Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim,gerçekten delydoly adının altında ne acılar varmış,sakın kendini üzme bu dünyanın öteki tarafıda var,cennette seni bekliyor olacak yavrun,Allahın en kıymetli kullarındansın inan bana çok değerlisin yaşadıkların kolay şeyler değil
Allah razı olsunn güzelimmm şikayet etmem hiç bir zaman şükür der geçerim .Kimi kime şikayet edecen kii veren de O alanda O ne diyieym kulunu ondan başka düşüne var mı kii...Rabb her acıya dayanma gücü versin imtihandayımm ve halada şükür derim.Hee bu acı benle sonsuza denk gider ama yaşarım ..

Canımsınn güzelim inann sizlerii okudukça ben de sizlere içim yanıyor.Söz verdikk unutmaa umutsuzlugaa yer yokk güzelimmmm hatta nanada yelek örcek bize unuttun muuu her daim güzel bir söz söyleyeni sevmesemde pek Bir umuttur Yaşamak........Görmeden gerçekten çok sevdim seni acın acım gibi ortak nokta belli inşallah güleceğimiz günlerde yakınn yeterki sen umudunu yitirme sevgiyle bak strese sokma kendini güzel günlerimizz yola çıktı geliyorr. Asık suratlı depresif bi anamı görcekk yavrunnn haydii dimdik ayaktaa ol ve gülümsee gülümsekii için sevinç dolsunn
Yaaaa sen benim canımsınnn bitanemmm. Ben de seni çok sevdim. Yıllardır tanıyormuş gibi... Eskisehire geleyim mutlaka görmeye gelcem seni :KK200:derdin derdim, ortak derdimiz... Yok yokkk yavrularımız gelsin, gülen gözleriyle onlara bakmalara doyamayan annelerini görecek o güzel gözleri kuzularımızın :anne: Evettt bir umuttur yaşamak ne de doğru. Allah var ümitsizlik yok :dua: Rabbim nasip edecek inşaAllah anneliği hepimize. Allahım daha çok aratmadan nasip etsin sağlıcakla inşaAllah. Cok seviyorum sizleri :KK200::KK200::KK200:

Allah razı olsunn güzelimmm şikayet etmem hiç bir zaman şükür der geçerim .Kimi kime şikayet edecen kii veren de O alanda O ne diyieym kulunu ondan başka düşüne var mı kii...Rabb her acıya dayanma gücü versin imtihandayımm ve halada şükür derim.Hee bu acı benle sonsuza denk gider ama yaşarım ..
canım benim,Rabbim herşeyin hayırlısını versin sana

Yaaaa sen benim canımsınnn bitanemmm. Ben de seni çok sevdim. Yıllardır tanıyormuş gibi... Eskisehire geleyim mutlaka görmeye gelcem seni :KK200:derdin derdim, ortak derdimiz... Yok yokkk yavrularımız gelsin, gülen gözleriyle onlara bakmalara doyamayan annelerini görecek o güzel gözleri kuzularımızın :anne: Evettt bir umuttur yaşamak ne de doğru. Allah var ümitsizlik yok :dua: Rabbim nasip edecek inşaAllah anneliği hepimize. Allahım daha çok aratmadan nasip etsin sağlıcakla inşaAllah. Cok seviyorum sizleri :KK200::KK200::KK200:
Heee şöyleee can dostumm kalpli güzel canım benimm beklerim başım üstünee atla gel valla başımın üstünde yerin var.

Yanisii saydin78 saydin78 kuzummm çabukk oo negatif atmosferii dağıyorsunn bakk 1,30 saat atlar gelirim heee:sopa::sopa::sopa:
Yaaaa ama keşke yaaaa. Ne çok isterim sizleri ağırlamayı :KK200::KK74:Ağladım ağladım geçti gitti :KK16: gidin negatif enerjiler istemiyorum siziiii :sinirli::sinirli:

Yaaaa ama keşke yaaaa. Ne çok isterim sizleri ağırlamayı :KK200::KK74:Ağladım ağladım geçti gitti :KK16: gidin negatif enerjiler istemiyorum siziiii :sinirli::sinirli:
Hehhhh açıldınn iştee ne güzelll önce bu göbşler gidecek yağlar gidecekkk bebişee yer açılcakk hayde bakemm vercez şuu kilolarıı tatlısıııı :KK15::KK15::KK15::KK15:cansın inşallah bir gün gelirm kahveni içmeye :KK49::KK49::KK49:

DelyDoly DelyDoly valla gözlerim doldu okurken ağlamak için zor tutuyorum Allahım hepimize senin gibi sabrı Şükrü nasip etsin Allahım en kısa sürede evlatla seni ve isteyen herkesi müjdeli bundan sonra dualarımız sın ismin neydi

DelyDoly DelyDoly valla gözlerim doldu okurken ağlamak için zor tutuyorum Allahım hepimize senin gibi sabrı Şükrü nasip etsin Allahım en kısa sürede evlatla seni ve isteyen herkesi müjdeli bundan sonra dualarımız sın ismin neydi
Valla kuzum ben arkadaşlarıma yandımm sonra dedim beterin beteri var bakın kızlar beni görün diye yazdım.Ağlaya ağlaya yazdımm şimdide deli gibi gülüyorum ne diyim hayatt işte bee kuzummm inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürür.

Hehhhh açıldınn iştee ne güzelll önce bu göbşler gidecek yağlar gidecekkk bebişee yer açılcakk hayde bakemm vercez şuu kilolarıı tatlısıııı :KK15::KK15::KK15::KK15:cansın inşallah bir gün gelirm kahveni içmeye :KK49::KK49::KK49:
İnşaAllah bitanesiiii :KK60::KK60: her zaman beklerim tatlımmmm :KK19::KK19:

Back
X