğayı kızdırmamak iyi olur.
Verimli bir iki ay olacak . Üretilen üzerine çalışılan konulardan para gelecektir.

Boğa dişildir topraktır vücut verir meydana getirir.

✨Venüs’ün evinde Mars boğaya geçerken yükselen terazi yani ilişkiler. İlişki bir varlık değildir. İlişkilerde ilişkide olduğu kişiyi değilde ilişkinin kendisini,kendinin ilişkiyle olan bağını düşünenler onu düzeltmeye çalışanlar yorulur. İnsan önemlidir. O kişiye verilen değer onun önemi nedir ona kendisini gerçekleştirmek için izin verilmelidir. Sadece ikili ilişkide değil hayatın içindeki her ilişkide bu geçerlidir.

Kısasa kısas zihniyeti beklentiler ilişkiyi yıpratır.
Sorulacak soru şudur karşımdaki kişiyi gerçekten o olduğu için mi yoksa kendi fikirlerimi yansıtacak levha olarak gördüğüm için mi beraberim ya da o benimi öyle görüyor ?
Hayatımda beni ben olduğum için seven sayan kalır bu dönem onları göreceğim.




Yasemin Eren
 
kk bıçak (3).jpg

💜Savaş gezegenimiz Mars 7 Ocak’ta Boğa burcuna geçiyor. Son 6 aydır yaydığı gerilim dolu enerjilerle hepimize kök söktüren Mars aynı artistliği Boğa burcunda yapamayacak.

💜Mars’ın bu transitiyle hepimiz az biraz hayat planlarımızda icraata geçeceğiz. Öyle aşırı gaz şekilde değil yalnız. Bilakis Boğa’nın durağan enerjisi ile yavaş ve istikrarlı ilerliyoruz. Sabrımız yüksek, heykel gibiyiz. Kolay kolay sarsılmıyoruz. Biri güvenimizi sarsmadıkça tolerans seviyemiz oldukça yüksek. Lakin bir densizlik durumunda Boğa’nın hışmıyla ilişkilerde sert ve kalıcı manevralar yapabiliriz.

Yükselene göre;

💜Koç’lar finansal konularda somut ve verimli adımlar atabilirler. Yeteneklerini geliştirecek eğitim ve yaratıcı çalışmaları şiddetle öneririm.

💜Mars Boğa transitinden en çok faydayı pek tabi Boğa burçları görecek. Üzerlerindeki ölü toprağı gidiyor. Yaşadıklarını hissedecekler. Gizli düşmanlıklar, saklı meseleler tek tek ortaya dökülüyor.


💜İkizler gizli saklı düşmanlara dikkat! Bilinçaltınızın aşırı kuduruk olduğu bir döneme giriyorsunuz. Fi tarihinden kalma, halı altına süpürdüğünüz özellikle kişisel güvenlik ve aidiyete ilişkin kaygılarınız hortlayabilir. Çalışma ortamında aşırı sorumluluk alıp yıpranmadığınızdan emin olun. Bu dönemde iş ortamındaki arkadaş ve elemanlarınızla bazı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.


💜Yengeç’ler hayallerini gerçekleştirmek adına yepyeni bir döneme giriyorlar. Arkadaşlarınız ve sosyal gruplarla iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Gruplar içerisinde arıza kimseler olsa da bütünsel bakıp sosyal ilişkilerden maksimum yararlanmaya çalışın.


💜Aslan’lar kariyerinizde gözler önünde olduğunuz, aksiyonu bol, ben buradayım diyeceğiniz bir dönem. Yöneticilerinizle ilişkilerinizde kuyruğunuzu az altınıza alırsanız kazasız belasız bu transitten yırtarsınız


💜Başak’lar yasal konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalabilir. Öğrenim gören Başak’ların bu dönemde öğretmenleriyle ilişkileri biraz nane limoni olacak. Deniz aşırı ülkelerde yaşayan tanıdıklarınız ve iş arkadaşlarınızla sorunlar yaşamanız olası. Bu dönemde önceliğinizi ufkunuzu genişletmeye ve ileri düzey eğitim almaya verin derim yoksa Mars transiti içinizi sağlam şişirir


💜Terazi’ler başkalarından gelen gelirleriyle ilgili bazı anlaşmazlık ve beklenmeyen sorunlar yaşayabilir. Bir süredir borç/kredi almak istiyorsanız aksiyona geçmek isteyebilirsiniz lakin lütfen çok temkinli davranın ve Mars’ın retro olacağı dönemde sakın borç harç işine girişmeyin. Kendi finansal gelir kaynaklarınızla ilgili de çok risk almamanızı öneririm. Okült konular, ezoterik bilgilere yönelmek bu dönemde nefes aldıracak güzel bir arka bahçe olabilir.


💜En zorlayıcı etkiler çilekeş Akrep burçlarına olacak. Sakatlanmalar, beden bütünlüğünü sabote eden rahatsızlıklar olası. Sinir sistemlerine ehemmiyetle dikkat etmeliler. Kavga gürültüye çekilmesinler. İlişkilerde dengeyi koruma zamanı.


💜Yay’lar iş ortamında aşırı bir aksiyon halinde olabilir. Sanki tüm işler sizin üzerinize kalmış gibi hissedip az bunalabilirsiniz. Yatak döşek olmasa da Mars transiti sağlık evinden geçtiğinden bu dönemde genel bakım ve check uplarınıza özen gösterin. İş arkadaşlarıyla ara ara papaz olabilirsiniz. Önerim bastırdığınız yoğun eril enerjiyi salacak kardiyo ve kick box gibi ağır sporlar.


💜Oğlak’ların aşk hayatı hareketleniyor. Partnerinizin en basit kusurları gözünüze gözünüze girip ilişkiyi gereksiz gerilimle heder edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili oldukça koşturmalı bir dönem. Hobileriniz varsa somut aksiyon almak, yaratıcı çalışmalar yapmak uzun vadede kalıcı hatta gelir kapısı da yaratacak bir fırsat yaratabilir.


💜Kova’lar aile içinde özellikle yaşlı erkek profillerle iyi geçinmeli. Aile büyüklerimizin sağlıklarına ayrıca özen gösterelim. Bu dönemde mal mülk alımı yapabilir, evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ev içinde yaşadığınız gerilimi iş hayatına yansıtmamaya dikkat edin. Özellikle yöneticilerinizle olan ilişkilerde kendinize mukayyet olun.


💜Balık’ların yakın çevre trafiği aşırı hareketleniyor. Koştur koştur günün sonunda tükenmiş, sinirler laçka olabilir. Kardeşlerinizin hayatında yaşadıkları bazı sorunlar sizin ajandanızı da meşgul edebilir. Akrabalara dikkat! Teknoloji, dijital ile alakalı iş vb. yapmak istiyorsanız yol sizindir, yürüyün derim!





AstroMetis🌙 Işıl Onay
 
kk bıçak (4).jpg


7 ocaktan 4 marta kadar mars boğa burcunda olacak.

❗️doğal affetleri tetikleyebilir. Özellikle depremleri tetikleyebilir.
❗️Mars savaşı, mücadeleyi temsil eder. Boğa sabit bir burçtur sabırı temsil eder.
❗️Mars boğa burcunda rahat edemez. Zararlı bir pozisyondadır. Öfke patlamaları iletişim sorunları bu süreçte yaşanabilir. Boğanın verdiği sabrı mars sınayabilir.
❗️ finansal para kayıplarını tetikleyebilir.
❗️ Bu süreçte risk almaktan eskisi kadar korkmayabiliriz. Mars bizi tetikleyip ani tepkiler vermemizde bizi cesaretlendirebilir.
❗️Boyun ağrılarına dikkat mars boğadayken boyun kısmında sakatlanmalar olabilir.
❗️iştahımız artabilir.
❗️ilişkilerde daha bir sahiplenici kıskanç olabilirsiniz.





Çağla yüksel
 
kk animal (7).jpg


Mars Koç burcundaki uzun seyrini yarın itibari ile niyahet sonlandırıyor ve Boğa burcuna geçiyor. 4 Mart’ a kadar da Boğa burcunda bulunacak. Koçta çok güçlü pozisyondaydı ve hepimizi çeşitli konularda oldukça zorladı.

Mars Boğa burcunda yavaşlar, enerjisi düşük ve zararlıdır. Bizlere biraz ağırkanlılık, tembellik verebilir. Marsın dürtüselliği Boğa burcundaki sabit ve durağan yapıyla uyuşmaz. Dikkat çektiği en önemli konulardan biri ise enerjiyi sabitleyip, içinde hapsetmesi ve olmadık şeylerde patlamalar yaşanmasına sebep olmasıdır. Bu nedenle, enerjimizi, öfkemizi bastırmamak önemli.. Aslında bu süreçte enerjimizi sporla ilgilenerek dengeleyebiliriz. Çok iyi gelecektir.

Burada kişisel ihtiyaçlarımız, maddı manevi güvenlik ihtiyacımız ön plana çıkabilir en çok bu konularda mücadeleci olabiliriz. Enerji ve motivasyonumuzu somut konulara yöneltmek, elimizdeki maddi kaynakları iyi kullanmak isteyebiliriz. Paradan kaynaklanan huzursuzluklarımız, endişelerimiz olabilir.

Sahip olmak, ait olmak temaları ön plana çıkabilir.Aşk ve ilişkilerde fazla arzulu, kıskanç, inatçı olmaya eğilimli olabiliriz. Bunlara dikkat etmek yerinde olur.

Bu süreçte işlerimizi zamana yayarak, daha sağlam ilerlemeyi tercih edebiliriz. Belli kararlar alabilir ama bunları kendimizi güvende hissedebileceğimiz ortamı hazırladığımız zaman gündeme getirmek isteyebiliriz.

Boğa burcunda hedefe odaklı pes etmeden ilerleyiş vardır. Bu inatçı ve kararlı tutumu; ideallerimiz ve hedeflerimiz konusunda bizlere başarı sağlayabilir çünkü sabırlı yapısıyla her türlü çabayı ve azmi gösterebilmemize yardımcı olacaktır.

Özellikle
Boğa, Oğlak, Başak, Yengeç, Balık burçları bu 2 ay sizler için önemli. Bu süreci atılım yaparak, planlarınızı uygulamaya geçirerek değerlendirin, oldukça destekleyici.


Bu dönemde para piyasalarında ani iniş çıkışlar olabilir.

Toprak, tarım konuları gündemde olabilir.

Sağlık konusunda boğaz, boyun, bademcik, tiroit sorunları, hormonlar daha hassas olabilir.

Kayıifle geçirmeniz dileğiyle ⭐





Zekiye Eyilik
 
kk animal (8).jpg


Mars 7 Ocak 4 Mart tarihleri arasında boğa burcunda!
Nurtopu gibi plutonun karesinden çıkıp,Uranüsle kavuşma doğru giden, Satürn ve Jüpitere kare açı yapan bir mars Oğlağımız oldu!
Mars bizim tepkimizdir, düşüncelerimizi ve duygularımızı hareket haline geçiren enerjimizdir. İlkel ve güdüsel çalışan iç dünyamızı yansıtan tepkisel kişisel gezegenimizdir.
Bu dönemde Yıkıcı, gergin, agresif, isyankar, öfkeli, heyecanlı ve hararetli, patlamaya hazır sinirler yolda!
Otoritelerle sıkıntılar, iletişimde gerginlikler ve isyanlar söz konusu..

Mars boğa inatçıdır, esnemek istemez, sabittir.
Esneyin, diplomasiyi kullanın.
Hiç birini yapamıyorsanız susun ve boğanın yerinden kalkmayan enerjisine inat koşun!
Enerjinizi ve içinizdeki öfkeyi atın!
Spor yapın!
Trafikte ve evde Kazalar, yıkıcı ve ani durumlar, volkanik ve toprakta hareketlilikler oluşabilir.

Merkürün konumu ve balık burcunu sevmeyen ceresin neptünle kavuşumu ve ay düğümlerine karesiyle; hava şartlarının kötüleşmesi ile fırtına, şiddetli rüzgar, sel, heyelan,su basmaları ve çığ ile mahsül ve tarımda zarar ve ziyan oluşabilir.
Altair sabit yıldızı etkisiyle uçak kazaları ve gökyüzünde havacılık ile göçmen kuşlarla ilgili sıkıntılar...
2020 bitti derken zor bir ocak ayına giriş yaptık.
Ancak uranüs bu güne kadar kendi dünyamızda yapamadığımızı, marsı kullanarak bizlere yaptıracak!
Karma harekete geçiyor...
Devrimler, değişimler, yeni oluşumlarla; gökyüzü bu güne kadar anlatmak istediğini ani olarak önümüze getirecek...
Özellikle sabit burçlar;
akrep-boğa-aslan-kovalar!
Sinirlerinize, öfkenize ve iletişime dikkat ediniz!!
Hayatınızda büyük değişimler geliyor!
Devrim yapıyorsunuz! Aydınlanıyorsunuz!
Bakışınız değişiyor!
Giden gidecek, başlayan yol alacak, kopan kopacak..

Pamuk iplikleri yerini güvenli ve hayırlı büyük halatlara bırakacak!!!
Çünkü ilahi akıllı uranüsün sopası marsla zamanı anlatacak!
Hayırlı ve sevgiyle gelsin 🌹





Yeliz Çağlayan
 
Mars uzun süredir bulunduğu Koç burcundan çıkıyor.
7 Ocak - 4 Mart arasında Boğa burcunda transit edecek. Bu sürece Uranüs ile kavuşacak. Satürn ve Jüpitere kare yapacak. Sonrasında sırayla kişisel gezegenlerimiz Merkür, Güneş ve Venüs ilede kare oluşturacaklar. Peki neler olabilir ;
.
🌠 Deprem olasılığı
🌠 Ekonomik sarsıntı. Altın ve para piyasası alt üst olabilir.
🌠 Büyük, köklü firmalarda sarsılmalar ve çöküşler yaşanabilir.
🌠 Sağlam sandığımız yapılar sarsılabilir. ( evlilik, ilişki, iş, düşünce, inanç vb )
🌠 Değişmek zorunda kalacağımız şeyler yaşayabiliriz. Boğa inat ve sabit bir burçtur ve değişimi, yeniyi sevmez. Gelenekselliği benimseyen bir burçtur. Bu dönemde değişime ve yeniliklere açık olmanız gerekmektedir. Körü körüne var olana tutunmamalıyız.
🌠 Maddiyat, mal, mülk, yatırımlar gibi gelecek garantisi için mücadele vereceğimiz bir dönem.
🌠 Eylemlerimizi ağırdan alacak ama adımlarımızı sağlam atmak isteyeceğiz. Güvenilir ve sağlam, uzun soluklu işlere ve ilişkilere soyunacağız.
🌠 Öfkemize öyle çabuk kapılıp düşünmeden harekete geçmek yerine, tepkimizi daha geç verecek ve bunu kavga gürültü şeklinde değil, inat ederek yapabiliriz. Mars Boğadayken huzurun kaçmasından hoşlanmaz. Kavga ve tartışmaya mecbur olmadıkça girmez. Önce huzur diyeceğiz.




Zeynep KIRBİÇ
 
Mars, 6 ay boyunca Koç’un kendinden ilham alan ateşinde kaldı ve şimdi 6 Ocak’ta Boğa burcundan İkizler’e doğru ilerlerken, kasıtlı eylemdeki istikrar ile 3 Mart’a kadar dünyadaki dinamikleri değiştirebilir. Çünkü Boğa burcundaki Mars, uzun vadede anlam ifade eden bir eylem, maddi manevi güven arar.

Hem iletişimci Merkür, ilerici iletişimin hızlı olduğu Kova burcuna hem de Venüs, Oğlak burcunun garantici ve kararlı arzularına 8 Ocak’ta giriş yapacak. Mars, Merkür ve Venüs bu üç gezegen de ardı ardına burç değiştiriyor olacak. Gezegenler burç veya yön değiştirdiğinden gündemi meşgul eden konular değişmeye başlayabilir.

Mars’ın Boğa Burcuna geçişi ve Uranüs’ün 14 Ocak’ta ileri hareketi, bu iki gezegenin 21 Ocak’ta ki kavuşumu Satürn ve Jüpiter’e dik açısı ile Gaia’nın (Toprak ananın) uyanışına tanıklık edeceğiz;

Para piyasalarında ani değişimler,

Hava durumunda ani değişimler,

Toprağın, yerkabuğunun hareketliliği olabilir.

Birlik bilinci baskın gelir.







Öznur Örgev
 
X