Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ince kıyafetlere geçmiştim biliyorsun tam alıştım derken yine geri döndümErkekler öyle düşünecek he

Kabağı salatada da kullan ben hiç omletini yemedim tarifini verirsen bende denerim

ben salataya eklediğim de zeytinyağı kekik falan ovup birazda sarımsak fırına veriyorum sonra salataya ekliyorum mükemmel oluyor...

tarifte şöyle; 2 orta boy kabağı rendeledim suyunu sıktım biraz kavurdum tavada.. sonra o soğuyunca bi kapta 2 yumurta çay bardağı süt biraz lor peyniri kırmızı biber karabiber ve kaabakları iyice karıştırıp hooop yağsız tavaya :)

benim menü belli
nohut,çorba,pilav(soğanlı,tarçınlı,karabiber,pul biber,kuş üzümü,zencefil,zerdeçallı yaptım yani aslında çok faydalı demi kapatnım Ausencia yani vitamin patlaması yaşattım) ,yoğurt,salata (semiz,yeşil soğan,yeşil sarımsak,taze nane,derotu,maydanoz,semizz,kuru soğan,belki üzerine süs çery domates ve salatalık,pancar)ayy bu yeşillik salatayı yapmak yemek yapmak kadar zor iş

Ayy nohut bitmiş evde organik olanından vardı bitmiş . Marketten de almak istemiom canım çekti gene

Pilav yemeyeceksin tabi Begüş

ayy senle işimizde zor burda şimdi ne yazsak canın çeker olmuyoki ama
sende şu kabaktan yapsana kendine çok güzel oluyo öyle gerçi hep de sebze olmuş oluyo ama
He o kabak aklıma düştü okudum alıyim yaparım bu hafta kız begosummmmmm sen beni m face yi görsen hep tatlılar yemek tarifleri . Anaaaaaa burda bişicik olmaz bana . Orası çok fena

Pilav yemeyeceksin tabi Begüş
yemem dün yaptım ama tadına bile bakmadım
halam gelcekya çok iştahım yok
ama bugün öğlen yemeğinden sonra acayip tatlı çekti canım akşama bi korku var içimde açıkcası,bu halalı dönem tatlı krizli geçmez umarım
öyle olmasın diye sabahtan beri tarçınlı su içiyorum ama hormonlara laf geçmiyo

He o kabak aklıma düştü okudum alıyim yaparım bu hafta kız begosummmmmm sen beni m face yi görsen hep tatlılar yemek tarifleri . Anaaaaaa burda bişicik olmaz bana . Orası çok fena

seviyosan ciğer al ciğer yap
yada et kavurma falan yap sebze+protein yakışır
ayy evet sosyal medyada ki yemek siteleri çok fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…