- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ben hiç çıkarmamıştım zaten
az biraz temkinliyimdir korumacı bi yapım varama mecbur öyleyim bi hasta olsam eşim yat dinlen geçer der başka bi bildiği yok,halbuki bu hasta begüm ilgi ister,çorba ister,yatıp dinlenmek ister ama nerdeee
Aksamà ne pisirsek evde karnabahar var. Haslayip kizartip yogurtlaasamm . YaNina ne yapılır ?
noldiii rengin soldiii
çorba gider,salata olabilir vazgeçilmez makarna ama sen yemeAksamà ne pisirsek evde karnabahar var. Haslayip kizartip yogurtlaasamm . YaNina ne yapılır ?
Kabağı salatada da kullanben hiç omletini yemedim tarifini verirsen bende denerim
Yok yahu ben yermiyimmmmçorba gider,salata olabilir vazgeçilmez makarna ama sen yeme
Tontiş anne kaç kilo aldınYok yahu ben yermiyimmmmimmm sevmedim. Napsam pufffff
çorba yap vero,bide salata yetmezmi sanaYok yahu ben yermiyimmmmimmm sevmedim. Napsam pufffff
Ayy nohut bitmiş evde organik olanından vardı bitmiş . Marketten de almak istemiom canım çekti genebenim menü belli
nohut,çorba,pilav(soğanlı,tarçınlı,karabiber,pul biber,kuş üzümü,zencefil,zerdeçallı yaptım yani aslında çok faydalı demi kapatnımAusencia yani vitamin patlaması yaşattım ) ,yoğurt,salata (semiz,yeşil soğan,yeşil sarımsak,taze nane,derotu,maydanoz,semizz ,kuru soğan,belki üzerine süs çery domates ve salatalık,pancar)ayy bu yeşillik salatayı yapmak yemek yapmak kadar zor iş
ayy senle işimizde zor burda şimdi ne yazsak canın çeker olmuyoki amaAyy nohut bitmiş evde organik olanından vardı bitmiş . Marketten de almak istemiom canım çekti gene
Pilav yemeyeceksin tabi Begüşbenim menü belli
nohut,çorba,pilav(soğanlı,tarçınlı,karabiber,pul biber,kuş üzümü,zencefil,zerdeçallı yaptım yani aslında çok faydalı demi kapatnımAusencia yani vitamin patlaması yaşattım ) ,yoğurt,salata (semiz,yeşil soğan,yeşil sarımsak,taze nane,derotu,maydanoz,semizz ,kuru soğan,belki üzerine süs çery domates ve salatalık,pancar)ayy bu yeşillik salatayı yapmak yemek yapmak kadar zor iş
Salata hep yapiom. Çorbà da istemedim. Dün yogurt çorbası önceki gün sebze çorbası vardı. Skldmmm. Neyse bi beyin fırtınası yapiyimmmçorba yap vero,bide salata yetmezmi sana
maşallah canım, umarım bir daha almazsın, hamilelik dışında tabi25 mayısa kalmadan 58 olmam lazım , aus ablama sözüm var
Yumurtalı istiyorum
He o kabak aklıma düştü okudumayy senle işimizde zor burda şimdi ne yazsak canın çeker olmuyoki ama
sende şu kabaktan yapsana kendine çok güzel oluyo öyle gerçi hep de sebze olmuş oluyo ama
yemem dün yaptım ama tadına bile bakmadımPilav yemeyeceksin tabi Begüş
He o kabak aklıma düştü okudumalıyim yaparım bu hafta kız begosummmmmm sen beni m face yi görsen hep tatlılar yemek tarifleri . Anaaaaaa burda bişicik olmaz bana . Orası çok fena
ne kadar sade duru saf minnak temiz bi menüakşam menüm belli çorba yoğurt,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?