Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım auss...
sana şu kadarını diyim bu sabah tartıda gördüğüm rakkamımı korusam süper olacak ama takvime göre 3 gün sonra halam geliyo :işsiz:şuan hızlı olan metamı avantaja çevirip artıya geçmemem lazım
ayyy benim halam gelemedi gitti ya, kaç kilo oldun de hele begüm:rolleyes:

yemeğin üzerine öyleşeyler hazımsızlık yapar zor sindirilir ama siner geçer zaman lazım
bugün nasılsın? daha iyisin inşallah

varya bugünkü kilomun üzerine az daha versem eksilere geçicem de takıldım kaldım:kızgın:
Daha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dedi:KK51:Geçeceksin inşallah regli de 23 Nisan sonrası gelir benimde eli kulağında:KK53:

Daha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dedi:KK51:Geçeceksin inşallah regli de 23 Nisan sonrası gelir benimde eli kulağında:KK53:
evet yazma yazma eşin haklıHoppa,inanırmısın dün akşam nasıl etkilendiysem rüyamda sizlerle uğraştım:confused:

4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....

Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...

4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....

Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...
iyi yapmışsın canım, önce sağlık tabi ki

Back
X