Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam onu yedim üzerine de dayak yedim resmen Begüş ne yedim bende anlamadımafiyet olsun nill
bende dün nohut ve yoğurt yedim
Hadi kuzum bas gazakaptanım auss...
sana şu kadarını diyim bu sabah tartıda gördüğüm rakkamımı korusam süper olacak ama takvime göre 3 gün sonra halam geliyoşuan hızlı olan metamı avantaja çevirip artıya geçmemem lazım
ayyy benim halam gelemedi gitti ya, kaç kilo oldun de hele begümkaptanım auss...
sana şu kadarını diyim bu sabah tartıda gördüğüm rakkamımı korusam süper olacak ama takvime göre 3 gün sonra halam geliyoşuan hızlı olan metamı avantaja çevirip artıya geçmemem lazım
Akşam onu yedim üzerine de dayak yedim resmen Begüş ne yedim bende anlamadım![]()
varya bugünkü kilomun üzerine az daha versem eksilere geçicem de takıldım kaldımHadi kuzum bas gaza![]()
Günaydın kuzu bizim burasıda soğuk ve yağmurluGünaydın soğuk ve yağmurlu bir güne merhaba.
1. gün diyet sonucu -300 gr beklentim fazlaydı ama ne yapalım.![]()
dimemayyy benim halam gelemedi gitti ya, kaç kilo oldun de hele begüm![]()
Daha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dediyemeğin üzerine öyleşeyler hazımsızlık yapar zor sindirilir ama siner geçer zaman lazım
bugün nasılsın? daha iyisin inşallah
varya bugünkü kilomun üzerine az daha versem eksilere geçicem de takıldım kaldım![]()
ya az gitti bence, -500 olaydı iyiydiGünaydın kuzu bizim burasıda soğuk ve yağmurludaha ne olsun devam harika bence
![]()
nerde bulayım soğanı kız, kokar pis pisdimemsüprüz yapıcam cumaya
halan geç kaldıysa soğan suyu ısmarla hemen gelürr![]()
evet yazma yazma eşin haklıDaha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dediGeçeceksin inşallah regli de 23 Nisan sonrası gelir benimde eli kulağında
![]()
akşam eve gidince yapnerde bulayım soğanı kız, kokar pis pis![]()
soğanı kaynatıp mı içiyorsunakşam eve gidince yap
aslında benimki geç kalmaz erken bile gelir döngü 23-26 günde bir ama ağrılarım oluyo ona fayda edermi bilmem ama benimde içesim var da cesaretimi toplayamadım![]()
Her gün 500 fazla benceya az gitti bence, -500 olaydı iyiydi![]()
evet yazma yazma eşin haklı,inanırmısın dün akşam nasıl etkilendiysem rüyamda sizlerle uğraştım
![]()
canım 4 günlük şok diyete başladım ondan az geldi, yoksa 300 gr çok çok iyiHer gün 500 fazla bence
Gece yatmadan konuşunca tabi rüyana girdikBende çok huzursuz uyudum ya
![]()
iyi yapmışsın canım, önce sağlık tabi ki4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....
Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...
Şok diyette olsa 4 günde 3 kilo falan mı veriliyormuşcanım 4 günlük şok diyete başladım ondan az geldi, yoksa 300 gr çok çok iyi