Çok geçmiş olsun kaptanım zor olur bağırsak hastalıkları
Bende aynen senin gibi canlandırdım kafamda zaten aslında çok empatik biriyimdir ama işte çileden çıktım şeytana uydum nasıl laf yetiştiriyor sıpa hep bu eşimin evde olmadığından oluyo çok bana kalıyorlar sabrım kalmıyo 2 haftadır pazar dahil çalışıyo ve eve 10-11 den önce gelmiyo erken geldiği 10 en fazla bıktım valla bu ara ağzımdan çıkan en sık söz ben niye bi memurla evlenmedim ki oluyo bugünüme binlerce şükür de benim çocuklar babalarıyla yılda en fazla 50 kere akşam yemeği yerler çoğunluğu ramazan da oda

dün hatta en küçüğüm halasıyla konuşurken halası baban gelince ... gibi bi cümle başlamış oda demiş ki "bizim babamız yokki "

Allah başımızdan eksik etmesin de varken neden hep YOk olduğunu anlamlandıramıyo çocuklar ben işe gitti deyince babamı ne zaman kovacak patronu diyor küçük , geçen 10 yaşındaki bi babamı tanıyamadık öğrenemedik diye isyan ediyodu bende 11 yıllık evliyim kocamı toplasan 6 ay görmüşümdür.daha cicim ayları yani

ay ağlarken güldüm
Pratik zekalı oğlun maşallah
bende vereyim kolumu da şok ol 38cm gerçi daha 90 sayılırım 70 lerde kaç olur bilmem