• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün bende menü yazayım .

Sabah

Sade nescafe
8/10 kuru üzüm

Kahvaltı

1 dlm kepekli etimek
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 domates(çeri)
1 tk pekmez

Ara

2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yoğurt

Öğle

Tavuk fileto ızgara
Yoğurt
Salata
1 dlm etimek
1 köz kırmızı biber

Ara

1 mandalina

Ara

1 sade kahve / 3 fındık

Akşam

1 kase tarhana çorba
4 kaşık pırasa
2 siyah zeytin

Su 1.9

Spor gece :))

Hülyam eşine hayırlı yaşlar dilerim canım :68:

@şekercikız canım geçmiş olsun genelde bir çok kişide oluyor o kistlerden ama ben takip ettirmenden yanayım ;).

Mr. Değnek aradı.

O:S.a

Ben:A.s

O:Ne oldu ?

B:Ne ne oldu ?

O:Tavır mı yapıyorsun ?

B:Selam verdin selam aldım ...ne tavrı ? Buyur....

O:Yok bi şey

B:Iyi olmasın zaten ....

bugün ulusal kocayla takışma günü mü ? ya da bunların cinslik yapma günü mü?:lülülü:
kavurmalı pilav yapmıştım, kavurmayı pirinç pişerken içine eklemiştim, hatalıymışım.

eşim önce " ya keşke eti pirinç piştikten sonra üzerine yayaydın"
dedim : ay ne var gayette güzel böyle ( zeytinyağı gibi üste çıkmaca :KK14:, huyunu biliyorum çünkü)

Sonra ben de bi tadına bakayım dedim zira kendime başka yemek yapmıştım.
Baktım hakikaten etler haşlama gibi olmuş " canım haklısın galiba keşke sonradan ekleyeymişim"
Sen misin bunu diyen!:skandal:

Bi başladı " işte ben sana kaç kere söyledim de bu ikinci oluyor da :ukala::ukala::ukala::ukala:
ay sanki büyük skandal!
ben de bir dahakine sen yaparsın sorun çözülür dedim :işsiz: Suratta yapıyorum tabi. iyi oluyor çay doldurmaktan kurtuldum bu akşam :p
yüz verdik ya astarını istiyor,:kahve: çayını da kendi demledi,:KK11: ay gelemem triplerine :kızgın:

Sabah 09.30

1 haşlanmis yumurta
1 közlenmis kırmızı biber
1 közlenmis yeşil biber
2 yk lor peynir
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
8 çiğ badem
2 kare bitter

Aksam 17.30
4 adet kofte
1 bardak ayran
Salata
1 dilim lavaş ekmek

1.5 lt su bir bardak yesil cay icildi ...

Spor yok...ev isi yapildi...menum guzel degil biliyorum...zaten yeme saatlerim degisti bugun hic duzenim kalmadi biliyorum farkindayim.....

bugün ulusal kocayla takışma günü mü ? ya da bunların cinslik yapma günü mü?:lülülü:
kavurmalı pilav yapmıştım, kavurmayı pirinç pişerken içine eklemiştim, hatalıymışım.

eşim önce " ya keşke eti pirinç piştikten sonra üzerine yayaydın"
dedim : ay ne var gayette güzel böyle ( zeytinyağı gibi üste çıkmaca :KK14:, huyunu biliyorum çünkü)

Sonra ben de bi tadına bakayım dedim zira kendime başka yemek yapmıştım.
Baktım hakikaten etler haşlama gibi olmuş " canım haklısın galiba keşke sonradan ekleyeymişim"
Sen misin bunu diyen!:skandal:

Bi başladı " işte ben sana kaç kere söyledim de bu ikinci oluyor da :ukala::ukala::ukala::ukala:
ay sanki büyük skandal!
ben de bir dahakine sen yaparsın sorun çözülür dedim :işsiz: Suratta yapıyorum tabi. iyi oluyor çay doldurmaktan kurtuldum bu akşam :p
yüz verdik ya astarını istiyor,:kahve: çayını da kendi demledi,:KK11: ay gelemem triplerine :kızgın:
Ayyy sus kaynana deseydiiin ;))) benim eşim karışınca bi sus kaynana diyorum anandan çekmedim senden çekiyorum diyorum...;)))

Hayırlı aksamlar sevgili takımım geçmişi yeni bitirdim
Bugün yine dışarı çıktım bi arkadas a ordan ablamda bi kahve dikkatliydim ikramlara kapalıydım böyle olunca eve gelince nw kadar mutlu oluyorum
Gitneden sıkı sıkı tenbih ediyorum diyetteyim yemem diye yine hazırlık ve ikramları çıkardıklarında sana demiştim yiyemem diye ısrarlar hemen bitiyor

Pazartesi menü bildirimi 23:rapci:.01.2017

KALKINCA : 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı ve bir tatlı kaşığı elma sirkesi

KAHVALTI: 2 dilim beyaz ekmek, 2 kk peynir, marul, az tereyağı-bal ve bir fincan açıkçay

ARA : bir fincan sütlü kahve, 1 adet tam tahıllı biskuvi

ÖĞLE : 1 kase ısırgan çorbası ( allahım berbat olmuş, kalanı döktüm :KK45:), haşlama tavuk , salata ve yoğurt

ARA : 1 elma

AKŞAM : bir porsiyon etli pırasa , 1 yk kavurmalı pilav ( tadımlık, malum :kızgın:), ayran

ARA : henüz yok
SU : 2 lt.

SPOR : Dün yapmadım ama bugün kesinlikle yapmaya çalışacağım Ahu060812 Ahu060812
yapınca yeniden seni etiketlerim şerınım stonum :KK59:

Ayyy sus kaynana deseydiiin :KK66:)) benim eşim karışınca bi sus kaynana diyorum anandan çekmedim senden çekiyorum diyorum...:KK66:))
ay aynen ada..
kaynanam bu kadar karışmaz yahu ! bıdı bıdı bık bık :sinirli:
paso yorum yahu, eline sağlık de, geç.
yok bir kere daha olmuşmuş, bu ikinciymişmiş... :ıslık:.. ee ? :işsiz:

Back
X