• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydreamimmmm :KK200:ben çok merak ediyordum bu diyeti. Şimdi dedğin yerden çıktısını aldım, pazar veya pazartesi başlayacağım inş. Sen bir çok diyet ve bu diyet konusunda tecrübelisin. Bu konuda listeye ek tavsiyelerin, püf noktaların olurssa almak isterim. Sadece listeyi çıkradım, oradaki yazışmalara çok bakamadım, bir şey kaçırmış olmayayım :KK15:
Betulum diyette ara ogün yok bence konabilir..ogleden once cevuz hurma ogleden sonra meyve portakal mesela yine..ben cok acikinca misir pirinc patlagi yedim..2 gun ara yapiliyor protein agirlikli yiyorum o 2 günü..yarin basliyorum tekrar..ozellikle haftasonuna denk getirdim ben..yoksa evdeler cozuturum diye korkuyorum..

yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde

aa çok iyiymişş peki kara lahana dedigin mor lahana mı ?

daha önceden gizli şekerden ilaç kullandım ama 2-3 sene falan oldu hapı bırakalı
o zamanlar çok kötüydüm,şimdide mesela uzun süre aç kalırsam titreme geliyo oyüzden ara öğünsüz duramıyorum
2 ay önce dahiliye doktoruma dedim insülin direnci varmıdır bakalım mı diye
bana baktı kilon iyi sende olmaz dedi:KK12::63:zaten asabi bi doktor:KK67:gönlü istemedi diye yapmadı tahlil

begüm bence sende hipo glisemi olabilir
bu kadar sık acıkman vs tabi ben tahmin yürttüm dr degilim ama bi dr git bence

yeşil detoks canım kara lahana maydanoz kerviz sapı limon işte içine yeşil elme marul vs. sadece akşam yemeği yerine içiyorsun 3 akşam yapmıştım geçen sefer 2 kg vermiştim hemde duraklama döneminde
Pamukcum ben bu smoothie isini cok arastirdim kitabini bile aldim..sana tavsiyem tum bunlari yogurt yada sutun icine koyup karistir ve varsa keten tohumuda..

Pamukcum ben bu smoothie isini cok arastirdim kitabini bile aldim..sana tavsiyem tum bunlari yogurt yada sutun icine koyup karistir ve varsa keten tohumuda..
tabiki denerim canım evet ben geçen sefer keten tohumu salatalara çorbalara ve yoğurda katıyordum unutmuşum
teşekkür ederim bilgilendirme için.

mimu88 mimu88 sevgili rakibem ay sende kendimi gördüm. Senin bünyede düzensizliği kaldırmıyor.bu hafta düzenli ye olur mu.
Yinede haftaya rövanşı da ben alicam :süslü:

şu anda ofiste misss gibi börek partisi var bende salatamı bekliyorummm 1 taneden ne olacak ki lafları havada. ben bu hafta +400 çıktım siz kimsiniz diyesim var:)

ya bende de smoothie makinası var ama ben hep suyla yapıyorum yoğurdu deneyeceğimm... keten tohumu da alayım bari. tarifler varsa paylaşsana :)

gün içinde ne yiyorsun?

öğlene kadar aç kaldığımıza değmedi yahu, Wc ye de çıkamadım, idrar yolları bile aleyhime çalıştı, içtiğim sular benle tartıya çıktı :KK12:

Geçenhafta: 78.4
Bu hafta: 78.01
Fark= -0.3 :işsiz:
bi de sabahın yedibuçuğnda kuruyemişçi bulup incir aldım yedim iki tane. Kayısı mı alaydım acaba :KK64:

bi de sabahın yedibuçuğnda kuruyemişçi bulup incir aldım yedim iki tane. Kayısı mı alaydım acaba :KK64:
incir yada kayısı yedikten sonra bol su içmelisin
akşamdan cevizli,kayısılı yada incirli su yapıp sabah içersen buda çok etkili
hatta gün içinde sürahine 1'er 2'şer incir,kayısı,ceviz dilimle gün boyu tüket,ama hergün devamlı yap bunu bak nasıl hareketleniyo bağırsaklar
bide sade türk kahvesi ama öncesinde bol su eşliğinde içersen buda faydalı

gün içinde ne yiyorsun?
canım menülerime dikkat edersen ben hep yoğurt ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorum.
sabah tabiki yumurta peynir 1 dilim ekmek menülerim genelde hem aynıdır ilave olarak akşam yemeğini
çıkarıp detoks yapmıştım o kadar

***7.TAKIM 501. ETAP***

Betulina(78.4/78.1/0.3/%0.38)
saydin78(63.1///%)
kilosu sabit.
tuba52(88.6/88.2/0.4/%0.45)
masumm(70.7/71.8/+1.1/%-1.56)
DelyDoly(88.7/86.9/0.8/%0.90)
Ahu060812(84.3/83.9/0.4/%0.47)
kelebekolacam(76.9/76.1/0.8/%1.04)
Sekercikiz(64.9/64.4/0.5/%0.77)
fatmanurkaya (108.5/108.9/+0.4/%-0.37)
ada81 (75/74/1/%1.33)
mimu88 (78/78.4/+0.4/%-0.51)
Dersaadet_ (77.3/78/+0.7/%-0.90)
Sherrysherrylady (83.1/82.3/0.8/%0.96)

7. Takım Ortalaması % 0.227

4 artı , 1 sabit ..
Sonuç bu .
İlk notamız hayırlı uğurlu olsun .

Ya ilk üçten inmeyiz derken , uyarı alan takım olacağız . Aklım almıyor .

Böyle genel konuşmayı sevmiyorum , arada kurunun yanında yaşta yanıyor . Arada tüm çabası ,azmi ile diyet yapanda nasibini alıyor .

Bu hafta 4 artı var ; dönün okuyun Nare83 Nare83 un menülerini ; kaçamak yok . Ödemdir , şiştir , zarttır zurttur , ama ben yazdığı menüleri değerlendirdiğim de ... ne diyebilirim ki ? Elinden geleni yaptı , olmamış. Demek bir şeyleri değiştirecek , spor ekleyecek ...

mimu88 mimu88 al ver al ver 78 de çakalı . Yanlış giden şeyi bulmak zorunda . Onunda menüleri burda , az yediği gerçeği ortada ... muhtemeln metabolizması yavaşlıyor olabilir bu durumda.

@Dersaadet_ ??? yorganın altında , doğru düzgün menü bildirimi bile yokken , bu hafta ne yedi de saadet 700 gr fazla çıktı ? ben nasıl bulup yol göstereyim ???
Saadeti izne ayırdım ben kötü oldum . Ama kural ortada , takıma takıl , menü yaz !
Neyse....
Gir yorganın altına aus.

@fatmanurkaya 108 kiloda artı geliyorsa o hafta bir şeyler ters gitmiştir fatma . Sende genelde menü yazmıyorsun . Listene bire bir uyduğunu düşünerek bende yazmana gerek duymadım . Ama mesela dün akşam arkadaş yemeğinin de ne yedin ? Ben bilmeden sorumlu şiş mi ödem mi kaçamak mı , bilemem ki ?

saydin78 saydin78 sabit çıkmış . Beklediğim bir sonuç . Bu hafta yanılmıyorsan , gece acıkmalar geç saat 2-3 kare çikolata , kuruyemiş... arkadaşlarla gidilen köy kahvaltısı ... dün dengesiz menü ...
Neyse , başkası bu kadarcıkla kilo vermeye devam edebilir ama saydında böyle değil demek ki.

Betulina Betulina sağolasın canım , saat kaça kadar aç bilaç beklemişsin . Üzüldüm valla .
Ama takıma yararın olsun istiyorsun lütfen artık tüm hafta boyunca menülerine sahip çık . Lütfen . Diyet listesi gibi menü görmek istiyorum senden .

T tuba52 seninde performansın beni çok üzüyor . Yoksun , tüm hafta mesaj sayın zaten az , onlarda da daha ilk mesajdan cumanın nasıl olacağını anlayabiliyorum . Uykusuz tuba...yorgun tuba..şiş tubaaa...mutsuz tuba...Böyle tuba kilo veremez , bu hafta giden 400 de geçen haftanın hediyesidir sana . Toparlanmalısın ! Acil en acilinden .

Şimdi kimse bana ben listesiz devam edeyim mi falan demesin .

Bana net olun .

Benim takım işine ruhum yatkın değil . Kendimi unutsam takımımı unutmayacak kadar bağlanamıyorum bu işe diyen varsa ... bu hafta hemen yanına İzne Ayrıldı yazayım .

Benim takımını sahiplenen arkadaşlara ihtiyacım var , kilo vermek baz değil .

Acayip moralim bozuldu . 0,227 ya . Adam başı 200 gr. verilmiş vay vay vay .

Kilo veren vermeyen ... azmeden tüm arkadaşları da tebrik ediyorum .

En çokta takımla beraber olanları . Kim ne yedi , kimin karnı ağrıyor , kim regl ... arkadaşları ile beraber olanları tebrik ediyorum artı ya da eksi farketmeden .

Mesaj alınmıştır umarım .

Listeyi paylaşayım gidip .

Belki notanın yanına birde sonunculuk gelir , taçlandırırız .

ada81 ada81
@Sherrysherrylady
kelebekolacam kelebekolacam
Ahu060812 Ahu060812
DelyDoly DelyDoly
Sekercikiz Sekercikiz
pamukskr pamukskr
A arselka
Daydream- Daydream-
begum75 begum75

Tekrar tebrikler .

Son düzenleme: