• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evi topladım, kardeşime gittik kahve içmeye, ordan da parka gittik oynadık eve geldik. Çocukları yatırdım şimdi, sessizlik zamanı. Ayaz ama günlük güneşlik çok güzel hava. 10-15 dk yetmedi sıpalara oynucaklarmış çok parkta

:-) :-) :-) al benden de okadar
benim kide dün gel sana şurdan döner ısmarlayım gel şurda kuzu haşlama yedireyim damarıma damarıma bastı ama yemedim öyle olunca da öğlen kaçtı @nananais kaptanımda kızdı :cry:

yiyecekk olsan ısmarlamazzzz:KK48::KK48::KK48:

Evi topladım, kardeşime gittik kahve içmeye, ordan da parka gittik oynadık eve geldik. Çocukları yatırdım şimdi, sessizlik zamanı. Ayaz ama günlük güneşlik çok güzel hava. 10-15 dk yetmedi sıpalara oynucaklarmış çok parkta

şuan acaip özendim sana yaaa, yıllar önceki halim geldi aklıma ikizleri öglen uykusuna yatrıp hemen alt komşumu çagırıdımm kahveye:işsiz::işsiz:

:63::63::63::63::63::63:

Hep bırakıp gidiyorsun :lülülü:

Hep aralarında konuşuyorlar :KK51::KK51:
takıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500 :rapci:takıma zarar vermemek adına gitmiştim ama şimdi bakıyorum takımda olmayıpta yazanları görünce bende geleyim dedim:110:

merhaba kızlar dünden beri feci bir başağrısı kafamı kırasım geliyor gözümü acınca daha fena poff

Kızlar dünkü elli dk eliptik tartıya olumsuz yansımış su turmuş kaslar şimdi de çok motiveyim binmek için ama yarın malum tartı günü.şimdi yarın eksimin az çıkması uğrun spor yapıp ödem attırıcı şeyler mi içeyim yoksa hiç spor yapmayımmı

takıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500 :rapci:takıma zarar vermemek adına gitmiştim ama şimdi bakıyorum takımda olmayıpta yazanları görünce bende geleyim dedim:110:
Gel canım gel .takım bahane zayıflamak şahane ;)
merhaba kızlar dünden beri feci bir başağrısı kafamı kırasım geliyor gözümü acınca daha fena poff
Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsun :(

@aeben ablam artik bana bi zarari yoktuki aylardir gelmiyordu bizim eve..Rabbimdrn hayirlisini diledim bu oldu...hamd olsun
@nananais sankim senin keyfin mi yok?iyimisin ?annen,sozlun nasil?

Buarada takim super...motovasyon super...liste disi takimlar falan var mi kizlar?

Gel canım gel .takım bahane zayıflamak şahane :KK66:

Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsun :KK43:

sağol canım o ilaçtan var ama evde bende şimdi başka aldım ya anlamadım bu başım neden son zamanlarda bu kadar ağrıyor diyet yapıyor olabilir mi acaba

Kızlar dünkü elli dk eliptik tartıya olumsuz yansımış su turmuş kaslar şimdi de çok motiveyim binmek için ama yarın malum tartı günü.şimdi yarın eksimin az çıkması uğrun spor yapıp ödem attırıcı şeyler mi içeyim yoksa hiç spor yapmayımmı
Ahum nasilsin guzelim?cocuklar nasil?yapa bilirsen yuruyus yap..eliptik kaslari agirlastirir yarin tartiya yansir..kaslari yorma derim;)

Ne zaman liste için zorladık, demedik mi kız burada ol kilo ver yeter diye, sen gittin :sinirli::sinirli:

Back
X