• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bulgur akşam çok olmuş vero .
2 dlm baklava ise facia ... şerbetli tatlılar , hele hazır baklavalar , hele de akşam ..
çok istiyorsan bir ısırık alsaydın ucundan ...
Yarın toparlarsın sen , bugünkü hataları düşünüp eminim .

Canım bildiğim bir tarif var , şerbetini portakal suyu , kabuk tarçın bir kaç karanfil ve 5-6 kuru üzüm kaynatarak hazırlıyorsun .
O şekerle yani .
Dene istersen . Kabak liflidir , sağlıklıdır . Onu sağlıksız yapan şeker koyulması bolca :)

Pırasanı ye yarın bence ....mis gibi pırasa ..sağlıklı bir menü ile ayran aşından iyidir bence .
Pırasayı çok sevdiğim için başka bir teklifim olamazdı :)

Canım ya okuyup üfleyeyim seni azzz ... Çoş ya çoşmak sana çok yakışıyor

Ahhh pasta yenilince kalori hesabı gelmiş hemen :) yaş pasta ya :KK43:
Bi gaflet hali geldi . Böyle sanki diyette olan hiç ben degilmsim gibı pis pis yedim. 2 dilim neyseki dilimler mini di ama olsun. Şerbetli tatlı Facia oldu.
Ay evet ablam bulgur ü abarttm içinde erişte vs.yoKTu sadeydi az yagliydi . Ekmek yemedim die abartılı oldu. Öf ben hedefe ulaşmadan yüz buluom hemen . Kıyafetlerm falan çok güzel oluo . Goruntumden de anliom sanki . Hemen yüz bulmaca . Yaz gelemeden verdiklerimi geri almasam bari.
Yarin dikkat edecem söz inşallah. Ispanak yapmayı dusunuom aksam à . ;)

Di mi yaaa ?

Benim hedefim 68 di takıma geldiğimde pamuk ... sanki yeter diyordum ... sonra 65 e çektim ... mezun olduktan sonra da yavaş yavaş inerim belki en azından almam dedim .
Ama verdikçe veresim geliyor sanki ...hala pırtlayan yerler var :rolleyes::rolleyes:
Aaaa bende aynıyım canım verdikçe kendimi beğenmiyorum dahada veresim geliyor eskiden nasıl rahat ediyomuşum bu kadar kiloyla diyorum valla :KK12:

Iyi akşamlar bugünkü menum
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli tost
Ara sade Türk Kahvesi yarım avuç leblebi
Öğle 1kepce tarhana çorbası 4 lahana sarması biraz Yoğurtlu brokoli
Ara 1portakal bir bardak ayran
Akşam 1kepce mercimek çorbası salata Yoğurtlu brokoli
Bugün iştahım çok kötüydü ancak bunlarla frenleyebildim kendimi
Su 2litre
Yeşil çay 2
Spor yok olursa yazarım tekrar begum75 begum75 Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812
Ortim bence menun gayet iyi,k,hidrat alımı gündüz daha yoğun oldugundan yaktığını düşünüyorum

59 a merhaba diyeceksin güzel hala çok yakında ...
Menü senin kilon ve senin için gayet ideal :super:
Ayyy ben hala oldummm:deli: inşallah tatlım ya biran önce gitsin artık şu kilolar istiyorum aynada kendimi hiç beğenmiyorum gören sakın verme böyle çok iyi olmuşsun dedikçe bende dahada çok verme isteği oluyor nedense:KK48:

:KK49::KK49:23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ? :KK49::KK49:

:sampiyon:OLACAĞIIIZZZZZ ... :sampiyon:

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 Nare83 63
@DelyDoly 79
Ahu060812 Ahu060812 72
kelebekolacam kelebekolacam 68
Sekercikiz Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
@ada81 66
mimu88 mimu88 67
@Dersaadet_ 65
Kedibochi Kedibochi 73
cydnz_1 cydnz_1 71
A arselka 63
@Daydream15 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
@benim adim uzum 94
@kuzularinannesi 70
@Sare Lavinya 55
@Davina 85

:KK49:01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?:KK49:

:sampiyon:OLACAĞIIIIIIZZ...!:sampiyon:

HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...

pamukskr pamukskr 58
vorones vorones 58
begum75 begum75 56
@Bebetomm 58

Ausencia Ausencia 59

İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
Ablaaaaa. ..:skandal:. 58 ney benim hedef 59 mezun olmak için . Amanın bak gene stres oldum bu iyi bişi tabi no problem :kahve:
Bü mesajı şimdi okuyom bak. Bilem di o kahnem uyuz ..:KK11:. baklavayi yemezdim :kızgın::kızgın:

Ay Ausencia Ausencia kaptanim ya ..hesap kitap yaptım da o zor aralık yani 62 59 arası çok zor gider gibi. .Ben oglusumun 31 mayis doğum gününde 57 olma hayalim var da. Sence olur muyum ya 31 mart çok yakın bi tarih 58 icin . :( bilemedim şimdi

Ay Ausencia Ausencia kaptanim ya ..hesap kitap yaptım da o zor aralık yani 62 59 arası çok zor gider gibi. .Ben oglusumun 31 mayis doğum gününde 57 olma hayalim var da. Sence olur muyum ya 31 mart çok yakın bi tarih 58 icin . :( bilemedim şimdi

Menümu paylaşayım hemen çıkmam lazım

Sabah (07:45)
1 elma
3 ceviz

Öğlen (11:50)
Domates çorbası

Pırasa
1 dilim ekmek
Yoğurt

Ara öğün (17:30)
1 dilim ekmek arası peynir

Akşam (18:45)
1 kepçe buğday çorbası
Karnıbahar brokoli Brüksel lahanası haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt

Ausencia Ausencia A arselka

Spor kaptanım bugün 1 saat eliptik yaptım,15 dakika bölgesel hareket yaptım Ahu060812 Ahu060812
Spor da menüde süper ortim :KK15::KK9::KK9::nazar:

Canım ortim yeni diyetin hayırlı olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah menüne gelicek olursak 3,5 yumurta çok geldi sadece bana onun dışında gayet güzel olmuş canım

canımcım düşük kh diyeti yapıyorum o yüzden yumurtalar sınırsız ;)

Ayyy deme içim bir hoş oluyor valla çok güzel bi duyguymuş halalık:KK36: yeni bi hayat katıldı aramıza onun enerjisi çok iyi geldi bana tatlım:KK71: ya ben sana güveniyom ortim sennnn yaparsınnnnn :KK73:
Çok sevindim cidden ortim, bende 6 tane miniş var bana hala diyen :dondurma:
gerçi bazıları iri azman miniş :KK54:

Back
X