• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba hatunlar :KK25:
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederim :KK200: Sanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz :KK53:

@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan :KK200:
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz :KK8:

Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun :KK36::KK36:
Ayy bu işin uğursuzluğu bende sanırım geçende takıma geldim aynı böle gitti kaptan:KK57:o_O
Nolcak şimdi:cry:

Merhaba hatunlar :KK25:
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederim :KK200: Sanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz :KK53:

@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan :KK200:
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz :KK8:

Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun :KK36::KK36:
Kaptanm kesin mi kararn gidiyrmusn

Takımdan ayrı kalmayı birde şu cepten siteye girmeyi hiç sevmiyorum gündeme fransız kalıyorum

Tüm kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum veremeyen ve ben imşallah haftaya bunu çok daha iyi rakamlarla telafi eder güzel eksili rakamlar görürüz
Uzulme canım d vitamini eksiğin kapandıkça kilo.vermeye de başlarsın.
Doktorum kilo.vermeye.de mani demisti.
@nananais gülüm gitme yaw :(

Menum 17.11.2016 Cuma
Sabah
4 dlm sck 1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay

Ara
2 mandalin minik
1 portakl
Öğlen
1 tost

Akşam
2 yk taze fasulye
2 yk bulgur
Bol salata

3 lt su 2 bardak yesil cay 1 nescafe sade 45 dakika yürüyüş

Sabah 2 dilim ekmek 5 yeşil zeytin
1 parça peynir
2 kaşık acı sos
1 yumurta

Ara 1 ısırık çikolata

Öğle 4yk yeşil fasulye salata

Ara 10 badem yoğurt 1 küçük parça ekmek

Aksam
3 kabak dolması 1 barsak ayran 1 kase çorba biraz biber turşusu

Ara 1 CB süt 2 tk keçiboynuzu tozu

Bu kadar olur .bakicim saolsun yine yemeğini yapmış bakmış dolapta kabak bol.yine kabak yedim

cuma neşesine neşe katmak istemişler :KK70: :KK70:
"Serotonin kaynağı sürprizimiz birazdan sizlerle olacak :)" işin içine hormanları katmışlar
Sende spor yaparak endorfin salgıla canım sabahtan beri duramıyorum yerimde..:-)
Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım :KK43:

Hülyam ablasını kaybetmiş :KK43:

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma :KK43:
Ay ablam benimde aklıma geliyodu da kondurmuyordum Rabbim sabırlar versin @Daydream15 hülya ablama ve tüm yakınlarına
İnnalillah ve İnna ileyhi raciun :KK43:
Kızlar bugün okadar yoğun bir gündüki anlatamam işler yoğundu gelen giden hiç uğrayamadım geçmişi fırsat buldukça okuyacağım inşallah

Sizlere bahsettiğim diyetisyen tanıdığım var demiştim ya ona götürdüm tahlillerimi normalde ben diyetisyen listelerinden nefret ederim bi fikrini alayım dedim en azından bu insülin direnci nasıl kırılır diye
Oda sağolsun gerçeği yüzüme vurdu şuan gerçek yaşım 35 ama metabolizmam 9 yaş daha büyük 44 yaşında çalışıyormuş bana sağolsun bir örnek liste verdi ama liste görmeniz lazım benim yediklerimden çok çok fazla bakalım işe yararsa diyetisyenle devam edeceğim sanırım çünkü vücudumdaki gel gitler artık yaşam kalitemi de düşürüyor bu dalgalanmalar moralimide bozmaya başladı
narincim doğru karar vermişsin inşallah diyetisyen dahada motive eder seni :KK66:

@nananais Nailem biraz nefes almak istiyorsun burda kal burda kal demek bencillik olacak gibime geliyo o yüzden kararına saygım sonsuz senden tek ricam eğer buraya takılmayacaksan sakın kilo alma eğer alırsan da hemen dön olur mu?
Seni seviyoruz hakkını helal et ;);)

Back
X