Kusura bakmayin arkadaşlar gece dogru düzgün yazamadim sinirden sonrada esim geldi eve hic yazamadım geldi ama hic konuşmadi gozumde hic kalmadi şuanda napicami hic bilmiyorum gitsem nereye gitcem annem babama ne dicem çünkü onunla evlene bilmek icin okadar mucadele ettim ki simdi hepsi boşaymış 4 sene anca sürdüre bildik geri geldim nasil dicem onlara. .
Esimle sorunum ise beni dinlemiyor en basitinden samimi olma aran mesafe koy dedigim insanlara daha cok yakinlasiyor bunun gibi seyler ama en son dun bardagi tasiran olay,,
eltinin ailesi esime dediki bizi eyupe gotur ramazanda esimde el mahkum goturcez diyodu elti daha nişanlı oldugu icin insanlarin dediklerini yapmaliymisiz. neyse elti tarafi masallah surusune bereket oldugu icin iki araba gitcektik. esimde kizin babasini cumartesi gidelim diye adamda calismadigi halde ben ogun caliscam kizim karim isten izin alamaz diye bahaneler uydurdu bahane oldugunu biliyoruz çünkü etli dogruladi bahane oldugunu sonra esim gelmezlerse bizde Edirne yada Çanakkale ye gideriz dedi ailece tamam dedik sabah kaynim demiski esime zeynepde gelsin esimde tam izin alirsa gelsin demis ki en dogal haklari nisanlandiklarindan beri hic.gorusturmedi kizin ailesi doğru duzgun ben gelsinler diye onlardan cok istiyorum.
Kiza izin vermişler ama yaninada erkek kardesini takmislar toplamda 7 kisi oluyoruz kardeside gelince ve tek arabaya sigamiyoruz mecbur iki araba gidilmesi gerekiyor bende dedim ki esime ne gerek var tek kişi icin iki araba gitmeye kapali kasa sirket arabamiz var arkasi uzunlardan onunla gitsek dedim en azindan arkaya minder falan atar gideriz dedim kabul etmedi illa iki araba gitcez yazik degilmi ama iki araba mazotu yakcaz tek bir kisi kisi icin bende sesimi yukselttim biraz
sonra telefonu kapatti daha eve gelmemisti eve gelince sen onları kiskaniyosun dedi bana ben o cahil insanlarin neyini kiskancaksam gitmiyoruz hic dedi mennun olurum dedim biraz tartistik cekti gitti bundan sonra bana kocalik yapmiycakmis oyle diyerek gitti bende napicsmi bilmiyerek aksamdan beri düşünüyorum...