7 senelik arkadaşlık ve aşk itirafı..

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Slm kızlar..
Ben üni. 3. sınıfa geçtim ve 8. sınıfta tanıştığım bir dersane arkadaşım vardı. Dersane senesinde çocukça bir hoşlantı oldu bende ve bay x diyelim benimle çok ilgileniyordu. 1 sene bitti ve dersanede bitti gittik sonra lisede bir baktık yan yana sınıflardayız. Fazla bir iletişim kurmadık. 2. sınıfa geçince aynı bölümü tercih ettik ve aynı sınıfa düştük. Bay x ile lise 3de sınıfça bir tataile gittik.
tatil gecesi herkes içip cozuttu ben bilerek çok içmedim. Gece sahilden odaya dönücekken yamaçtan çıkıyorduk 5 kişi falan ben çıkamadım elimden tutup beni çekti ve elimi bırakmadı odaya kadar öyle yürüdük herkes bizi öyle gördü ve ben odaya girdim hiç birsey demeden. Uyuyamayıp hava almaya çıkmıştım ki birde baktım kapının önünde oturmuş düşünüyor. Ne oldu dedim elimden tutup gel konuşalım dedi tam götürüyordu beni oda arkadaşım hop nereye içkilisiniz diyip beni kaptığı gibi odaya.. Sonraaa 2 sene geçti ve biz hep yakın hep arkadaş ama hep samimi..
Lisenin üzerinden 2 sene geçti ve beni aradı buluşalım diye buluştuk bi gece konuşuyoruz havadan sudan. ''ben liseyi özledim'' dedi. Bende özledim tabi nasıl özlenmez ne güzel günlerdi dedim. Gözümün içine bakıp ''ben seni de çok özledim'' dedi Ben hemen kafamı çevirdim ve beni tutup öptü.:18:
Ben tabi neye uğradığımı şaşırdım bana hemen bir açıklama yap dedim başladı açıklamaya. Baştan beri seviyordum seni ama hep sen bir engel koydun ulaşamdım sana vazgeçtim ama artık içimdeki bu senle yaşayamadım. Bundan sonra gel beraber olalım diyemem sana ama şunu bil ben hep bi yerde seni seviyor olucam ve hep bir gün evleniyor olarak hayal edicem ikimizi dedi ve beni eve bıraktı..
Bu arada benim sevgilimin olduğunu da biliyordu. Ben salak gibi oldum sanki biri elimi kolumu bağladı oturdum öyle..
Kafamda çok karıştı kızlar sevgilimi seviyorum ama onu çok ama çok başka ve farklı seviyorumm
:30:

Slm kızlar..
Ben üni. 3. sınıfa geçtim ve 8. sınıfta tanıştığım bir dersane arkadaşım vardı. Dersane senesinde çocukça bir hoşlantı oldu bende ve bay x diyelim benimle çok ilgileniyordu. 1 sene bitti ve dersanede bitti gittik sonra lisede bir baktık yan yana sınıflardayız. Fazla bir iletişim kurmadık. 2. sınıfa geçince aynı bölümü tercih ettik ve aynı sınıfa düştük. Bay x ile lise 3de sınıfça bir tataile gittik.
tatil gecesi herkes içip cozuttu ben bilerek çok içmedim. Gece sahilden odaya dönücekken yamaçtan çıkıyorduk 5 kişi falan ben çıkamadım elimden tutup beni çekti ve elimi bırakmadı odaya kadar öyle yürüdük herkes bizi öyle gördü ve ben odaya girdim hiç birsey demeden. Uyuyamayıp hava almaya çıkmıştım ki birde baktım kapının önünde oturmuş düşünüyor. Ne oldu dedim elimden tutup gel konuşalım dedi tam götürüyordu beni oda arkadaşım hop nereye içkilisiniz diyip beni kaptığı gibi odaya.. Sonraaa 2 sene geçti ve biz hep yakın hep arkadaş ama hep samimi..
Lisenin üzerinden 2 sene geçti ve beni aradı buluşalım diye buluştuk bi gece konuşuyoruz havadan sudan. ''ben liseyi özledim'' dedi. Bende özledim tabi nasıl özlenmez ne güzel günlerdi dedim. Gözümün içine bakıp ''ben seni de çok özledim'' dedi Ben hemen kafamı çevirdim ve beni tutup öptü.:18:
Ben tabi neye uğradığımı şaşırdım bana hemen bir açıklama yap dedim başladı açıklamaya. Baştan beri seviyordum seni ama hep sen bir engel koydun ulaşamdım sana vazgeçtim ama artık içimdeki bu senle yaşayamadım. Bundan sonra gel beraber olalım diyemem sana ama şunu bil ben hep bi yerde seni seviyor olucam ve hep bir gün evleniyor olarak hayal edicem ikimizi dedi ve beni eve bıraktı..
Bu arada benim sevgilimin olduğunu da biliyordu. Ben salak gibi oldum sanki biri elimi kolumu bağladı oturdum öyle..
Kafamda çok karıştı kızlar sevgilimi seviyorum ama onu çok ama çok başka ve farklı seviyorumm
:30:

Canım onu çok başka ve farklı seviyorum demen,arkadaşlık anlamında mı,aşk mı? Eğer arkadaşlıksa,tabi ki onca seneden sonra farklı sevmen doğal.

güzel şeyler yaşamışsınız taki sonda senin sewgilinin oldgununu öğrenene kadar gülümseyerek okudum
kafan karfışmış belli sewginden emin deilsin..
sewgilini gerçekten sewmiş olsaydın bu kadar kafan karışmazdı..
önce ona karşı sewgini ölç tart
bu arada demişsin ki sewgilimi sewiyorum ama onu çok ama çok başka ve farklı sewiyorum
biraz daha açar mısın nası bi sewgi bu??

Sevgiliniz varmış zaten,olmasada ona karşı hislerinizin farklı olduğunu yani sadece arkadaşlık olabileceğini söyleyin.Belkide zamanında sizde ona karşı bişeyler hissettiniz ki şimdi kafanızı karıştırdı.:34:

anamm çok karışıkmış... ikisini aynı anda nasıl sevebilirsin ki ? bence sen duygularını güzelce bi tart, çok karışık şu anda kafan. Allah kolaylık versin..

demekki erkek arkadasini cok sevmiyormussun.eger cok sevseydin kafan karismazdi zaten :34:

Kızlar sevgilimi gerçekten çok seviyorum..:69:
Kafam karıştı derken yani bende ona karşı bişeyler hissettim zamanında ama hiç bir şey olmadı üstünden 2 sene geçti. Şimdi yaşayamadığım bir şey gelip önümde durdu ve ben onu ittim gitti. Sevgilimle bir gelecek bekliyor bizi. Ama içimden ''Keşke o zamanlar bana açılsaydı'' diye de geçmedi değil
:44:

güzel şeyler yaşamışsınız taki sonda senin sewgilinin oldgununu öğrenene kadar gülümseyerek okudum
kafan karfışmış belli sewginden emin deilsin..
sewgilini gerçekten sewmiş olsaydın bu kadar kafan karışmazdı..
önce ona karşı sewgini ölç tart
bu arada demişsin ki sewgilimi sewiyorum ama onu çok ama çok başka ve farklı sewiyorum
biraz daha açar mısın nası bi sewgi bu??
Yani onu farklı seviyorum derken kalkıp kardeşim gibi seviyorum deiyemiyorum yada bi sevgili gibi seviyorumda diyemiyorum ama bişeyler hissettim ona karşı yalan söyleyemem.
Ama onunlada bundan sonra birşey yaşayamam gerçekten sevdiğim aşık olduğum başka bir insan var..

Canım kararını iyi ver. Sevgilinle ne zamandır birliktesiniz? Sonuçta diğer kişi yıllardır tanıdığın biri. Herşeyi iyice düşün ona göre karar ver. İşin arkadaşlığı kalmamış artık. Birini seçmek zorundasın.

Sevgilisi olan birini öpmüş hiç saygısı yok mu diğer insana :20::20::20::20:

Sen de el ele tutuşmuşsunuz bilmem ne,ne diye o çocukla görüşüyorsun sevgilin varken,o çocuk sana böyle bir itirafta bulunmuş ama senden de yüz bulmuş açıkcası kendine itiraf et bunu,en azından öpmezdii...

İki insanı da oylalama hangisini seçeceğine karar ver yoluna öyle devam et..

Yani onu farklı seviyorum derken kalkıp kardeşim gibi seviyorum deiyemiyorum yada bi sevgili gibi seviyorumda diyemiyorum ama bişeyler hissettim ona karşı yalan söyleyemem.
Ama onunlada bundan sonra birşey yaşayamam gerçekten sevdiğim aşık olduğum başka bir insan var..

o zaman yapıcak bişey yok
sewgilinle mutluluklar
ona sıkı sıkı sarıl:16:

Birinciyi sevseydin ikinci aklından bile geçmezdi canım hemen kestirip atardın aklın karışmasına bile izin vermezdin. Ama şimdi sevgilini bırakıp onla başlasan sence mutlu olabilecek misin. Bence sen ikisini de boşver:)

canım sevgilinle olan ilişkine sahip çık derim.benzer şeyleri yaşayanlar oluyor hayatta ve sorun şu ki sen onu lise yıllarından tanıyosun ama şimdi çok değişmiştir emin ol..eğer onunla olursan çok pişman olursun..lise zamanında yaşadıklarınız flört olarak kalabilir.ancak bundan sonrası için keşke onunla olsam yada olsaydım daha mı iyi olurdu diye düşünme...sonuçta o da çok ciddi oılsa çocukça konuşmazdı bana göre ikimizi birgün evlenmiş olarak hayaledeceğim sözü çok çocukça.....

Hic sevmiyorum bu arkadasin asik olma olayini

Birkac kez basima geldi. En sevdigim dostum dedigim kisileri kaybettim

Hatta enson bir dostum butarz bir seyler diyecek oldu

Lutfen dedim dostlugumuzu bitirme, buyuyu bozma

Aninda toparladi hala dostumdur

Kızlar şuan lise arkadaşımın yanından geliyorum konuşmak istiyorum dedim ve buluştuk.
Öncelikle sadece beni dinle hiç bir şekilde yorum yapma dedim ve söylemek istediklerimi söyledim. Bunlar; artık bağlarımızın tamamen kopmuş olduğu, farklı hayatlar yaşıyor olmamız, düşüncelerimizin farklılaşması ve en önemlisi de benim ciddi bir ilişkimin olup sevgilimle aramın bozulmasını istememen..
Oda saygı duyuyorum sana ben senden birşey zaten beklemiyordum sadece içimde kalmasını istemedim sonradan her zaman olduğu gibi keşke söyleseydim dememek için söyledim dedi..
Ve bir gün karşılaşınca birbirimize kafamız dik bir şekilde slm vererek görüşmek üzere ayrıldık...

Kocaman bir gülümseme ve "Aşka bak beee" nidalarıyla okuduğum peri masalı tadındaki bu hikayeyi "Sevgilim var" cümlesine kadar gayet hoş bulmuştum. Sonra acı gerçekler Vol 1 e geçtim.
Şaka bir yana yıllarını beraber geçirdiğin bu kişiye bir şeyler hissetmen gayet normal. Ama aşk değil bence. En iyisini yapmışsın.

Ne sevgilin ne de sen yıllar sonra gelen bir aşk itirafı yüzünden paramparça olacak hayatları haketmiyorsunuz eminim. Arkadaş kalıp, gün geldiğinde için rahat ve başın yukarda selam verebilmek gerçekten çok huzurlu.
Tebrik ederim. :31: Çoğu insan başarmıyor çünkü bunu malesef.

Back
X