Gunaydinlar 7.takimin fistiklari...
@Ausencia canim cok cok hayirli olsun insallah...7.takim cok kiymetlidir benim icin.ben bu takima geldiyimde (yani direk kaptan geldim ilk oncesinde 17kiloyu 4.takimda vermistim)takimda 7kisi vardi ve aeben aydasu disinda kimse gelmiyordu takima hatta kaptan bile yoktu ortalikta...topladim toparladim arkadaslarimla birlikte aylarca 1ci olduk.hatta analiz raporlarinda rekor bi puanla (92di sanirim)yillarin rekorunu kirmistik.daha da o puani goremedik...yani cok cok iyi bi zamandi...daha sonra calismaya basladim ve kaptanligi devr ettim.sagolsun nanam da cokkkk iyi bir kaptandi...eminim seninle de(2gunki paylasimlarin emin olmam icin yetti.cunki bir kaptan takimini ve uyelerini cocugu gibi benimsemeli ve askla yapmalidir isini.sende bunu fazlasiyla gordum)cok iyi yerlerde olacak 7.takim ...ben de eski bi kaptan olarak tum sorularina acigim...hepimiz icin hayirli ugurlu olsun insallah...
Evet kaptanim ben de bi menumu yazayim dun yazmamistim kabuk etmezsin takima diyr

Saat 10.00 1yumurta,yesillik salata(koca bi tabak),lor,1kucuk dilim ekmek,2kuru kayisiyla yesil cay,1mandalina
Ara sadece su 2litre
Saat 17.30-18.00 3kofte yagsiz tavada,yine 1tabak salata,pul biberli yogurt,1dilim ekmek,2kuru kaysiyla cay,1trabzon hurmasi diyonuz galiba ondan

45dakika yuruyus,0.5 litre su