- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Ohhh miss afiyet bal şeker olsunnn...Eki Görüntüle 1983308 kahvaltım ❤
Hayırlı sabahlar kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh miss afiyet bal şeker olsunnn...Eki Görüntüle 1983308 kahvaltım ❤
Hayırlı sabahlar kızlar
Haklısın canım, zaman geçiremiyorum bile. Bir yere gitmek istesem doğru düzgün giyecek kıyafetim yok. Almak istesem bana göre satan yer yok. Ama ben tüm bunları evin içindeyken unutuyorum ya. Ona yanıyorum. Bi de yaptığım sporlara, başka zamanlarda inat edip yememelerime..
Bu sefer yapacağım inşallah. Çok üzüldüm ama çok kiloluyum diye üzülmeyi hakettim sanıp tepki bile koyamıyordum. Diyette olduğumda kafam midem acayip rahat. Devam edeceğim inşallah
Gunaydinnnn herkese)) ruyamda armut gordum yiyordum hayirdir insallah normalde hic yemem meyve
)
Günaydınlar 7.takımın güzelleriiii...ben kızımı kreşe bıraktım eve dönüyorum veee çok açımmm...bi de tartı için meraktayım baya
@Ausencia aynen kaptanım 4.takımdan mezun olmuşum...ay bi de ay içindE verdiyim kilolara baksanızaO Zaman leptim falan bilmezdim.diyet bilgimin oturmasına
aeben ablam çok yardımcı oldu.üzerimde yardımı büyük...canım ablammm...
Verom nasıısın kuzum?bulantı falam yok mu kızzz?bak menünde beni de etiketle...şişip şişip şişmene şahit olcammmmBana da afiyet olsun bari![]()
Günaydınn sabahınız hayrolsun![]()
Diyetisyenlet halt etmiş onun yanında![]()
Verom nasıısın kuzum?bulantı falam yok mu kızzz?bak menünde beni de etiketle...şişip şişip şişmene şahit olcammmm![]()
Günaydın nasıl oldu hastalar herkesin ablası
Hamdolsun daha iyi ,sabah istanbula iş görüşmesine uçtu. İş hastalıkta dinlemiyor
.
Maviş bacı ilk geldiğinde şöyle kenardan kenardan takımdaydın şimdi tam 7. Takımlı oldun bacını soladın he
Ya ben seninlede görüşmek isterim![]()
.Günaydınlar 7.takımın güzelleriiii...ben kızımı kreşe bıraktım eve dönüyorum veee çok açımmm...bi de tartı için meraktayım baya
@Ausencia aynen kaptanım 4.takımdan mezun olmuşum...ay bi de ay içindE verdiyim kilolara baksanızaO Zaman leptim falan bilmezdim.diyet bilgimin oturmasına
aeben ablam çok yardımcı oldu.üzerimde yardımı büyük...canım ablammm...
Haklısın canım, zaman geçiremiyorum bile. Bir yere gitmek istesem doğru düzgün giyecek kıyafetim yok. Almak istesem bana göre satan yer yok. Ama ben tüm bunları evin içindeyken unutuyorum ya. Ona yanıyorum. Bi de yaptığım sporlara, başka zamanlarda inat edip yememelerime..
Bu sefer yapacağım inşallah. Çok üzüldüm ama çok kiloluyum diye üzülmeyi hakettim sanıp tepki bile koyamıyordum. Diyette olduğumda kafam midem acayip rahat. Devam edeceğim inşallah
geçmiş olsun meryemcim . Biz türk milletinin hiç sevmediğim bir huyu var , bir yere giderken çoçuklara torbayla çükü kırıntı doldururuz . Ha birde kola vs alırızGunaydin canlar dun esimin ve kpnin israri uzerine gezmelere gittik cocuklarla ve kv ve kple gezmemi olurmus yaa canim cikti resmen ogluma okadar seker cikolata bu havada dondurma verdilerki ne kadar yapmayin iyilik etmiyosunuz desemde resmen gizli gizli yedirdiler cocuga sonrasi tabi oglumun midesi kaldirmadiordayken basladi kusmaya aksami ve geceyi oglumn kusmalariyla gecirdim
![]()
Gunaydin kızlar
Çok kararlı gordum seni canim inşallah olur kilo kaç olursa olsun zor bir yol bende çok zorlandim devamlılık önemli
Yedikten sonra ha bozdum devam deme diyete dön diyet diye düşünme saglikli beslenme diye düşün. Belki daha kolaylaşır işin
Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz