• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@narin_nazenin canım Chromu aldın mi ben siparis verdim

Sabah
2 yumurta
Domates
2 dilim ekmek
Ara
Yarım ayva
Oglen
Avakadolu salaa
3 jambon
Akşam
1 kase yayla çorbası
Menemen
3 dilim ekmek
Su: 2 5 lt
Spor: leslie 2
Ya bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicem :confused: allahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım :110: bu kadar mı kötü olur :lülülü: sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun :D hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum :D

Bide şu 4 günlük diyeti merak ettim var mi paylasacak

Çok saol tatlım ben de kilolu hamile kaldım bu yüzden şeker falan korkuyorum iyi bir doktora gitmem lazım

Anladım canım . Bende 90 küsürle hamile kalmıştım .

Yakınsa sana gitmeni tavsiye ederim kesinlikle . Normal doğum yapmıştım ve çok yardımcı olmuştu kendisi .

IMG-20160517-WA0021.webp

Kızlar bu yoğurt kürünü nasıl içiyorsunuz yaa. Yaptım heh ne güzel ayran gibi oldu dedim bi içtim bu neeee  :kusmuk: çok garip oldu sodalı limonlu falan

Bu kabak çorbası diyeti 3 gün salı çarşamba perşembe düşünüyorum acayip farkettiriyor gizli silahim

Ya bi şey sorucam dün avokado aldım, bugün tadına bakayım dedim hayatımda ilk defa yicem :confused: allahım yok böyle bi tat afedersin yutamadan çıkardım çöpe attım :110: bu kadar mı kötü olur :lülülü: sen nasıl yiyorsun tadını beğeniyor musun yoksa salatada karıştığı için tadını mı almıyorsun :KK70: hani çok faydalı da bi meyve üstelik atmak da istemiyorum israf olacak sonuçta nimet ne bileyim tadını almadan yiyebileceğim bi yol arıyorum :KK70:
Canim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıni

Canim olgunlasmamiştir o zaman. sert se bir iki gün bekle olgunlaşır. ben peynirle dereotuyla karıştırıp ezme gibi yapiyorhm salatasıni
Olgunlaşmış aldım sert değil biraz bastırınca içine çöküyo. Sade yiyebiliyor musun :(

İnsülin direnci çıktı canım bende doktorum verdi
Aa geçmiş olsun canım şifalar diliyorum inşallah kırarsın direnci

Back
X