• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..

Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyor :KK43: Denemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
Benim fikrim izinden dönmek isteyenlerin öncelikli hakkıdır zaten listede olmak o_O

11+3... 14 o da inisiyatif kullanarak zaten .

Yeni katılan ...denemede olan arkadaşlar ...bizimle devam ederse listesiz ... ben kendi adıma mutlu olurum . Sefer /telli takılırız :-)

Motivasyon takımda güçlü . Listeli /listesiz farketmiyor bence .
çok güzel düşünmüşsünüz:KK5:
Bence de önemli olan kendi içimizdeki motivasyon ve yarış :KK71:

merhaba bayanlar iki gun yogun olucam pek yazamayabilirim bugunsabah tartildim
gecen hafta 72.500
bu hafta 72.100 (dun 71.600 cikmisti ama bugunu vermek zorundayim:)
fark -400

hayırlı olsun cnm şimdiidenn, mutluluklar kardeşine

Benim fikrim izinden dönmek isteyenlerin öncelikli hakkıdır zaten listede olmak o_O

11+3... 14 o da inisiyatif kullanarak zaten .

Yeni katılan ...denemede olan arkadaşlar ...bizimle devam ederse listesiz ... ben kendi adıma mutlu olurum . Sefer /telli takılırız :-)

Motivasyon takımda güçlü . Listeli /listesiz farketmiyor bence .

+1 diyorum bencede sence...

anammmm şunlara bak yaaaaaaaa :KK12:
@kelebekolacam kız bana daha ilk gün kazık at diye mi adlık seni :lülülü:
@nananais ve sen, evet sennnn :63: nasıl geçmişsin bakayımmmm, iki saat geçmişi taradımmmm:KK20: ikimiz de -500 şekerim :KK71:
Ohhhaaa yüzdeye bak seninle benim kilom bir mi 0.72 yüzde :süslü::süslü:

döner süpermişşşşşşşşşşşşş:super:
Tb ekmek arasına bol yeşillikli koca bir sandaviçççç, herkesin gözü senin elindekinde kalır emin ol...:confused: O poğaçalar yendikten 10 dk sonra mideye oturyorrrrrrrrrr, iğrenççç:kusmuk:sonra da mutsuz oluyor insanlar. Neden? Çünkü bağırsak o çiğ hamuru affeder mi, al sana rahatsızlık diyor...:sinirli:

cnm tb ekmek bulamam ama ekmeksiz yerim
valla kv dende ıspkanak almış
ıspanaklı pide yaptırmış ay sık sık yaptırıyor cocuklara seviyor benim
ama yemiycem

bugün pide yersemm , pazar günü de simit poça yersem gümbürtüye gider benim diyet
hatta pazartesi yemekte et sote salata pilav vamrış protein günümü yapsam bilemedim 3 gün o_Oo_Oo_O

cuma menüsü:

sabah :
2 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmek
peynir
domates +salatalık
5 zeytin

öğlen :
piliç tandır
cacık
yoğurtlu havuç kabak

akşam :
fırın köfte
salata
ayran

su : 2.5 litre kadar
spor: 60 dk
10 numara :super:

***7.TAKIM 491. ETAP***

Betulina(82.9/82.4/0.5/%0.60)
saydin78(68.1/67.4/0.7/%1.03)
ervahafsa(74.5/74/0.5/%0.67)
Davina(92.2/92/0.2/%0.21)
tuba52(90.1/89.8/0.3/%0.33)
roxen2303(65/64.3/0.7/%1.08)
Ausencia(75.3/74.1/1.2/%1.59)
masumm(75.5/75.3/0.2/%0.26)
DelyDoly(94,3/94/0.3/%0.32)
Dersaadet_(82.2/81.4/0.8/%0.97)
4. takimdan transfer oldu.
cydnz_1(87.2/86.5/0.9/%1.03)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim, başlangıç Kilosu; 90, hedef Kilosu; 60

7. Takım Ortalaması;0.735

Şuan ki bildirimlere göre 3.yüz . İkincilik kıl payı kaçmış onda da . Bakalım herkes yazınca da ilk 3 te kalalım .

Back
X