• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 senemi bi hiç için mi harcadim ben şimdi

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
53
Böyle bir konu açacagım aklimin ucundan bile gecmezdi sabah uyandigimda gece o yanında olmiycak diyene gūlerdim ama şimdi iki gözüm iki çesme agliyorum.. ustelik bugunluk 2gunluk birseyde degil uzun zaman once bitmisiz bizde haberim yokmus.. esim beni cok sever aslinda ama son zamanlarsa degisti hep benim dedigim olsun diyor aslinda hep oyleydi ama ben hic onunla ters dusmemistim bu sefer karsi taraflarda olunca beni dinlemedi bile insanlara karsi cok adaletli olan kocam karisina gelince adaleti kalmadi dinlemedi bile beni olayi anlatsam bunda ne var diceksiniz belki ama beni yakti bitirdi simdi evden gitti evimizden gitti eğer sabaha kadar gelmezse bende gidiyorum...

Neden gitti? Basit bir seyse bir anlık bir öfkeyle gitmiş olabilir öfkesi geçince gelir belki...

Böyle bir konu açacagım aklimin ucundan bile gecmezdi sabah uyandigimda gece o yanında olmiycak diyene gūlerdim ama şimdi iki gözüm iki çesme agliyorum.. ustelik bugunluk 2gunluk birseyde degil uzun zaman once bitmisiz bizde haberim yokmus.. esim beni cok sever aslinda ama son zamanlarsa degisti hep benim dedigim olsun diyor aslinda hep oyleydi ama ben hic onunla ters dusmemistim bu sefer karsi taraflarda olunca beni dinlemedi bile insanlara karsi cok adaletli olan kocam karisina gelince adaleti kalmadi dinlemedi bile beni olayi anlatsam bunda ne var diceksiniz belki ama beni yakti bitirdi simdi evden gitti evimizden gitti eğer sabaha kadar gelmezse bende gidiyorum...

Bende yaşadım aynısını diyebilirim...bence bir erkek herşeyi bitirmişse evden gidiyor zaten... Umarım en kısa zamanda düzelir yani düzelebilecekse inat uğruna yakmayın evliliğinizi. Öfkeyle kalkan zararla oturuyor zaten

Canım dur sakin ol. Gelir büyük bir ihtimal belki de sakinleşmek sizi daha fazla incitmemek için çıktı gitti evden. Hemen yakma gemileri giderim diye. Ne oldu da böyle diyorsun? Bak sende diyorsun eşim beni sever diye sakin ol, belki bir sıkıntısı var adamın anlatamadığı. Önce sakinleşmelisin ağlamamlısın, kalk kuzum bir yüzünü yıka. Nereye gidecek gelir birazdan evine bak görürsün.

Olayı anlamadım valla ne yalan soyleyim. Ama hemen evi terledim isi çıkmaza sürmeyin isterseniz. Evinizde olun sakin olun

Daha once demistim eltinin ailesi gezdirilmek istiyor diye esimde bu hafta sonu musaitim cumartesi gidelim dedi tamam dedim aradi kizin babasini aksam sana donerim demis dun aksamda msj atti (aramaya bile tenezzul etmedi) gelemeyiz dedi yalan oldugu belli olan bi bahaneyle esimde tamam ozaman bende bidaha goturmem dedi aksam bizde ailece kv kp kaynim canakkale yada edirneye gitcektik buhafta icin konustuk uyuduk kaynim sabah esime demiski zeyneple (nişanlısı) bulusamiyoruz oda gelsin hakli cocuk gelsin diye kizi aramis ailesi izin vermis ama pesine kuyruk takmislar kardesini

Biz ailece 6 kisi azcik sikissakta nisanlisida gelince twk arabaya sigiyoruz ama damizlik gelince 2 araba gitmemiz lazim yani tek kisi icin 2araba mazotu harciycaz onun yerine faturalar duruyo falan dedim onun yerine sirket arabasi var arkası koltuksuz onunla gitsek dedim minder falan atariz rahat olur onlari oderiz dedim kv de benden oldu siz birbiriniz dolduriyosunuz diye kudurdu esim

Biz ailece 6 kisi azcik sikissakta nisanlisida gelince twk arabaya sigiyoruz ama damizlik gelince 2 araba gitmemiz lazim yani tek kisi icin 2araba mazotu harciycaz onun yerine faturalar duruyo falan dedim onun yerine sirket arabasi var arkası koltuksuz onunla gitsek dedim minder falan atariz rahat olur onlari oderiz dedim kv de benden oldu siz birbiriniz dolduriyosunuz diye kudurdu esim

canım hiçbir şey anlamadım biraz karışık yazmışsın sanırım..biri fazladan gelecek diye bir araba daha çıkmasın demişsin sanırım..bu yüzden evimi terk etti eşin? birde öfkeyle hareket etme canım.. aranızda neler geçti bilemem ama yuvayı ayakta tutmak zor, yıkmak çok kolay..

Anlatisin biraz karisik olmus ama her ailede sorun olur.... Ofkeyle kalkip zararla oturmzyin biraz zaman gecsin sakin kafayla tartisip konusun sorunlarinizi.....

Kusura bakmayin arkadaşlar gece dogru düzgün yazamadim sinirden sonrada esim geldi eve hic yazamadım geldi ama hic konuşmadi gozumde hic kalmadi şuanda napicami hic bilmiyorum gitsem nereye gitcem annem babama ne dicem çünkü onunla evlene bilmek icin okadar mucadele ettim ki simdi hepsi boşaymış 4 sene anca sürdüre bildik geri geldim nasil dicem onlara. .

Esimle sorunum ise beni dinlemiyor en basitinden samimi olma aran mesafe koy dedigim insanlara daha cok yakinlasiyor bunun gibi seyler ama en son dun bardagi tasiran olay,,

eltinin ailesi esime dediki bizi eyupe gotur ramazanda esimde el mahkum goturcez diyodu elti daha nişanlı oldugu icin insanlarin dediklerini yapmaliymisiz. neyse elti tarafi masallah surusune bereket oldugu icin iki araba gitcektik. esimde kizin babasini cumartesi gidelim diye adamda calismadigi halde ben ogun caliscam kizim karim isten izin alamaz diye bahaneler uydurdu bahane oldugunu biliyoruz çünkü etli dogruladi bahane oldugunu sonra esim gelmezlerse bizde Edirne yada Çanakkale ye gideriz dedi ailece tamam dedik sabah kaynim demiski esime zeynepde gelsin esimde tam izin alirsa gelsin demis ki en dogal haklari nisanlandiklarindan beri hic.gorusturmedi kizin ailesi doğru duzgun ben gelsinler diye onlardan cok istiyorum.

Kiza izin vermişler ama yaninada erkek kardesini takmislar toplamda 7 kisi oluyoruz kardeside gelince ve tek arabaya sigamiyoruz mecbur iki araba gidilmesi gerekiyor bende dedim ki esime ne gerek var tek kişi icin iki araba gitmeye kapali kasa sirket arabamiz var arkasi uzunlardan onunla gitsek dedim en azindan arkaya minder falan atar gideriz dedim kabul etmedi illa iki araba gitcez yazik degilmi ama iki araba mazotu yakcaz tek bir kisi kisi icin bende sesimi yukselttim biraz

sonra telefonu kapatti daha eve gelmemisti eve gelince sen onları kiskaniyosun dedi bana ben o cahil insanlarin neyini kiskancaksam gitmiyoruz hic dedi mennun olurum dedim biraz tartistik cekti gitti bundan sonra bana kocalik yapmiycakmis oyle diyerek gitti bende napicsmi bilmiyerek aksamdan beri düşünüyorum...

Gece eve hiç gelmeseydi şimdi gitmis olcaktim ama geldi. Geldi ama hic konuşmadi beni yattigi odaya bile almadi bende girdim dus aldim dus alinca mecbur acti kapıyı bende yattim yanina niye gidip baska yerde yatiyim dedim. gece sahurda de ezana2 3 dk kala uyandi ezan kacta okunuyor dedi az car dedim kalkti su icti geri yatti bana getirmesi bekledim eger getirseydi unutcaktim herseyi ama getirmedi bende daha kinlenerek yattım uyudum..

Canım bu cekıp gıtme ınsanı cok üzüyor fakat saglam dur güclü karakterde oldugnu göster eşine. Heleki sen haklıysan mantıklı sekılde haraket et.. Iletısımsızlık ıcten kine sebebıyet verır ve sonucsuz kalır. Gelınce al karsına konusalım ne derdın var de ve sıra sıra hangı konulara veya kelımeye kırıldıgnı net sekılde söyle. Ama sakın uzatma kısa ve öz. Benı üzüyorsun biz bir aıleyız sevgi bukadar kolay cekıp gıdılecek bırsey degıl de. Dilinle dıle getır ama haraketlerın üzüntülü depresyonlu veya tavırlı olmasın dışına vur konus

iki araba gitseniz sanki birşey mi kaybedeceksiniz. Anliyamadigim neden ısrarla tek araba gitmek istediniz, sırf benzin parası yuzunden mi?
Insanlar haklı olarak eltinizin kardeşini yanında bulundurmak istiyor lar, sonucta sadece nisanlilar.. evli olsalar kardeşini depeşine takmazlardi değilmi..

bence siz olayı büyütmusunuz gibi geldi, yazdıklarınız dan anladigim bu..

Ve eşin neden ısrarla iki arba gidecez dedi, sizin minderde oturup yolculuk yapmak istemenizi de tuhaf buldum..
sırf mazot parasindan kacinmak icin, ehliyet kurallarına uymayarak yolculuk yapmak ne kadar mantıklı,
Haberlerde görüyoruz tıklım tıklım arbaya doluyor insanlar, ne emliyet kemeri takılı ne bişey sonrada allah korusun kazalarda da ölenler oluyor..

Bence eşin haklı görünüyor bu durumda..:44:

Son düzenleme:
Eşiniz biraz dik kafalı galiba,kendi annesi bile sizin gibi düşünmüş ama o hala eltinin ailesini memnun etme derdinde.

Ben olsam sinirim geçince eşime şunları söylerdim " canım bak senle kavga etmeden konuşmak istiyorum, çünkü sinirli olunca birbirimizi yanlış anlayıp kırıyoruz. Sen bana bir gün desen ki gel ikimiz beraber bir yerlere gidelim eski günlerdeki gibi desen o kadar mutlu olurum ki ama bu seferkinde ailende olacak. bu beni üzmüyor ama keşke beraber olsaydık,eltimin gelmesine de bir lafım yok. bari şu gidiş konusunda benm de fikrimi sorsan bu kadar hakkım yok mu, ben tek araba gidelim diyorsam sence kendimi mi düşünüyorum.Bütün bunlara rağmen sen çekip gittin evden, döndüğünde beni evimizde bulamasaydın ne yapardın"

Benm eşime bu laflar baya dokunur çünkü bu konuda kavga ettiysek benim düşüncelerimi bilmediği için kavga etmişizdir kesin ama sinirli olmadan söylersem pişman olur. Senin eşini tanımıyorum ama bu tarz bir konuşma yap istersen.

Gece eve hiç gelmeseydi şimdi gitmis olcaktim ama geldi. Geldi ama hic konuşmadi beni yattigi odaya bile almadi bende girdim dus aldim dus alinca mecbur acti kapıyı bende yattim yanina niye gidip baska yerde yatiyim dedim. gece sahurda de ezana2 3 dk kala uyandi ezan kacta okunuyor dedi az car dedim kalkti su icti geri yatti bana getirmesi bekledim eger getirseydi unutcaktim herseyi ama getirmedi bende daha kinlenerek yattım uyudum..

Olayların detayını bilemeyiz tabi, sonuçta karşımızdaki insanın ne söylediği değil bize nasıl hissettirdiği önemlidir. Ama bu anlatılanlardan ben eşinizi suçlu göremedim açıkçası. Çok basit bir inatlaşma gibi. Siz de eşinizi seviosunuz belli ki. Bence biraz sakinleşip yakınlık gösterin. Başkaları yüzünden ilişkinizi yaralamayın derim ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben nişanlıyken de evliyken de gittiğim her yere kardeşimi taşıdım.benim tarafıma gittiğimizde de kaynımla eltimi de taşıdım.etkinlikler kalabalıkla güzeldir:34:

Konu bu degil ki sadece adam canından bezmis. Karısı anlamaz, kardeşi anlamaz, annesi anlamaz adam ne yapsin? Tek araba hem de şirket arabası; polis çevirse yiyeceğiniz cezadan haberiniz bile yok.

Hatayi eşinizin maddiyatını kayırarak yapmışsınız..Malesf erkekler maddi yönden tökezlemedikçe anlamiyorlar..eşiniz tek arabada gdiyoruz dese siz ben rahatsiz olurum yere oturamam die itiraz edin..kayırdıkça huzursuzluk oluyor.ayri bi konu da.faturalar var iki araba gdilmez diyorsunz faturalarinz warsa hc gtmeyn gezmek farz mi?
Kendi icinzde celisiyosunuz konu maddiyat dgl bence sizin kafanıza taktıqınız bska seyler war..basliginız su dert ettiqiniz konunun yaninda o kadar büyük bi baslik ki..konularida böyle büytmeyn bazen kenara cekiln we sadece izleyin ;)

Canım ben senin önceki konunu hatırlıyorum. Eltinin ailesinin sizi enayi yerine koyup istedikleri yere kendileri, komşuları, akrabalarını götürttüğünü hatırlıyorum.

Senin şimdiki sorunun da tek araba iki araba meselesi değil de onların size sürekli talepte bulunması sanırım. Bu da bardağı taşıran son damla olmuş anladığım kadarıyla.

Ama sen eşini onlar için karşına alırsan da bu iş çözülmez ki canım. Eşin evlenene kadar kaynını mahcup etmemek için bu kadar anlayışlı davranıyor onlara sanırım. Sen de evlenene kadar biraz daha idare et madem, faturaları falan da kocan düşünsün napalım. Evlendikten sonra en azından eşine sen evlenene kadar demiştin diye kendi sözünü hatırlatabilirsin.

Kusura bakmayin arkadaşlar gece dogru düzgün yazamadim sinirden sonrada esim geldi eve hic yazamadım geldi ama hic konuşmadi gozumde hic kalmadi şuanda napicami hic bilmiyorum gitsem nereye gitcem annem babama ne dicem çünkü onunla evlene bilmek icin okadar mucadele ettim ki simdi hepsi boşaymış 4 sene anca sürdüre bildik geri geldim nasil dicem onlara. .

Esimle sorunum ise beni dinlemiyor en basitinden samimi olma aran mesafe koy dedigim insanlara daha cok yakinlasiyor bunun gibi seyler ama en son dun bardagi tasiran olay,,

eltinin ailesi esime dediki bizi eyupe gotur ramazanda esimde el mahkum goturcez diyodu elti daha nişanlı oldugu icin insanlarin dediklerini yapmaliymisiz. neyse elti tarafi masallah surusune bereket oldugu icin iki araba gitcektik. esimde kizin babasini cumartesi gidelim diye adamda calismadigi halde ben ogun caliscam kizim karim isten izin alamaz diye bahaneler uydurdu bahane oldugunu biliyoruz çünkü etli dogruladi bahane oldugunu sonra esim gelmezlerse bizde Edirne yada Çanakkale ye gideriz dedi ailece tamam dedik sabah kaynim demiski esime zeynepde gelsin esimde tam izin alirsa gelsin demis ki en dogal haklari nisanlandiklarindan beri hic.gorusturmedi kizin ailesi doğru duzgun ben gelsinler diye onlardan cok istiyorum.

Kiza izin vermişler ama yaninada erkek kardesini takmislar toplamda 7 kisi oluyoruz kardeside gelince ve tek arabaya sigamiyoruz mecbur iki araba gidilmesi gerekiyor bende dedim ki esime ne gerek var tek kişi icin iki araba gitmeye kapali kasa sirket arabamiz var arkasi uzunlardan onunla gitsek dedim en azindan arkaya minder falan atar gideriz dedim kabul etmedi illa iki araba gitcez yazik degilmi ama iki araba mazotu yakcaz tek bir kisi kisi icin bende sesimi yukselttim biraz

sonra telefonu kapatti daha eve gelmemisti eve gelince sen onları kiskaniyosun dedi bana ben o cahil insanlarin neyini kiskancaksam gitmiyoruz hic dedi mennun olurum dedim biraz tartistik cekti gitti bundan sonra bana kocalik yapmiycakmis oyle diyerek gitti bende napicsmi bilmiyerek aksamdan beri düşünüyorum...

Bi araba mazotu için evlilik öyle kolay kolay harcanırmıymış ya :19:
sizde ona size davrandığı gibi davranın. biraz birbirinizden uzak durun.
Ne kadar kızgın ve kırgın olsanız da bu sebepten boşanmak düşünülmemeli gibi geliyor bana. :ssz:

Back
X