- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Aynen Ada yaa duramıyorum valla şu Ebru şallı içime 10 yıl önce gireydi ne vardıOoo supersin valla) vucud alışmış senin artik..

Aynen bende tayt ı giydim bide spor ayakkabılarım var evde onu da giydim patlattım bi leslie ama saba çok üzüldüm ve gıcık oldum gelenlereAhum biraz daha yapayım dedim gaz verdim kendime tayt giydim tekrar kapı çaldı misafir leeer hooop hevesim kursagimda kaldı balım ya çay turta şekerpare çekirdek ohhh gırla ben öyle hizmet işte

Kız Banu yapmışsındır inşallah leslieKalkip 3 mil mı yapsam
Banta ciktim 10 dk yürüdüm... Canım istemedi amaçsızca yatakta yatıyorum uykumda yok bi 3 mil yapsam diyorum ama keyfim yok![]()
Hayırlı uğurlu oldun bol şanslarKızlar sonunda yarışmaya tatlımı yükleyebildim resim yüklemek beni ne çok uğraştırma yahu
kapatniçem aynı dakika içinde Leslie ablayla yoğuruluyormuşuz bende bebelerle yaptım ama tövbe ettirdiler bana bi de Leslie bacım ordan konuşuyor büyük kız yanımda bıdı bıdı oğlan arkadan ne Leslie ymiş arkadaş bitmek bilmedi kafamı şişirdi diye söyleniyor küçüğün çişi geliyo su istiyo amaaan git en son Video nun sesini kapattımda bitirdim yoksa sıyırıyordumWalk walk walllk
Let's gooo
So goood
Ahu060812 ahuuuuuuuuu
Ilk lesli m hayırlı uğurlu olsun .
Ayy terler bastı... tam pes edecem yavaşlayacağımmmm .. eşim arkadan
Bırakmaaa devaaam
Walk walk
Yalnız,kadında ne çene var , benle yarışır
Az dinlendim yine yapasım var.
Ya videoda kaç mil bakmadım ama 46 dk lık bi video idi .