Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly DelyDoly kızlar konuyu dağıtmışkwn tekrar açmıycam ama yazdıklarınızı okurken akan gözyaşlarım eşliğinde amin amin dedim dua ettim inşallah en hayırlı zamanda kavuşun bebeklerinize :dua: :dua:
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değil:KK57:
Allahh razii olsun canim sagolasin Allahh binbir kat razi olsun

:KK42::KK61::KK61:Canım benim çok zor yaşadıkların. Allahım sabırlar versin kuzummm benimmm :dua: Cennette şefaatçi meleğin seni bekliyor bitanemmm, sen aklıma geliyorsun biliyormusun hep ağlarken :KK42: Allahım Yeşime çok sabır ver nolur dayanma gücü ver diyorum. Çok üzülüyorum. Allahım diyorum başta Yeşimime kelebeğime bana ismini bildiğim bilmediğim tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eyle diyorum hıçkırıklara boğularak. Sen çok güçlü bir kadınsın kuzum, senin gücüne hayranım. Doğru söylüyorsun bitanem hayat bir şekilde devam ediyor. Polyannacılık oynamak gerekiyor yoksa çekilmiyor bu hayat. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle, sonra da istediklerimizi nasip etsin sağlıcakla:dua:
Kızlar ikinizi de anlıyorum ama diyeceksiniz sen hamilesin anlasan ne olur :( iki kere kaybettim evet kucağıma alamadım ama atan kalbini gördüğüm bebekler çöpe atıldı hatta bir tanesi benim içimde yok oldu kesem bom boştu kendim görmesem ultrasonda doktor yalan söylemiş derdim. Ama olmamasına şükredip hayra yoruyorum bazen babamın kuzenini en kıymetli torunu herkesin bir tanesi Ömer abiyi 20 yaşında verdik toprağa 6 yıl süren kanser tedavisinden sonra. Daha bunun gibi neler neler. Bunları düşündükçe ölen evlatlarıma şükrettim. Bunu alır miyim kucağıma bilmiyorum ama çok korkuyorum bunu biliyorum sadece. Kucağıma alırsam neyle imtihan olurum onu da biliyorum :(

Ama vero senden ricam azıcık düşünerek yazsan daha az yanlış anlaşılma olur.

Belyam gitme bir yere sakın

Yasemin ablam tamam tribini bile özledik ama dakka bir gol bir hemen buldun üstüne alınacak birsey :D konu senle alakalı değil ablam gel buraya küserim bu sefer ama

Kahvaltı
1 elma
Süt
2 poğaça

Ögle akşam bir
Urfa dürüm ayran

Ara yogurt

Sabah elmayla duramadım arkadaş poğaça almış sabah onşa kaçamaga basladım.
Sabah tam işe başladık yarım saat geçti elektrikler gitti öglen ancak geldi. Koştur koştur iş yaptık yemeği 4 bucukta yedik. Kimse yemeğe gidemedi diye herkese dürüm almışlar getirmişler onu yedim bende. Oklavaları hakettim fazlasıyla :(

Midemi çok rahatsız etti kaçamaklar :( birde hiç doydugumu hissetmedim sinir oldum eve geldim şimdi biraz spor yapıp yatacağım.

DelyDoly DelyDoly kızlar konuyu dağıtmışkwn tekrar açmıycam ama yazdıklarınızı okurken akan gözyaşlarım eşliğinde amin amin dedim dua ettim inşallah en hayırlı zamanda kavuşun bebeklerinize :dua: :dua:
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değil:KK57:
Aminnnn bitanemmm insaAllah ♡♡♡ kiyamam o gozyaslariniza aglamayin nolur dayanamam bennn :( seviyorum sizleri ♡♡♡

menümmmm

sabah
2 mandalina

kahvaltı
2 wasa arasına labne peynir
k.biber, minik çeri domates salatalık ile sadviç yaptım
2 adet ceviz
çay

öglen
2 karnıyarık
1 kase cacık

akşam
salata , 1 kk peynir
2 bardak ayran

2.5 tk su
eve gidince 1 saat yrüycemmm

nor : çantama baktım oda nesi ton balıgım yok
yine peynire talim ettim salata içinde , 2 de ayran çaktımm yanınaa
haydi geçmiş ola bugündeee

Güzel geçmiş canım ...ton balık yiyesin de yoktu zaten boş ver :KK48:

Selam canlar,
Bugün çok kaçamak yaptım :KK43:

Okudum canım ...dürüme değil de poğaçalara :(

Hele pastane poğaçası en fenası hamur işlerinde .

Yarından itibaren hemen toparlarsın sen ama eminim :super:

DelyDoly DelyDoly ve saydin78 saydin78 :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

kelebekolacam kelebekolacam tencere üzerindeki not içimi bir tuhaf etti ...gülümsedim .

Nare83 Nare83 kadın fena . Hayır yani sen işi anlatırken , o anda ya bende başvurayım mı dese eyvallah ...ama arkadan iş çok tehlikeli :KK12:

asfarovski asfarovski 5s felsefesine biraz benziyor evet ... işte de evde de uygularım (eşyada da insanda da :KK48: )

merhaba kızlar
menümü paylaşmaya geldim.
sabah : 1 bardak su, 1 fincan şekersiz çay 1,5 el ayası kadar erik pestili ( tembelleşen bagırsaklar için )
kahvaltı : 1,5 haşlanmış yumurta, 1 lavaş, peynir, salatalık ve dereotu, ve tabi ki şekersiz çay
ara : 1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir
ögle : 3 tavuk baget, 2 bardak ayran
ara : 2 mandalina
akşam : 3 adet çinekop, bol roka, bir pinçik ekmek ve biraz turp.
ara : meyveli yogurt
yatmadan önce de ayran içerim yine.
su bugün az oldu 1,5 lt ama gece kalkıp çok su içerim 2 yi bulur

Son düzenleme:
merhaba kızlar
menümü paylaşmaya geldim.
sabah : 1 bardak su, 1 fincan şekersiz çay 1,5 el ayası kadar erik pestili ( tembelleşen bagırsaklar için )
kahvaltı : 1,5 haşlanmış yumurta, 1 lavaş, peynir, salatalık ve dereotu, ve tabi ki şekersiz çay
ara : 1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir
ögle : 3 tavuk baget, 2 bardak ayran
ara 2 : 2 mandalina
akşam : 3 adet çinekop, bol roka, bir pinçik ekmek ve biraz turp.
ara : meyveli yogurt
yatmadan önce de ayran içerim yine.
su bugün az oldu 1,5 lt ama gece kalkıp çok su içerim 2 yi bulur

Çok çok toparladın sherry:super::super:, çok sevindim . Pes edeceksin diye korkmuştum .

Back
X