7 Ocak 2021 Mars boğa burcunda - Burçlara etkileri

kk animal (6).jpg


🚀 Mars Boğa’da 4 Mart’a kadar kalacak. 🚀 İtlik ve serseriliği ile tanınan Mars, Boğa burcunda çok huzurlu olmayacak.
🚀 Mars’ın Boğa’da olması bizim de zaman zaman sabrımızı zorlayacak.
🚀 Mars Boğa’dayken bir şeylere ya sabır çekip çekip sonunda öfke 😤 patlamaları yaşayabiliriz.
🚀 Mars buradayken bizi sıkan, bunaltan konuları çok içimizde tutmak iyi degildir. 🚀 Alakasız bir yerden patlar, biz de neye uğradığımızı şaşırabiliriz. 😳
🚀 Mars Boğa’dayken lüks ve rahatımız için harcamalarımız artabilir.
🚀Mars Boğa’da olduğu sürece Kova’daki gezegenlerle (şimdilik Jüpiter ve Satürn) madilikler yaşayacak.
🚀 Bu da hayatlarımızda sahip olduklarımızı koruma ile yenilik, değişiklik yapma arasında bir çelişki, gerilim yaşamamıza sebep olabilir.
🚀 Bu dönemde dünyada ve ülkemizde ekonomik çalkalanmalar, protestolar/gösteriler artabilir. 😖
🚀 Mars, kişisel haritamızda Boğa burcu haritamızın hangi alanına denk geliyorsa oraya bir dinamizm getirebilir.


♈️ Koç ve Yükselen (yük.) Koç özellikle keyif için harcamalarında artış olabilir.

♉️ Boğa ve yük Boğa fiziksel enerjileri ve mücadele güçleri artabilir.

♊️İkizler ve yük İkizler bilinçdışı konular ve rüyalar canlanabilir.

♋️ Yengeç ve yük. Yengeçlerin sosyal hayatı canlanabilir.

♌️Aslan ve yük. Aslanların işleri yoğunlaşabilir.

♍️Başak ve yük. Başakların kendini geliştirme, yabancılarla ilgili konular canlanabilir.

♎️Terazi ve yük. Terazilerin harcamaları ve libidoları artabilir.

♏️Akrep ve yük. Akrepler ilişkiler, eş/partner konuları ile uğraşabilirler.

♐️ Yay ve yük. Yaylar spora başlayabilirler ya da işleri artabilir.

♑️ Oğlak ve yük. Oğlakların aşk hayatı canlanabilir veya yaratıcı projelerde yer alabilirler.

♒️Kova ve yük. Kovalar taşınabilirler, evleriyle ilgili konularla uğraşabilirler.

♓️Balık ve yük. Balıklar zihinsel efor harcayabilirler/ ders çalışabilirler.



Kaynak: neptun_balikta
 
kk animal (1).jpg

Mars Boğa Burcunda Sahneye Çıkıyor

Mars, neredeyse 6 aydır Koç burcundaydı. Retrosu, jenerasyon gezegenleriyle yaptığı zorlu açıları derken; bizi biraz hırpaladı. 7 Ocak’ta ise 4 Mart’a kadar sürecek olan Boğa burcundaki yolculuğuna başlayacak.

Zarif ve ince Venüs’ün burcunda dengesizleşen Mars, önümüzdeki aylarda başrollerde olacak. Uranüs ile kavuşarak oktavını arttıracak. Satürn ile kare açı yaparak; uzun süre bastırılmış enerjiyi dışarıya çıkaracak. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıca detaylı bir yazı paylaşacağım.

Peki “Boğa burcunda olan Mars ne değişimler getiriyor”a dönecek olursak;
Mesela, en azından biraz sakinleşeceğiz, vitesimizi düşüreceğiz. Ani hareket etmek, sürekli koşturmak yerine konfor alanımızı korumaya çalışacağız. Miskinliğe, ertelemeye hatta kendi yönümüzde ısrar etmeye meyil edebiliriz. Maddi ve güvenlik temaları ön plana çıkabilir. Ayrıca ilişkilerde sahiplenme ihtiyacımız artabilir.

Aslan, Akrep, Kova ve Boğa burçlarında gezegenleri ve yükselenleri olanlar bu değişimden daha fazla etkilenecek.



Ece Ozsan Serim
 
kk animal (5).jpg



Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu dönemde özellikle finansal konularda dikkatli olmalısın. Kendini parayla ilgili kavgalar içinde bulabilirsin. Harcamaların kontrolden çıkabilir, lüks harcamalar yaparak bütçeni sarsabilirsin.

Para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşamanız muhtemeldir. Bu dönemde, maddi konularda endişelerimiz olabilir ve elimizdekini korumak için mücadele etmek gerektiğini hissedebiliriz.

Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var. Harcamalarınıza ve maddi kayıplara bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir, dikkatli olmakta yarar var. Maddi konularla ilgili hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir.




Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Mars, sizin burcunuzda hareket edeceği için enerjiniz yüksek olabilir. Öte yandan Mars’ın yakıcı etkisi en çok yine sizi etkileyecek. Yaşamınızla ilgili ani ve hızlı karar almanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız.

Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var. Bir sağlık sorunu ya da bir ameliyat gündeme gelebilir. İlişkilerde kendi bildiğinden şaşmayıp inatçı davranabilirsin.

Önümüzdeki iki aylık dönemde çok meşgul olabilirsiniz. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmaya gayret etmeli, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Mars enerjisi, istek ve arzularınıza ulaşabilmeniz için gerekli destek ve motivasyonu sağlayacaktır size. Fakat aşırı hırs, sinir ve inat sizlere zarar olarak geri dönebilir, buna dikkat etmekte fayda var.

Mars yüzünden gereksiz gerginlikler, kavgalar, tartışmalarda söz konusu olabilir. Kazalara da açık olabileceksiniz. Sakarlıktan doğan kesiklere sebep olabilir. Bir şeyleri doğrarken kendinizi kesmeyin mesela veya ateşle fazla oynamayın. Mars size motivasyon verse de kazalara da açık olmanızı sağlayacaktır.




İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İç dünyamızda çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz. Para kayıpları canını sıkabilir. Bu dönemde enerjiniz her zamankinden daha düşük olabilir, kendinizi yorgun ve hasta gibi hissedebilirsiniz.

Psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerinizi yönetmek adına krizli şartlarla uğraşabilirsiniz. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir.

Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.

Bu iki aylık dönemi bir dinlenme, içe dönme süreci olarak değerlendirmenizde fayda var. Önemli başlangıçları ve girişimlerinizi 4 Mart ve sonrasına bırakmakta fayda var. Bu süreçte sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Çok fazla istek ve arzunuz olabilir, ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Daha kolay rahatsızlanabilir, ameliyatlar olabilir, eski kronik rahatsızlıklarınız gündeme gelebilir.

Özellikle boyun tutulması, boğaz ile ilgili sorunlar, ses kısılmaları gibi sorunlar görülebilir. Ayrıca uykusuzluğa, dalgınlığa, unutkanlığa ya da sakarlığa karşı daha tedbirli olmanız gereken bir süreç. Bu dönemde başlayacağınız tüm girişimleriniz boşa çıkabilir.




Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İki aylık süreçte sosyal alanınız ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler söz konusu olabilir.

Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli davranmalı, tartışmalardan uzak durmalısınız. Bu iki aylık süreçte zam talep etmeyi düşünebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Romantik ilişkilerde gerginlik yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız. Arkadaşlarımızla çatışmaktan kaçınmamızda fayda var.

4 Mart’a kadar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinizde ağırlayacağınız Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale sokabilir. Sosyal çevreniz ile aranızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir, sözünüzü geçirmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Özellikle erkek figürlerle bu dönem ilişkiler daha gergin olabilir, onlarla anlaşmanız zor olabilir.




Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Önümüzdeki iki aylık süreç bizleri iş ve kariyer konularında harekete geçiriyor. Kariyer hayatınızda önemli köklü değişimler yaşamaya başlıyorsunuz. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gözle görülür bir hareketlenme başlıyor, tabi bu durum stres ve mücadele etmeyi de beraberinde getiriyor.

Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız. 4 Mart’a kadar görev ve sorumluluklarınıza, hedef ve planlarınıza yönelik çaba ve gayret içinde olabilirsiniz.

İş değişikliğine çok sıcak baktığımız bir dönemde değiliz ancak fazla temkinli olmak bize iyi fırsatları kaçırtabilir. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz.

Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalamanız an meselesidir. Yalnız iş hayatınızda erkek figürlerle anlaşmakta daha da zorlanabilirsiniz, mücadeleci ama zafer kazanabileceğiniz keyifli bir süreç olacağına benziyor kariyer konusunda.

Bu dönemde iş hayatınızdaki rekabet de artabilir. Özellikle üstleriniz ile tartışmalardan uzak durmalısınız. Öfkeni kontrol etmekte zorlanabilir, herkesin içinde öfke krizleri yaşayabilirsiniz. Anneniz ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir.




Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: 4 Mart’a kadar olan önümüzdeki süreçte şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı olacak. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Bir süredir aldığımız veya yarım bıraktığımız bir eğitim bu dönemde tamamlanabilir. Uzun süren hukuksal bir konuda çözüme ulaşmamız söz konusu olabilir. Bu dönemde karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, özellikle 6 Ocak sonrası sosyal medyada tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.

Hayatınızda seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor. Hatrı sayılır, önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de diyaloglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var.

Bu dönem aracınızın bakımını, muayenesini yaptırmayı ihmal etmeyin ki sorun yaşamayın. Bir de illegal işlerden uzak durun, özellikle para ile ilgili, fatura vs gibi.


Mars, Boğa burcunda ilerlerken özellikle yolculuklarda dikkatli olmalısın. Sosyal medyada tartışmaya girmekten kaçınmalısın. Eğitimle ilgili konularda engellerle karşılaşabilirsin. Eşinin akrabalarıyla sorun yaşayabilirsin.

Uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular hız ve önem kazanıyor. Uzaklarla ilgili işleriniz ya da seyahat bağlantılı konular sizi meşgul edebilir.




Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ortak gelirler gündeminizde olacak. Bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir.

Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Kendimizi frenlemeye çalışmak bizi iyice gerebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz.

Paranızı daha çok sağlıkla ilgili konular için harcamanız gerekebilir. Finansal konularda kadınlar daha destekleyici, destek alabileceğiniz kişiler gibi görünürken erkek figürlerle zorlanmalar söz konusu olabilecektir.

Parasal konularda kendini güvende hissedemeyeceğin bir dönemden geçebilirsin. Eşinin ya da ortağının gelirlerinde sorun olabilir. Vergi, sigorta ya da kredi konularında anlaşmazlıklar yaşanabilir. Duygusal krizlere açık olabilirsin.

Ayrıca önümüzdeki iki ay boyunca eşinizin, ortağınızın işleri oldukça yoğun olabilir. Ortak maddi konularda temkinli hareket etmeyi ihmal etmeyin. Ruhsal anlamda özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.




Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızdaki kişilerle uzlaşmaya yanaşmadığımız için aramızda çatışmalar çıkabilir.

Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak bize yarardan çok zarar getirecektir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu iki aylık süreçte herhangi bir konuda anlaşma veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.

İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili mücadeleli ve stresli bir süreç sizleri beklemekte. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir.

Genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Bu süreçte kadınların ilişkileri, kadın tarafının problemli gözükürken, erkekler daha rahat bir süreçte olacaklar.

Bu dönemde özellikle ilişkiler konusunda dikkatli olmalısın. Karşındaki insanlar seni kışkırtabilir. İlişkilerinde ya da evliliğinde sorunlar yaşayabilirsin. Ortaklıklar bozulabilir. Mahkemelere ilgili konular gündeme gelebilir.

4 Mart’a kadar ikili ve bire bir ilişkiler sizi epeyce uğraştırabilir. İlişkilerde denge ve uyumu korumak adına epeyce mücadele verirken bir yandan da iş ve para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir.




Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda gergin bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir.

Gündelik rutinleriniz, çalışma hayatınız açısından yoğun ve enerji gerektiren bir dönem olacak diyebiliriz. Rutin ve angarya işler, ayrıca sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İşleri zamanında yetiştirmek için çok çaba sarf edebilirsin.

Bu iki aylık süreç iş yaşamınıza enerji, motivasyon, güç ve cesaret getirebilir. Ancak bunun yanında gerginlik, stres ve mücadele ile de uğraşmanız gerekebilir. Çok çalışıp yorulabilir ve sağlığını bozabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla tartışmalardan kaçınmalısın.

Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zaman ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız.

4 Mart’a kadar sağlıkla ilgili konulara özen göstermelisiniz. Çok ağır sporlar yapmamız sakatlanmamıza veya kendimizi fiziksel olarak daha da yorgun hissetmemize sebep olabilir. Boyun ve boğaz bölgemizi iyice kollamamızda fayda var.




Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda deneyimleyeceğimiz gerginlikler yüzünden strese girebiliriz. Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var.

Çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanlarda zorlanma yaşayabilirsiniz. Sportif aktivitelerden çok keyifli zaman geçireceğimiz, çok fazla aksiyon içermeyen, rahat etkinlikler bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir. Keyifleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda zaman zaman gerginlikler gündeme gelebilir. Özellikle de çocuk sahibi olanlar, ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilir. Bu dönemde spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. Sürpriz hamilelikler gündeminize girebilir.

Önümüzdeki iki ay boyunca aşka dair konuların sizi meşgul edeceği bir dönem olacak. Bu dönemde sevdiğiniz bir konuya iyice odaklanarak onu iş haline dönüştürebilirsiniz.

Diğer yandan ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız. Partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bir ilişkiyi sonlandırıp yenisine başlayabilirsiniz.




Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içi gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tadilat, tamirat gibi konular gündeminizde olacak.

Önümüzdeki iki aylık süreç ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir dönem. Geçmişten gelen konular üzerinde tartışıp uzlaşmaya yanaşmamamız aile bireyleri ile aramızı açabilir.

Yeni bir gayrimenkul almak veya satış yapmak için hareket geçebiliriz. Evde yapılacak tadilat, dekorasyon değişikliği veya taşınma gibi durumlar olabilir ve bu durumlar sinirimizi biraz bozabilir.

Evde birlikte yaşadığınız kişilerle veya ailenizle olası gerginliklere ve tartışmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Özellikle ailede erkek figürlerle çatışmalar söz konusu olsa bile kadın figürlerle ilişkileriniz daha iyi olabilecektir.

Ayrıca bu dönemde ev kazalarına karşı dikkatli olmalısın. Babanın sağlığıyla ilgili konularla meşgul olabilirsin. Evin içinde huzursuzluklar yaşanabilir.




Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile gerginlik yaşayabilir, onlarla uzlaşmakta zorluk çekebiliriz. İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz.

Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz. Sosyal medyada kendimize hakim olmakta fayda var.

Kardeş, komşu ya da kuzenlerle gerilim yaşamaktan kaçınmalısın. Yolculuklarla ilgili sorunlar olabilir, trafikte aksaklıklar yaşayabilirsin. Ağzından çıkan laflara dikkat etmelisin, öfkeyle söylediğin sözlerden pişman olabilirsin.

Mars etkisi yüzünden bu süreçte erkek figürlerle iletişim veya fikir alışverişlerinde zorlanmalar söz konusu olabilir, kadınlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Bir de Mars etkisinden dolayı trafikte lütfen dikkat edin, arabanızın orasını burasını çarpmayın, kimse ile dalaşmayın, tartışmayın!


Önümüzdeki iki ay boyunca iletişimde, haberleşmede, trafikte aksaklık ve engellerle meşgul olacağınız bir dönemdir. Bu dönemde sinirlerinizi yıpratmamaya, sportif veya fiziksel aktivitelerle kendinizi çok yormamaya gayret etmelisiniz.











İndigo Dergisi
 
kk animal (4).jpg


MARS BOĞA BURCU’NDA! ETKİLERİ NE OLACAK? *

Son 6 aydır Koç burcunda hükümdarlığının keyfini süren Mars gezegeni, kendi gücünü son raddesine kadar kullanarak birçok şeyi yıktı geçti.

7 Ocak itibariyle başlayacak olan Boğa burcu yolculuğu 4 Mart tarihine kadar sürecek. Finansal anlamda rahat olmak isteyeceğimiz bu yüzden çok sıkı çalışacağımız lükse ve lüks yaşantıya kendimizi kaptırabileceğimiz bir süreç. Bu süreçte harcamalarımıza dikkat edelim. Mars’ın Boğa burcuna geçişiyle risk alma eğilimimiz artacak. Mars Boğa burcunda Koç burcunda olduğu kadar güç gösterisi yapamayacak olsa da harekete geçmemiz için boğa burcunun temasını canlandıracak.

Toprak, tarım ve maddi kaynaklarımızı gündeme taşıyacak. Bu süre zarfında ani karar almadan önce düşünmek, gelir gider tablolarımızı iyi takip etmek fayda saylayacaktır.

20 Ocak 2021 tarihinde Uranüs ile kavuşan Mars ani beklenmedik olaylar ile yeni değişikliklere sebep olabilir.

Sağlık bazında baktığımızda boğaz, bademcik, boyun bölgesi ve hormonel hastalıklar konusunda dikkat etmeliyiz.

ETKİLENECEK BURÇLAR *

YAY-BALIK-BOĞA-BAŞAK-KOÇ olumlu etkilenirken, OĞLAK-KOVA ve AKREP’ler bu süreçte biraz zorlanabilirler.


Karma Astrolog Elif Bozkurter
 
kk animal (2).jpg

Mars 7 Ocak 4 Mart tarihleri arasında yaklaşık iki ay boyunca Boğa burcunda olacak. Mars boğa burcunda iken en çok para ve finansal konular gündemde olur. Çünkü Boğa burcu somut değerlerle ilgili bir burçtur. Hareketin burcu Mars, Boğada yavaşlar. Bu burçta yavaş evet ama kararlıdır, sağlamcıdır. Maddi konular ve güvenliği ilgilendiren alanlarda mücadele etmemize neden olur. Mars Boğa geçişlerinin karakteristiği risk almaktan çekinmektir., Bu doğum haritalarında Mars Boğa kişileri içinde, transit Mars boğa dönemlerinde de böyledir. Bu iki aylık süreçte Mars doğum haritalarında hangi hayat alanından geçiyorsa işte orada, harekete geçmekle geçmemek arasında kalarak eldeki bulgurdan da olabiliriz.

Mars boğa transitlerinde maddi ve manevi değerlerimiz açısından tam olarak güven içinde olmadığımızı hissederiz. Oysa ki, insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri kendini güvende hissetmektir. Yaşamınız istediğiniz kadar güven içinde, rahat ve dingin geçmeyebilir. Sürekli hareket halinde olabilirsiniz ve bu sizi yorabilir. Mars’ın Boğa burcunda olduğu süreçte, güvenlik duygusunu tehdit eden durumlar karşısında korku kaynaklı aceleci davranışlardan kaynaklanan hatalara ve öfke patlamalarına dikkat etmek gerekir.

2021 yılı Mars Boğa transiti süresince Mars’ın diğer gezegenlerle yapacağı açılar oldukça gerilimli. 9 Ocak ile 23 Ocak tarihleri arasında Mars önce Kova burcundaki Satürn ile kare, sonra da Uranüs’le kavuşum açı içerisinde olacak. Burada aceleci davranmamak gerekiyor, ki bu biraz zor görünüyor. Bu tarihlerde gökyüzündeki tüm kombinasyonları düşününce umulmadık terslikler yaşanabilir. Bu sinirsel gelirim ve huzursuzlukların arttığı bir süreç olabilir ve bu durum ne yazık ki korkularımızı tetikleyerek özellikle parayı ilgilendiren konularda hata yapma ihtimalini artırabilir. Olumlu açıdan değerlendirildiğinde, mantıklı ve sağduyulu hareket edilebilirse, daha önce denenmemiş alternatif konularla ilgili harekete geçerek başarılı sonuçlar elde etmek elbette mümkündür.

Mars Boğa burcu transitinden özellikle sabit burçlar yani Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları etkilenecektir. Mars’ın kuracağı sert açılar 9 Ocak ve 23 Ocak tarihleri arsında olacağından, sabit burçların burçların ilk 10 derecesinde kişisel gezegenleri olanlar ve doğum haritalarının köşe noktaları bu burçlarda olanlar daha görünür etkiler yaşayacaklardır.


Özlem Tok
 
kk animal (3).jpg



7 Ocak-4 Marta kadar mücadelenin, hırsın, savaşın gezegeni Mars yolcuğuluğuna Boğa burcunda devam edecek. Mars’ın sıcak ve kızgın ateşine Boğa Burcu’nun tabiatı pek uygun değildir. Bu transit esnasında tembelliğe dikkat etmekte fayda var. Mars’ın hayatta kalma mücadelesi finansal açıdan kendini daha çok gösterecek diyebilirim. Aynı zamanda estetik operasyonlarda artış bu zamanlarda daha artacaktır. Harcama yapmadan önce ihtiyacım mı var? Yoksa bu benim için lüx mü? Sorusunu cevaplamamız açısından oldukça önem arzediyor. Harcamalarda aşırıya kaçmak olası bir durum.

Mars Koç transiti senenin yarısına yayıldı diyebilirim. Retro yaptı gerek ağır abilerle güç savaşına girdi. Haliyle gökyüzündeki bu hal hepimizi mücadeleci bir tutuma sokmuştu. Şimdi ise çalışıp-çabaladıklarınızın karşılığını almak adına pes etmemiz gerekiyor her ne kadar zararlı bir pozisyonda olsa da toprak elementi doğası gereği sonuçlarını aldırmaya doğru götürecek. Tavsiyem sakın pes etmeyin derim bir şeylerin tam meyvesini almaya başlayacağınız sırada.

Finansal açıdan özellikle dikkatli olmanızda. Tembelliğe dikkat. Yapacağınız işleri ertelemeyin çünkü bu transit size buram buram miskinlik verecektir. Pasif agresif bir tutumda sergilemeyin. Çünkü Mars zararlı bir burçta olduğu zaman gereksiz gövde gösterileri de dikkat çeker. Kendi gücünün farkında olamadığından ona buna göstermelik dayılanır 😚 Koç-Akrep burçları için bu süreç özellikle önemli. Çünkü Yöneticileri Mars’ın zararlı hareketi onların dinamizmini etkileyecek şekilde. Eylemlerine-hamlelerine en çok dikkatli olması gereken bir durum. Boğalar için hareketli bir dönem başlıyor deyim yerindeyse koşturmacadan dilleri dışarı çıkacak cinsten.

.

Koç-Terazi ekseni finansal konulara,
Boğa-Akrep ekseni harekete geçme,
Akrepler için özellikle ilişkiler arenası,
İkizler-Yay ekseni sağlığına en çok dikkatli olması gereken grup. Gizli düşmanlar bilinçaltı konuları da gündem.
Yengeç-Oğlak aksı aşk, çocuklar, dostluklar projeler adına eyleme geçme tabi gruplarda tartışmalara dikkat,
Aslan-Kova aksı aile, ev, statü kariyer alanlarında,
Başak-Balık aksı da iletişim-medya-eğitim konularında hız kazanıyor, mücadele.




Astro Star Gazer Ashina
 
kk gnl.jpg


MARS BOĞA'YA GEÇİYOR ♉

2020'nin son yarısında Mars, Koç burcunda düz ve retro hareketlerle seyrine devam etmişti. Mars, Koç burcundan tamamen ayrılıp Boğa burcuna geçiş yapıyor. 3 Mart'a kadar bu burçta kalacak.

🍀Mars yaşam enerjimiz, mücadelemiz, savunmamızdır. Boğa burcunda Mars'ta kolektifte enerjimizi 2 ay boyunca parasal konulara, yatırımlara, lüks ve keyfi harcamalara vereceğiz. Transit Mars Boğa hareketi, transit Uranüs Boğa'yla kavuşumu olacak. Boğa, toprak grubu burcundan olduğu için ve Mars-Uranüs kavuşumları ani ve sarsıcı durumları ifade ettiği için deprem riski artabilir.

🍀Mars Boğa transitinde lükse düşkün olduğumuz gibi yeme içme konusunda düşkünlüğümüz artabilir. Şekerleme, tembellik yapma isteğimiz artabilir. Sağlıklı beslenme hassasiyeti olanlar dikkat etmeli. 9 Ocak'ta da Venüs Oğlak'a geçiyor. Güneş, Oğlak burcundaki ilerleyişine devam ediyor. Oğlak da bir toprak grubu burcu olaraktan gökyüzünde yoğun bir toprak enerjisi olacak. Kalıcı sağlam ilişkiler ortaya çıkabilir. Güven ön plana çıkabilir. Finansal konularda dünya çapında yeni düzenlemeler, gelişmeler yaşanabilir.

🍀Yükselen burçlarına göre; Boğa, Akrep, Yengeç ve Oğlaklar ikili ve sosyal ilişkilerinde daha sağlam, ciddi bağlar oluşturabilir. Özellikle de Yengeç ve Oğlaklar. Bu dört yükselen burcu ortaklıklar, hobiler, sosyal çevre yoluyla parasal yatırımlar, harcamalar yapabilirler. Bu tür bir yatırım ve kazanç oluşturma Balık ve Başaklar için de geçerli. Boğalar sakarlık ve kazalara da dikkat etmeli.

🍀 Koç, Aslan, Yay ve Teraziler kariyer ve finansal konularda daha çok enerji harcayabilir. Yatırımcı, garantici bir tavır sergileyebilir. Koçlar parasal ödül ve karşılıklarını almak isteyecekler. Yaylar diyete başlayabilir aynı zamanda. Bitki işleriyle uğraşmaya başlayabilir. İkizler ve Kovalar'ın enerjileri biraz pasifleşebilir. Öfkelerini kontrol edemediklerinde pasif agresif bir tutum geliştirebilir. Kovalar ayrıca gayrimenkul, ev alma işleriyle uğraşabilir.




Lyssa Tarot
 
kk kadın.jpg


Burçların mars transitini deneyimleyecekleri evler şöyle olacaktır;

KOÇ mars transitini 2. evde deneyimleyeceksiniz. Transitin temel konusu gelirleriniz olabilir.

BOĞA mars transitini 1. evde yaşayacağınız için bu transit sizde canlılık ve hareket etkisi getirebilir.
İKİZLER mars transitini 12. evde iç dünyanız, ruh sağlığınız alanında deneyimleyebilirsiniz.
YENGEÇ mars transitini 11. evde deneyimleyeceksiniz , arkadaşlıklar , sosyal çevre ve gruplar ana tema olabilir.
ASLAN mars transitini 10. evde ,meslek, kariyer toplum önündeki statünüz gibi alanlarda deneyimleyebilirsiniz.
BAŞAK mars transiti 9. evinizde yüksek öğrenim , uzun yolculuklar alanınızda deneyimleyebilirsiniz.
TERAZİ mars transitini 8. evinizde eşiniz ve ortağınız kanalıyla gelen gelirler alanında deneyimleyebilirsiniz.
AKREP mars transitini 7. evinizde evlilik ve ortaklıklar alanında deneyimleyebilirsiniz.
YAY mars transitini 6 .evinizde , iş ortamınız , sağlığınız çalışanlarınız alanında deneyimleyebilirsiniz.
OĞLAK mars transitini 5 . Evinizde aşk , yaratıcılık, çocuklar gibi konularda deneyimleyebilirsiniz.
KOVA mars transitini 4. Evinizde yuva , aile, ebevenyler alanınızda deneyimleyebilirsiniz.

BALIK mars transitini 3. Evinizde, kardeşler, kuzenler, komşular gibi yakın çevrenizde deneyimleyebilirsiniz.

Gökyüzünün çarkı her zaman hayrımıza döner. Mesele bunu idrak edebilmekte,

Merkürcan
 
2020 nin son 6 ayına damgasını vuran retrosuyla birlikte kendi evinde Koçta transit yapan Marsın burç değiştiriyor olması olayına değinmek istedim Evet Hareket Eylem,Savaş, Kavga,libido,Her türlü aksiyonumuzu temsil eden Mars bizi duvardan duvara vurduğu yakıp yıktığı, küllerimizden yeniden doğalım diye geldiği ve yetmezmiş gibi retro yaptığı Koç Burcunu bırakıp Boğa Burcuna geçiyor saat 01:26 da.. Mars Boğa Burcunda rahat edemez çünkü Boğa sağlamcıdır,ayakları yere basar, Venüsyen enerjisi Marsın enerjisiyle uyuşmaz.Çünkü Boğa keyif yapmak ister, Mars kavga çıkarmak ister.Dolayısıyla 4 Marta kadar Mars Boğa Burcunda ve bu etki Kollektif olarak hepimizi zorlayacak.

Kendimizi basiretsiz hissetme,çok zor aksiyon almanın yanında akıllı uslu hareket etmede verebilir iyi yönetilirse ama nolursa olsun biraz zor enerji. URANÜS ile kavuşum yapacak ki yer yerinden oynayabilir mecazi anlamda!, Boğanın öfkesi zordur, son ana kadar sabreder ama o çizgi aşılınca da gözü hiçkimseyi hiçbirseyi görmez. Ummadığımız şeyler de olabilir hem kollektif olarak hem bireysel anlamda. Dolayısıyla 2021 e adım atıyoruz demektir bu ve Ocak,Şubat birazcık zor,sonrası için tek cümle kuracak olsam Satürn Jüpiter Kova,Uranüs Boğa ve Gad Kad İkizler Yay Hattı hasebiyle BEKLENMEYENİ BEKLE derim.

Hepimiz için kolaylıkla geçsin dilerim.



Kollektife Farkındalık ve Katkı Olsun Aşkla
Karma Astrolog Aynur EVCİMEN
 
kk el (8).jpg


7 Ocak- 4 Mart arası mücadele, enerji ve savaş gezegeni Mars Boğa Burcunda transit ediyor olacak.
♂️ Mars, Koç ve Akrep Burçlarının yönetici gezegeni olarak, son 6 aydır KOÇ BURCUNDA idi ve bu burçta çok uzun süre kaldı. Koç; medikal astrolojide baş-boyun bölgesini yönetir. Baş , boyun ağrıları, migren, vertigo, beyin damarları, pıhtı, emboli ve felç gibi hastalıkları daha çok ortaya çıkardı.

♂️ MARS ; irademizi ortaya koyma gücümüzdür. İsteklerimiz için savaşabilme kapasitemizi anlatır. Boğa toprak elementinden sabit bir burç olarak, maddeyi, parayı, ekonomiyi, finansal kaynakları ve bunları kullanma kapasitesini, sahip olma duygusunu, üretmeyi, çalışmayı, verimli olmayı, istikrarı, rahatına ve konforuna düşkünlüğü, değişme direnci, inatçı olmayı, ağır hareketi, dokunmayı dokunulmayı, tensel zevkleri anlatır.

♂️ Boğa; medikal astrolojide boyun boğaz, ses, ses telleri, tiroidi yönetir. Beslenme düzeninizle de ilgilidir.

♂️ Enerji gezegeni Mars, 2 ay boyunca Boğa Burcunda kalırken, sakinliği ve huzuru seven bu burçta istediği mücadele ve enerjiyi bulmakta zorlanacaktır. MARS gaza basmak ve ilerlemek ister. Mars Boğada mehter takımı gibi bir adım ileri, iki adım geri tarzda ilerleyebilir😊

♂️ Mars; BOĞA'da iken, maddi ve güvenlik duygusunu tehdit eden her şeyle mücadele etmeyi ve bu konularda çatışma enerjisini gündeminize her zamankinden daha çok taşıyabilir. Konfor alanlarımızı tehdit eden her şeyi düşman gibi algılayıp saldırıya geçebiliriz.

♂️ Bu dönemde enerjiyi çok fazla içeride tutup biriktirmek ve Boğa gibi son kertede tepmek ya da enerjiyi boşaltmak son derecede zararlı olacaktır.

♂️ MARS: Boğada cinsel enerjiyi daha çok tetikler. Eğer ilişkiniz varsa, cinsellik ilişkide çok fazla öne geçebilir.

♂️ MARS'ın Boğa Burcundaki seyrinden en çok, Öz burcu ve Yükseleni BOĞA, AKREP, ASLAN ve KOVA BURÇLARI etkilenecektir.





Dilek Yılmaz
 
kk el (5).jpg


**Rüzgarın Yönünü Değiştiremediğinde, Yelkenleri Rüzgara Göre Ayarla **

Mars burç değiştiriyor ve son altı aydır yaşanılan gündemler yön değiştiriyor, köklü konularımızda değişimlerin işaretçisi. Mars bu yerleşimde çok rahat değildir, yönünü ayarlamakta sorunlar olur. Değişmek için direnç oluşur ve güvenli bulduğumuz alanla ilgili pürüzler verir, köklü bir değişim döngüsünde olacağız.

7 Ocak 4 Mart tarih aralığında gerçekleşecek olan bu transit ile yeni ayarlamalara, planlamalara başlıyor olacağız. Özellikle 28 Ocak civarı günulerde stresler yoğun deneyimlenebilir

Bu dönem ana gündemde maddi konular, tarım, toprak ile ilgili konular, harekete geçirici etkiler gündemde olacak. Toplumsal olarak, ekonomik ve doğal afetler açısından iç açıcı bir dönem olmayabilir. Deprem etkilerinin aktif olduğu bir dönemdeyiz.

Bireysel olarak düşünürsek, oyalandığınız, almadığınız kararı alırsınız ve yeni bir yöne doğru gidersiniz. Artık karar alma zamanı sevgili arkadaşlar, şikayet ettiğiniz halde değişim başlatamadığınız konular Ocak Şubatta testlerden geçecek. Yılın ilk aylarının ana başlığı güven ve güvensizlikler olacak.

Tavsiyem bedensel aktiviteler artırılabilir, zayıflama sağlanabilir, detokslar, masajlar iyi gelecektir
. Ayrıca boğaz çakranızla ilgili çalışmak, yani kendini doğru ifade etmek üzerine çalışmalar yapılabilir. Doğada olmak, topraklanmak, ağaç dikmek dönüştürücü olacaktır. Para yardımları yapmak, bağışta bulunmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek bu dönem tavsiyemin arasındalar.


En çok etkilenecek burçlar


💫Sabit burçlar ve sabit burçlarda gezegen yığılması olanlar
💫Boğa - Akrep - Aslan - Kova

✨ Tabiki tüm burçları etkileyecek bir geçişte olacağız. Aynı zamanda doğum haritanızın Boğa burcu olan ve sabit burçlar olan evlerinde etkisini gösterecektir.




Nurgül DÜZENLİ
 
❤️Astroloji de mars denince akla mücadele gelir savaşmak gelir aynı zamanda enerjimiz hayatla nasıl mücadele ettiğimiz hayatta nasıl kaldığımız savunma mekanizmamızda Mars’ın görev tanımlarına girer
❤️Mars burç değiştirdiğinde bizim mücadele şeklimiz ve enerjimiz değişir tabii ki de yükselenlere göre etkisi de değişir
❤️Mars koç burcundaydı çok uzun süre kaldı hem de, çok çatışmalı çok zorlayıcı zamanlardan geçtik
❤️şimdi artık mars boğa burcunda daha sakin olmak istediği daha emin adımlarla ilerlemek istediği zamana girdik
❤️ama maalesef Mars boğa burcunda da çok sakin durmayacak, önce bir Uranüs kavuşumu sonra bir satürnün karesi derken zorlayacak ama yapacakta çok bir şey yok



kk kadın5.jpg


❤️Yükselen koçlar bu dönem para kazanmaya dair inanılmaz bir enerjiniz olacak para kazanmaya çok odaklanacaksınız maddi konularda daha girişimci olma ihtimaliniz oldukça yüksek sadece bu dönemde para harcamak da kazanmak kadar istediğiniz bir şey olacak o yüzden zaman bu dönem borç para aldığınızda ya da bir kredi kullandığınızda nerelere harcadığında çok dikkat edin ya da çok gerekmiyorsa almayın

❤️ Yükselen Boğalar Mars’ın boğaya geçmesiyle birlikte çok daha atak çok daha istekli çok daha girişimci olabileceksiniz. aşk ilişkilerinde de bir hızlanma görülebilir ama yüzünüze dikkat etmenizi tavsiye ederim o kapı hep oradaydı diyecekler

❤️ Yükselen ikizler bu dönem birazcık kendi içinde dönme zamanınız muhtemelen daha çok uykunuz gelecek daha çok dinlenmek isteyeceksiniz daha çok yalnız kalmak isteyeceksiniz. bu dönemde bunu yapma şansını kendinize verin birazcık daha kendi başınıza olmayı kendi kendininize kalmayı tercih edin .özellikle bu dönemde hayatınızdaki güzel şeyleri biraz kendinize saklayın gizli düşmanlıklar çok aktif olabilir bu dönem hayatınızda.

❤️ Yükselen Yengeçler bu dönem grup içinde projelerde çok daha aktif rol oynamaya başlayacaksınız ama bu dönem sadece şuna dikkat edin; Bu grup aktiviteleri de biraz fazlaca öne çıkmak ya da bir projenin liderliğini kendi kendi üstünüze almak isteğiniz birilerinin canını sıkabilir. o yüzden birlikte bir şeyler yapmaya odaklanın destek alacaksınız fakat sadece fazlaca ben buradayım diye bağırmayın

❤️Yükselen aslanlar bu dönem kariyer konusunda daha hırslı daha atak daha enerjik olacaksınız, kendi işini kurmak isteyenler varsa iş yerinde bir mücadele konusu olanlar varsa bu dönem bunun enerjisini kendinde daha çok bulacaklar. ilerleyen dönemde yazacağım bir Uranüs mars kavuşum olacak Uranüs satürün karesi olacak bu dönem birazcık krizler açık olabilir ama yine de yeterli enerjiniz olacak

❤️ Yükselen başaklar bu dönemde biraz seyahate çıkmak istiyorsunuz akademik anlamda kendinizi daha çok geliştirmek istiyorsunuz daha hırslı olduğunuz bir dönem olacak. sadece Fikir ayrılıklarına yada fikir çalışmalarına çok daha açık olacağınız bir dönemdesiniz hazır olun

❤️Yükselen teraziler bu dönem ortak mallar Miras krediler konusunda bol miktarda mücadele etmeniz gerekebilir. hatta bazı ayrılıklara sebep de olabilir. eşinizin, Ortağınızın para konuları ya da kredilerle ilgili konular, Sigortalarla ilgili konular, bu dönemin gündemi olacak gibi görünüyor. bu dönem başka insanlara olan ihtiyacınızı daha çok anlayacaksınız

❤️ Yükselen akrepler bu dönemde bol miktarda ilişkiler konusunda odaklanıyor olacaksınız. ilişkiniz varsa bu konuyla ilgili ne doğru gidiyor ne gitmiyor bunun çok daha farkına varıp bununla ilgili bir adım atmak isteyeceksiniz. bekar olanlar bu dönem ilişki için daha çok istekli ve daha çok girişimci olacaklar. bu dönem bol miktarda ilişki konusunda bazen çatışmalar bazen anlaşmalar şeklinde olsa da odağın bu konu olduğunu gösteriyor, sakin olan kazanır

❤️ Yükselen yaylar bu dönem iş için çok fazla enerjiniz olacak her şey tamamlama, işi bitirme istediğiniz oldukça yüksek olacak. bu dönem iş arkadaşlarıyla hırsınızdan dolayı birazcık gerilebilirsiniz. Sağlık konusuna çok dikkat etmenizi tavsiye ederiz ateşli hastalıklar vs gibi konular gündeme gelebilir bol vitamin alın ve kendinize dikkat ediniz.

❤️ Yükselen Oğlaklar bu dönem aşk için çok fazla enerjiniz olacak daha çok eğlenmek daha çok flört etmek isteyeceksiniz tabi ki bu hayatınıza bunu çekmek için farklı mecralar kullanmaya itecek sizi. eğlence arayışınız sizi birazcık daha para konusunda risk almaya da iletebilir kumar borsa gibi konularda aşırı riskler almaya meyilli olabilirsiniz çok dikkatli olmanızı tavsiye ederiz

❤️ Yükselen kovalar bu dönem uğraş konunuz aileniz, eviniz olacak gibi gözüküyor daha fazla evde zaman geçirmek belki evde tadilat yapmak evle ilgilenmek zorunda bırakılabilir bu mars geçişi. aynı zamanda eski kızgınlıkların korkularının aileyle ilgili sıkıntıların çok fazla gündeme geleceği bir dönem olabilir mücadele konunuz aileniz gibi gözüküyor aileniz ve eviniz gibi gözüküyor

❤️ Yükselen balıklar; bu dönem çok fazla iletişim ağının içinde kalacaksınız gibi görünüyor. Aynı zamanda biraz daha sivri dilli olabilirsiniz. Buda bazı tartışmaların açılmasına sebep olabilir. Birde trafikte daha gergin daha hızlı kullanmaya meyilli olabilirsiniz özellikle bu konuya çok dikkat etmenizi tavsiye ederim. gündeminiz iletişim yakın çevre olacak gibi görünüyor bu dönemde





Gülser Çelik
 
kk el (6).jpg



Mars Boğa Burcuna Geçiş Yaptı! Dünyayı Anlamak Yetmez, Onu Değiştirmek Gerekir

Dünya olarak uzun süredir yanıp yanıp söndüğümüz tüm konularda bizleri rasyonel sonuçlar alma dürtüsü verecek bir dönem başlıyor. Yani anlık bir öfkeyle yapılıp geri adımlar attığınız, geçici çözümlerle geçiştirdiğiniz her şeyin böyle yürümediğini göreceğiz.

Harekete geçmenin veya karar vermenin biraz daha zor olduğunu göreceğiz. Önümüzdeki birkaç ay boyunca vereceğiniz kararların bazı ekstra planlama veya düşünme gerektirdiğini hissedebilirsiniz. Bu dönem bir program oluşturun ve yapılacaklarınızın listeleri olsun. Hayatınızda kalıcı başarılar içinde olmak isteyeceğiniz güçlü bir dönem başlıyor.


Mars Boğa geçişi 4 Mart tarihine kadar sizlerin elle tutulur bir değişim içine çekecek. Bu durum için yavaşlamak ve ektiklerinizin filizlenip filizlenmediğini görme fırsatını beraberinde getirecek. Bu süreçte enerjimizi korumak çok önemli olacak.


Değişmek istemediğiniz konularda isyankâr olabilirsiniz


Bu durum sizde terkedilme korkusu ya da istenmeme korkusu verebilir. Bu yüzden çevrenizi daha fazla samimiyetsizlikle suçlayıp, manipüle edebilirsiniz. Bu süreçte sakin olmaya çalışırken çevreniz tarafından ilgisiz veya acımasız olarak görülebilirsiniz. İsyankâr davranışlar sizlerin işlerinizi daha fazla zorlayabilir.

Birilerinin hayatınızda kalması için kendi ilkelerinizi gözden kaçırmayın. Bu süreçte yavaş giden ve istikrarlı olan kazanır. Bu dönem ilişkilerinizi kendi isteğinize göre uyarlamak kolay olmaz. Sizde uyarlanabilir biri olmayacaksınız. Bazı şeyler için beklemeye değer olduğunu bu dönem öğreneceksiniz.


Şubat ayında işler biraz daha hızlanmaya başlayacaktır.13 Ocak sonrası oldukça zorlayıcı geçen bir süreç şubat aylarında Neptün ve dönüştürücü Plüton ile güzel açılar yapacak. Yaşadıklarınızdan ve değişmemek için isyan ettiğiniz konularda aslında hata yaptığınızı görebilirsiniz.

Sonuç olarak: Boğa burcundaki Mars bize yavaşlamak, düşünmek için fırsatlar sunuyor. Ve bu geçiş bazı zorluklar getirse de sabırlı olmayı, sakin kalmayı ve ilerlerken de kendimize zaman ayırmamıza izin vermeyi istiyor.

Son 6 aydır Koç burcundaki Mars, savaş olarak tanımlanabilir. Koç burcundaki Mars eylem ve gerçektir. Hayatımızdaki gerçekliklerle uyuşmayan her şeyin yok edilmesidir.

Bu ay önemli olan şeyler için savaşma ve onlarla birlikte değişiklik getirme yeteneğimizi test ederken çatışmalar söz konusu olacak ancak şubat ayında bulutlarda dağılacak ve daha mutlu ilerleyeceğiz. Bu yüzden biraz daha sabır.



13 Ocak Oğlak burcunda yeniay ve Mars-Kare Satürn gerçekleşecek


Kendini ifade etme şeklinizin kısıtlandığını ve manipüle edildiğinizi düşünebilirsiniz. Öfkenizi yönetin ve önemsiz olma fikrinden kaçının.




20 Ocak Mars Uranüs kavuşumu

Bu süre zarfında mucizeler olabilir. Bir durum beklenmedik bir yöne dönebilir. Bu haritanıza göre size ne getireceğini gösterir. Âmâ hem dünya hem kişisel hayatlarınızda beklenilmeyenleri beklemeniz için oldukça uygundur.



23 Ocak Mars kare Jüpiter

Bu geçiş sırasında çok fazla duygusal yaklaşımlar içinde olacağız. Mars bize kim olduğumuzu öğretti ama Jüpiter en önemli olanı da henüz öğretmedi. Bu açılarda kim olduğunu bilenler önemli olanı öğrenip hemen elde edebilecekler ama kendini bilmeyenler şimdi bunun için savaşmak durumunda kalabilir.



24 Şubat Mars üçgen Plüton

Bu açılarda arzuladığınız bir değişiklik olabilir. Ne için çok savaştıysanız bunu elde edebilme fırsatı ile karşılaşabilirsiniz.




Burçlarınıza göre etkisi nelerdir





Koç:

Maddi gelirleriniz konusunda bazı değişimler söz konusu olabilir. Bu noktaya odaklanmalısınız. İş hayatınızda bazı durumları yeniden şekillendirmek durumunda kalabilirsiniz.






Boğa:
İlişkilerinizde sizi öfkelendiren ve tahammül edemediğiniz şeylerde bazı sınırlar çizmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizleri ortaklık, ilişkiler gibi konularda yeniden bir yapılandırmaya götürebilir. Eskimiş düşüncelerden çıkın.





İkizler:
İş ortamınız ya da iç dünyanızda kendinizden bile sakladığınız şeylerle yüzleşmeniz gerekebilir. Hayatınızda öğrendiğiniz bazı konularda artık sorumluluk almanız gerekebilir.






Yengeç:
İş hayatınız ve sosyal ilişkileriniz ile birlikte yeni bir düzene ilerliyorsunuz. Aşk hayatınızda bazı kırgınlıklar varsa bunları 04 marta kadar çözüme götürebilirsiniz.







Aslan:
Kariyer hayatınızda yeni bir başlangıca ilerliyor olabilirsiniz. Yeni bir işe girmek ya da iş hayatınızda toplumsal alanlarda belirli güçlü değişimler söz konusu olabilir. Güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.






Başak:
Eğitim hayatınız ve yaşama karşı beslediğiniz umutlarınızda yeni başlangıçlar yapıyor olabilirsiniz. İnançlarınız ve hedefleriniz yeniden rota hesaplıyor. Sizler yeni bir projenin başlangıcında olabilirsiniz.






Terazi:
Hayatınızda eskimiş bütün defterleri yakarak yepyeni bir sayfa açmanıza yardımcı olacaktır. Gezegeniniz Mars'ın durağan pozisyonu artık geçmişin enerjisini geleceğin gücüyle yer değiştirecektir. Bu sefer bırakabilirsiniz. Çünkü elinizden gelen her şeyi yaptınız.






Akrep:
Yüreğinizi kabartan her şeyi ortaya dökerek, hayatınızda beklenilmedik güzellikleri önünüze serecektir. İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemin kapısı aralanıyor olacaktır. İlişkilerde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Kendinize izin verin.






Yay:
Bu geçiş sizleri yeniden kurmaya geliyor. Çevrenizin yeniden şekilleneceği gün hayatınızda unutulmayacak bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bambaşka bir hikâyenin kapısını aralıyorsunuz. Bu geçişi çok seveceksiniz.







Oğlak:
Dışarı yansıttığınız umudunuz artık harekete geçerek tutkularınızı yaşamınızla süsleyecektir. İlişkilerde önünüze gelen fırsatları değerlendirin ve cesur olun.






Kova:
Hayatınızda yeni bir başarı sizlere doğru ilerliyor. Bir şeyler kariyer hayatınızda bir değişim noktasına gelecek. Değersizliklerden yoruldunuz ya da verilen ve tutulmayan sözlerden bıktınız. İşte şimdi haklılığınızın anlaşılma zamanı. Ruhunuz özgürleşiyor.






Balık:
Ektiğiniz tohumun meyvesini almaya giderken umudunuzun sesine kulak vermelisiniz. Kendinizi yıpratmayın. Yeni bir şeyler başlıyor ve siz artık eski siz değilsiniz. Gücünüzü kendinizden almayı öğrendiniz.







Aygül Aydın
 
boğa (1).jpg


7 Ocak -4 Mart 2021 tarihleri arasında kişinin ;
Nasıl mücadele ettiğini ,kendisini nasıl ortaya koyduğunu özetle savaşma enerjisini temsil eden Mars gezegeni Boğa Burcu transitinde olacak .

Küçük kötücül Mars Boğa Burcunda zarardadır.
Bu transit boyunca Savaş gezegeni Mars , barış gezegeni Venüs tarafından yönetilecek !

Mars ‘ı Boğa Burcunda olan ünlülerden biri de Muhammed Ali ;
Her ne kadar Mars Boğa ‘da zararda olsa da fiziksel güç verdiği ortada .

Mars Boğa burcundayken yönettiği ve yarın çıkacağı Koc burcundaki gibi spontane hareket alan , hata yapmaya açık , savaşma ve başlatma enerjisinde değildir !

Tenseldir , cinsellikle çok meşguldür.

Hızlı başlangıçlar yapmaz.
Hareketler amaca yönelmiştir ve istikrar , kararlılık ön plandadır.

Toprak ve parayla uğraşmayı sever.
Mücadele şekli savunmaya yöneliktir ( savunma savaşı )
Kendi güvenliği ön plandadır .

Hareketler yavaş fakat hatasızdır.

Bu transit boyunca Mars çok fazla gergin açı yaparak ilerleyecek .
Aceleci davranışlardan kaynaklanan hatalara karşı çok dikkatli olmalıyız.

9 Ocak ‘ta Merkür ‘le gergin /
Venüs’le iyicil ,
11 Ocak’ta Saturn ‘le ( iki kötücül gerginliği )
19 Ocak ‘ta Uranus’le kavuşum,
21 Ocak ‘ta Jupiter ‘le gergin ,
1 Subat’ta Güneşle gergin,
13 Şubatta Neptun ‘le iyicil ,
19 Şubat Venus ‘le gergin ...

Ocak ve Şubat ayi Jupiter ve Saturn ‘un Uranus’le yapacağı gergin açı yüzünden fazlasıyla gergin .

Boğa ‘daki Mars ‘in en olumlu kullanımı ;
Sakin ve sabırlı olmak ,
Maddi kazançlarımıza odaklanmak ,
İstikrarli ve kararlı davranmak ,
Öfke patlamalarına karşı dikkatli olmak ..

Mars ‘in kurduğu açıların 4 gün önceden ve 3 gün sonrasına kadar etkin olacağını da unutmamamız gerekiyor !

Özellikle 9 Ocak’taki Venus - Mars iyicil açısıyla ;
Para piyasalarında hareketlenme , geleneksel yöntemlerle para kazanma , borsada toprak , gubre , hayvansal ve dünyasal ürünlerin prim yapması ..
Karşı cinslerin birbirlerine çekilmesi hatta aşık olmaları ( Dikkatli olmakta fayda var )

Mars ‘in yapacağı acılarla ilgili yazacağım fakat genel olarak ;
Ofke patlamaları , bastırılma , otoriteyle sorunlar , kısıtlanma , kazalar özellikle dikkatsizlik ve dalgınlık yüzünden trafik kazaları ,

1.Aldatma , aldatılma , hırslanma , ciddi çekişmeler olabilir .


Bunlari deneyimleyecegimiz alan Haritamızdaki Boğa evidir ve gerginlik Boğa ve Kova burçları yanı sabit burçlarda gerçekleşecektir .
Aslan ve Akrep burçları da bu gerginlikten net şekilde etkilenecekler .
Bu burçlarda kişisel yerleşimleri ve noktaları olan kişilerin daha dikkatli olmasında fayda var .

Mars Boğa ‘nin olumlu kullanımı hakkında Bilgi verdim .
Fakat burda dışsal etkiler de söz konusu olacağı icin özellikle Mart ayına kadar sakin olmakta ,
İslerimize ve dünyevi kazançlarımıza yönelmemiz ve bu konuda istikrarı yakalamamız çok önemli .

Ayrıca bogaz , boyun , tiroid vb hastalıklarda artış görülebilir .

Şimdiden bütünün hayrına ,
Kolektife ışık olsun .
Sevgiler
Guzide

Kaynakça :
Astroloji Dersleri Barış İlhan
 
kk kdn (1).jpg

#aslan #kova #akrep burçları bu dönem mars boğa transitinden sert açı alacak.O yüzden sakin kalalım acele işler yapmayalım

#Oğlak #başak #boğa mars ve venüs destek verecek Hadi iyisiniz.Sağlam yapılar kurabilir hayatınız ile ilgili güzel dönüşümler yaşayabilirsiniz.
Ama tabi güzel kavramına nasıl baktığınız önemli🍀


İkizler terazi kovalar merkür kova transitiyle destek geliyor.
Özgürleşme projelerinizi devreye koyabilirsiniz.Ama merkür retro öncesi ve sonrasına bırakmakta fayda var.



İpek Öz
 
kk kdn (2).jpg

Mars Boğa Transiti (6 Ocak-4 Mart )

6 ay süren Mars Koç transiti nihayet bitti. Mars 2021 baharına bizleri kilo aldırmak istiyor gibi 😉
Sevgili savaş gezegeni Mars nam-ı diğer Ares pekte sevmediği Boğa burcu transitine başladı. Boğa yöneticisi Venüs olduğundan nerden bilsin kavga etmeyi, entrikayı bilir ama 😉
Boğa burcunda ki Mars fevri çalışmaz, üşengeçtir zaten.. Keyifçidir , kalkacakta ona buna sataşacak, pek mümkün değil. Sabırla bekler ancak patladığında ortalığı dağıtabilir, çünkü inatçıdır boğa. Mars 4 mart tarihine kadar Boğa burcunda gezineceği için aksiyon alma şeklimiz Boğa gibi ağır hareket eden cinsten olabilir. Diyetleri tutmak zorlaşabilir. Boğa demek yemek yemek demek.

İştahınız olmadığı kadar açılabilir. Sürekli bol etli yemekler, karbonhidrat içeren besinler, bol yağlı ve şekerli gıdalara yönelebilirsiniz. Hareket etme isteğinizde düşüşler olabilir. Amaaaaannn diyebilirsiniz. Bu yüzden şimdiden gardınızı alın 😉

Bu transit Boğaları öfkelendirirken,
Kova, Aslan ve Akrepleri zorlayabilir.


Satürn ve Jüpiter ‘in Kova burcunda olduğunu hatırlarsak 2-3 hafta kadar zorlayıcı, inat içeren, isyankar davranışlar, bağımsızlık ve özgürlük nidalarını bol bol duyacağız. Biliyoruz ki özgürlük ve bağımsızlık denilince akla Kovalar geliyor, bu süreçte Venüsünde Oğlakta olmasıyla ilişkilerde soğukluk ve mesafe ön plana çıkacaktır . Mars Boğa’ nın aşırı sahiplenici tavrı gökyüzünün Kova stelyumu ile isyan bayraklarını çektirecektir. Özgürlük konusu, bağımsızlık vurgusu uzun zamandır gündemde bu kadar olmamıştı.

Bir çok ilişki finale gelecek, bir yandan da Toprak elementi yoğunluğu olan kişiler ciddi ve maddiyat kaynaklı uzun soluklu birlikteliklere başlayabilirler.


Mars libido ile doğrudan ilişkilidir, Boğa transitinde artış gösterecek ve daha çok tensel birliktelikler ön plana çıkacaktır.
Boğa için ten uyumu ve dokunmak yemek içmek gibi önemlidir.

Keyifli bir Mars Boğa transiti dilerim 🌸
Sevgiler ♥️
Yıldızımız Parlasın 🌟






Elif Türkoğlu
 
kk kdn (5).jpg


28 Haziran’ dan bu yana Mars yöneticisi olduğu Koç burcundaydı. Özellikle Eylül-Kasım dönemi yapmış olduğu retro hepimizi bir hayli zorladı.
😬Şimdi Mars burç değiştiriyor ve zarar gördüğü Boğa burcuna geçiyor. Ve Mart ayına kadar mücadelemizi, savaşımızı, bizi iten güçleri Boğa burcu konularında deneyimleyeceğiz. Ve tabi ki çok önem teşkil eden zamanları da olacak. Açıkçası Mars’ ın bu süreçte pek iyi bir açısı yok. Yılın ilk ayları için mücadelemiz büyük.

⚠️Peki Mars Boğa burcunda neyi deneyimletecek?


▫️Hayatta aradığımız maddi güvenceyi bulmakta zorlanabiliriz,
▫️Bazı konularda artık sabrınız tükenebilir ve yersiz çıkışlar, patlamalar yaşanabilir,
▫️Parasal ve maddi anlamda zorlanmalar özellikle de kazancını topraktan kazananlar için etkili olabilir.
▫️Hızlı reaksiyon alamayabiliriz ve cesaretimizi kaybedebiliriz,
▫️Sakin ve dingin görünürken birden gelişecek patlamalar sarsıcı olabilir
▫️Bazı eylemler de ısrarcı ve inatçı davranmak esnek olmayı zorlaştırabilir,
▫️Sevgiyi ve parayı daha fazla korumak, garantilemek, sahip çıkmak isteyeceğizdir.


⚠️ÜLKE OLARAK‼️
🔻Müttefiklerle problemler meydana gelirken, toplum olarak umutlarımız açısından sarsıcı olabilir.
🔺Ticari girişimlerle, devletin parasıyla alakalı gündemler sıkça gündeme gelebilir.


🔔ÖNEMLİ ZAMANLAR

⚠️13 - 20 Ocak; Mars Satürnle kare açı yaparken Jüpiter ve Uranüs arasında da kare açı gerçekleşecek.
Ekonomik anlamda en önemli zorlantılardan birini yaşayabiliriz. Bazı alınan kararlar çalışan kesimi ayağa kaldırabilir.
Özellikle dış borçlanmalarla alakalı sıkıntılar artabilir ve yardım bulmamız zorlaşabilir.

⚠️20 Ocak zamanı Mars ve Uranüs kavuşacak. Kadınlarla ilgili bu zamana kadar biriken ve bastırılan konular patlak verebilir ve ayaklanmalar oluşabilir.
Bazı bölgelerde toprak sarsıntıları meydana gelebilir.
Sarsıcı ekonomik dalgalanmalar liderleri zorlayabilir.

⚠️23 Ocak’ ta ise Mars bu sefer Jüpiter ile zorlayıcı bir açı yapacak.
Sabit fikirlilik ve inatçılık riskli durumlar oluşturabilir. Kaza veya sakarlılıklara karşı çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Fanatik fikirler şartları iyice zorlayabilir.
Ve de tüm bu Ocak ayı kapsamında bazı vakıf veya dernek kurumlarının da kapanışına şahit olabiliriz.

⚠️1 Şubat civarlarında otorite figürleri ve uluslararası ilişkilerde problemler oluşabilir.
Bu dönem de özellikle Satürn ve Jüpiter’ in, Uranüs’ le gergin açılarının olması durumu iyice zorlaştırıyor.

⚠️18 Ocak - 17 Şubat bu anlamda önem teşkil ediyor.
Mücadeleli bir döneme ilerliyoruz, zorunlu kararlar alınması, eylemler yapılması gerekebilir. Ekonomik anlamda zaten oldukça gergin ilerliyor olacağız bu yüzden elinizdekini sıkı sıkı tutun. Bu zaman zarflarında toprak sarsıntılarıyla beraber maddi manevi güvencemiz de sarsılacaktır.

⚠️25 Şubat ise yaşanan mücadelelerin olumlu anlamda artık dönüşümünün tetikleneceği bir zaman. Ayağa kalkmaya, sorunları dönüştürmeye, daha sağlam adımlar atmaya başlayacağız.

BAŞAK ve OĞLAK burçları krizi fırsata çevirebilir.
YENGEÇ VE BALIK’ lar ise çabalarına bağlı olarak küçük destek ve sürprizlere ulaşabilirler.
BOĞA, ASLAN, AKREP VE KOVA burçları açısından biraz daha mücadeleli.



Maddi ve manevi kendinizi korumaya almanız dileğimle






Hazal Tekin
 
X