• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar hepinizde tek tek teşekkür ederim.internete baktım iyice canım sıkıldı insallah ciddi bişey değildir ama son 1.5 yıldır kalbimde ağrı var diye doktor doktor gezdim Kardiyoloji de sintigrafisinden tutunda bütün tahlilleri yaptırdım bizle ilgi değil dediler fizik bölümüne git dediler ordada birşey çıkmadı mide vurur dediler endoskobi yapıldı mide kapakcigi kapanmiyomus tabi bu arada ağrı sırtıma ve kolumda yayıldı son bir yıldır ben çare ararken reflu için 6 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca bütün sıkıntılar geri döndü tabi yani şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor belkide ben 1.5 yıldır hiç geçmeyen bu agrilarimin çaresini hep başka yerlerde aradım ne bileyim rabbim ne verirse hayırlısını versin yarın 11 de cerahiye randevu aldım bakalım ne cikicak çok canım sıkkın :KK42:
Canım benim çok üzüldüm İnan ama inşallah kötü bişey yoktur yarın bizi habersiz bırakma lütfen..
Ahu060812 Ahu060812 tatlim ben yürüyüşe kaçar eşimi kandırdım iyice cildirdimm :deli:
:deli:
durduramıyorsun demi kız kendini hem detoks hem spor yapıp çok kilo vermek isteği demi ay bende de var o yaa beynim değişti ya vücut ta hemen değişsin istiyorum :işsiz:

Canım benim çok üzüldüm İnan ama inşallah kötü bişey yoktur yarın bizi habersiz bırakma lütfen..
durduramıyorsun demi kız kendini hem detoks hem spor yapıp çok kilo vermek isteği demi ay bende de var o yaa beynim değişti ya vücut ta hemen değişsin istiyorum :işsiz:
Aynenn tatlimm vallah surekli hareket edesim geliyorr ;)Bana 40 dk hizli tempo orta kosu halinde yürüyüş 20 dakika aletli jimnastik ekler misin bugunume ekstraa ;)guzelimm benimm

İki gündür bende zorlanıyorum ya eve gelince bisiy oluyor .eskiden de böyleydi ogunlere dönmek istemiyorum

Bu spor işide zor ya dün kaldı yapamadım
Şimdide kv ler var az sonra giderler ortalık topla çocukları yatır saat 11 olucak :(

Sabah uyanıp yapmadığım sürece kalicam bu iş :(

Back
X