Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bu hava ile kitabını bile yazarsın bu diyetin ... eltine de imzalayıp verirsin artık :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:70: :70: :70: görümce görümceeee
Anam kadını bi uğraş almış gitmiş diyetisyene ben zayıflamasam Emin'im bi gram vermezdi bide geçen yüzün aynen duruyo diyo.sana gönderdiğim fotoyu gösterdim di he hee dedim geçtim

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 geçmiş olsun canlar,
Ahu060812 Ahu060812 tekrar geçmiş olsun, bu halde spor yapıyorsun maşallah sana:nazar:

Ausencia Ausencia ctesiyi telafi ettim , şimdi sıra Cuma hedefimde meraktayım bakalım ne kadar gidecek. Çarşamba yüzme var, bu akşam spor yapmayı düşünüyorum salı da yaparsam var ya süper olacak:KK49: bide regl olaydım çok iyi olacaktı:KK43:

Olur olur , yarın gelecek gör bak ... regl sensörüm öyle diyor :confused:

:KK70: :KK70: :KK70: görümce görümceeee
Anam kadını bi uğraş almış gitmiş diyetisyene ben zayıflamasam Emin'im bi gram vermezdi bide geçen yüzün aynen duruyo diyo.sana gönderdiğim fotoyu gösterdim di he hee dedim geçtim

Şimdi bir şey derdim deeeee kendisineeee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: neyse ...

Daha ne işte inceliyor kilo veriyorsun ...yüzün çökmüyor ...

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 geçmiş olsun canlar,
Ahu060812 Ahu060812 tekrar geçmiş olsun, bu halde spor yapıyorsun maşallah sana:nazar:

Ausencia Ausencia ctesiyi telafi ettim , şimdi sıra Cuma hedefimde meraktayım bakalım ne kadar gidecek. Çarşamba yüzme var, bu akşam spor yapmayı düşünüyorum salı da yaparsam var ya süper olacak:KK49: bide regl olaydım çok iyi olacaktı:KK43:
Sağol ablam ama spor yaparken burnum açılıyo ne hikmetse :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Nare83 Nare83 geçmiş olsun bizi bu bahar havaları mafediyo aman dikkat et kendine

nehirnil111 nehirnil111 kafaya takacak bişey yok o kesin burundan kaynaklanıyo,anneminde burnunda eğrilik ve et vardı ağzından nefes alırdı boğazları hep kızarırdı hasta olurdu,ameliyat oldu bi süre iyi gitti burnundan nefes aldı ama et yine büyüdü şimdi yine aynı :KK43:
sendeki eğrilikse ameliyatla rahata kavuşursun

bilmiyorumki bogazım a cıyordu akşamm
şimdiide var dün sışarda oturduk starbuck ta ondan oldu sanırımm

Sıcak bir şeyler iç .. bu da bu 4 günde yeşil çay bu saatlerde iyi gidiyor .

ada81 ada81 canım ton balığında 80 gr yazıyor ama net 50 gr diyor, yani yarım porsiyon ediyor, açıkcası pek doyurucu değil, bu gün 2 yerim, yarın 1 yerim böylece dengelemiş olurum:confused:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Bi 74 olsaydım ozaman 20 kilo verdim demek çok daha havalı olacaktı.şimdi de şöyle diyorum 2 kilo daha verirsem 20 kilo vermiş olacam diyorum 18 verdim diyince heee diyecekler öyle deyince yaaaa :oha: diyorlar:KK70: :KK70: :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: 20 demeye ne kaldı zaten kuzum .... bu hafta dersin :confused::confused::confused:

Bi 74 olsaydım ozaman 20 kilo verdim demek çok daha havalı olacaktı.şimdi de şöyle diyorum 2 kilo daha verirsem 20 kilo vermiş olacam diyorum 18 verdim diyince heee diyecekler öyle deyince yaaaa :oha: diyorlar:KK70: :KK70: :KK70:
maşallah kuzum ya, dile kolay 18 kg.:nazar::KK9: daha ne kadar vermeyi düşünüyorsun ahucum,

Bu hafta 4 günlük yaparken meyve ünlerde armut yersen fazladan 1 kilo daha giedecek ... rüyanın yorumu bu ada :deli::deli:

hahaha:KK70::KK70:bende armut yemeyi düşündüm 2 gün meyve olarak hem wc güzel çalışır güzel kilo gider inşallah ;)))

bişey soracaktım bu 3,ve 4 günde 2adet tavuk bud denilmiş çook değil mi ??:KK57::KK57: ben baget olarakta yiyebilirim elimden geldikçe tam uymaya çalışacam bud fazla geldi bana 2 baget yeterli olmaz mıı ??

Olur olur , yarın gelecek gör bak ... regl sensörüm öyle diyor :confused:

Şimdi bir şey derdim deeeee kendisineeee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: neyse ...

Daha ne işte inceliyor kilo veriyorsun ...yüzün çökmüyor ...
Bende öyle dedim haa ozaman yağdan veriyorum diye ama o biliyor ben yüzümüzde biraz küçülmesini istiyorum ilk bakışta ablak bi suratla zayıf bile olsan şişman gibi görünüyorsun ama bence indi tabi yüzün kaşım gözüm ortaya çıktı da o bana gıcıklığına öyle diyo

IMG_6074.webp
Ausencia Ausencia

Bu dünkü sporum .. Yaklaşık 1.5 saat yürüdüm ablacım :KK49: Menüm birazcık kötüydü :bicak: Şimdi tartılıcam bakalım tartı nasıl .. Bir de hala regl olamadım yaaaa :eek:

bu 4 günlükten bende çok heycanlıyım sonucu cidden hercanla belkliyorum
beklentim 1.200 gr 65,9 :KK45::KK45:

aeben doğru dedi ...saydın da ilkinde 700 gr vermişti sadece ... bu sefeer coştu .. belli olmaz yanii .. sen o 600 ü unut :)
Bir de bu sefer hiç liste dışı yapmadı saydın .
Bu önemli.
bir de şu 4-5 saat ara olması çok önemli bence .

ayyy 65.9 banuuuuuuuuuu :süslü::süslü::süslü::süslü:

hahaha:KK70::KK70:bende armut yemeyi düşündüm 2 gün meyve olarak hem wc güzel çalışır güzel kilo gider inşallah :KK66:))

bişey soracaktım bu 3,ve 4 günde 2adet tavuk bud denilmiş çook değil mi ??:KK57::KK57: ben baget olarakta yiyebilirim elimden geldikçe tam uymaya çalışacam bud fazla geldi bana 2 baget yeterli olmaz mıı ??
bende soracaktım, but 2 adet çok fazla bence baget ooo:rolleyes:

Back
X