Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:kk77:4 günlük diyet:kk77:

1. ve 2. gün ...

Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...

5 saat ara ile öğün yapıyorsun .

Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...

Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...

Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....

3. ve 4. gün ....

Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)

öğle 4 köfte kadar et ve salata ...

akşam 2 tavuk bud ve salata ...

ekliyeyim de unutmayayım:rolleyes::rolleyes:

Ayyyy ne sevimli anlatmışımmmm :confused::confused::confused::confused:

Ahu060812 Ahu060812 canım minik kuzunun doğum günü kutlu olsun ♡♡
:60:
Evet, araba için park yeri bulamadıgın , iki kokoreç için tam bir saat sıra beklediğin aslında hiç matah olmayan fakat pek ünlü yer :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirim :sus:
bilmiyorumki bogazım a cıyordu akşamm
şimdiide var dün sışarda oturduk starbuck ta ondan oldu sanırımm
Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offf
Sıcak bir şeyler iç .. bu da bu 4 günde yeşil çay bu saatlerde iyi gidiyor .

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: 20 demeye ne kaldı zaten kuzum .... bu hafta dersin :confused::confused::confused:
Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorum
inşallah ya, gelsin artık , o değil başka şeylerden şüpheleneceğim neredeyse:eek:
Amanınnn nabız say abla bi kaç çıkacak yüz üstü çıkarsa sıkıntı
Ahu060812 Ahu060812 Ablaaa 18 kilo mu ayy süpersin maşallah :nazar::KK200:
Hepsini kk da verdim hemde....
bende 2 baget yedim hep ... haşlanmış bageti salatama didikledim .

heeee işte ... takıntılarını söylersen paaat diye ordan vurmaya çalışırlar ne gıcıkkkk yaaa ....
amaaaaan sen cevabı her geçen gün veriyorsun onlara ...

daha da kapark cevabı bence korumada vereceğiz ... benim içinde verdi de alacak diye düşünenler doluu ... amaaaaa bu sefer başka ...

spor gayet iyi ... .artık yediklerini mi erittti sadece :) fazlasını mı göreceğiz ?
Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallah

ederiz kuzum ya ... ama şuan bende duble kahve ile tırtıngenim :confused::confused::confused:

enerjik ve mutlu olduğun günler her şeyin daha güzel ve yolunda gittiğini hatırla lütfen ...

bu ara iyi hissetmiyorum dedikçe kötüyü çağırıyorsunuz vallaaaa :KK20:

öyle ama kendi kendime edinmedim ki bunu oofff neyseee Allah yardımcım olsun...

çok başım ağrıyor, öyle böyle değil :KK43: Haftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..:ruh:

bu hafta baş ağrısı haftası heralde baya bi kişi muzdarip :KK43:
geçmiş olsun betül,bizi bu havalar mafetti:KK43:

Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar :KK43:

yok okadar araştırıp kafaya takma,öyle yaptıkça insana stres basıyo,rahat ol pozitif bak

:kk77:4 günlük diyet:kk77:

1. ve 2. gün ...

Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...

5 saat ara ile öğün yapıyorsun .

Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...

Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...

Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....

3. ve 4. gün ....

Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)

öğle 4 köfte kadar et ve salata ...

akşam 2 tavuk bud ve salata ...

ekliyeyim de unutmayayım:rolleyes::rolleyes:

anlatımaaaa bak , diyet yapmayanın yapası gelirrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ada81 ada81 niyet varmış baksanaaa :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: nabız yokladı :KK70:

ahahahahah bencedeee çok mandıklııııı:-):-):-):-)
birden hayal ettiimde :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ay nasıll nasıllllllllllll:KK73::KK73::KK73:

:KK60:

Ben daha hiç kokoreç yemedim bi kere bi ısırık almıştım pek beğenmedim neyse o gün yirim :sus:

Aman diyim banuuu şakın hasta olma 9.günğm hasta olalı daha tık yok burun sinüs ciğer dolu offf

Bu haftamı zor ve kaptan iki haftadır bi kilo gitti bu hafta senin yazdığın hedefi tutturayım yeter bu arada regl ye 8 gün kalmış Cuma'ya maksimum ödem olurum inşallah arkidişler safları sıklaştırır şimdiden metabolik çaya başlıycam ozaman hiç yeme atağı geçirmiyorum

Bana da diyo versennnn deeee koruyamazsın ama ben burdan hiç gitmeyeceğim ki koruycam inşallah

üşüyorum başımda agrıyorrrrrrr:mad::mad::mad:

evet kaptanım senin alıntını alıntılayamadım öyle kopyala yapıştır yaptım:KK45:
:KK60:

saydım 86 :rolleyes:

çok başım ağrıyor, öyle böyle değil :KK43: Haftasonu boyuncad da sabaha kadar dizlerim inledi . Ruh gibiyim işyerinde..:ruh:

geçmiş olsun canım

Kemik ameliyatında çok şekle özen göstermiyorlar deformasyona da uğrayabiliyor diyorlar :KK43:

iyi bir doktor bulursan, hem tedavini yapar hem estetiğini.

Geçmiş olsun betüüüş sende hastalanmaaa
Başım haftasonu yorgunluğundan olsa gerek. Ama bacak ve dizlerimden neyim var bilmiyorum.. Kemiklerimi inliyor... dizimdeki kist hortlamış olabilir. Acil sülük yapmam gerekiyor, iyi gelmişti bana. Pazar günü için aradım yapmıyorlarmış. Kaldı gelecek haftaya inş.

anlatımaaaa bak , diyet yapmayanın yapası gelirrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahahahahah bencedeee çok mandıklııııı:-):-):-):-)
birden hayal ettiimde :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ay nasıll nasıllllllllllll:KK73::KK73::KK73:

üşüyorum başımda agrıyorrrrrrr:mad::mad::mad:

Ama cidden güzel bir liste ... ne hikmetse acıkmıyor insan ..
Benim reelden bir arkadaşıma verdim , kendisi 800 verdi , eşi 3 kilo :halay::halay::halay: erkekler niye böyle yaaaaa

Başım haftasonu yorgunluğundan olsa gerek. Ama bacak ve dizlerimden neyim var bilmiyorum.. Kemiklerimi inliyor... dizimdeki kist hortlamış olabilir. Acil sülük yapmam gerekiyor, iyi gelmişti bana. Pazar günü için aradım yapmıyorlarmış. Kaldı gelecek haftaya inş.

geçmiş olsun çok betül ...:KK68:

Back
X